icon

Prekonanie strachu z neželaného tehotenstva

20. aug 2025

Ahojte,

minuly rok som otehotnela napriek teliesku, a dokonca prerusovanej k tomu šok, plac, zúfalstvo, cize upt, mala som taku traumu, ze som sa bala sexualneho zivota, pouzivame stale prezervativ, ale mam vyslovene neurozy, ze mozem byt opat tehotna, mala som dostat menstruaciu pondelok-utorok este nemam, pozorujem sa hrozne, prsia velke, logicky si hovorim, ze ani jeden styk nebol bez prezervativu, nepretrhol sa, ukludni sa, na test nemam odvahu, rozmyslam, ci uz do konca zivota mat len "petting" lebo na sterilizaciu nemam odvahu po poslednej narkoze, ked ma zle uspali uz vobec, ale uz nevladzem. Co si este dat aby clovek neotehotnel, tbl formu nemozem momentalne, muz zvazuje vazektomiu, ked ma vidi v takom zubozenom stave, dufam, ze aspon ta by bola 100 percentna

Strana
z2
autor
20. aug 2025
@ninka99865

Aké teliesko si mala?

@ninka99865 iud nehormonalne

kiki68
20. aug 2025

Vazektomia je istota, oni robia kontrolny spermiogram. Ale tam je nejaka lehota a po nej kontrola a po tomto uz je muz neplodny

autor
20. aug 2025
@kiki68

Vazektomia je istota, oni robia kontrolny spermiogram. Ale tam je nejaka lehota a po nej kontrola a po tomto uz je muz neplodny

@kiki68 super

anonym_9dfd65
20. aug 2025

Ktorý doktor to robí a koľko to stoji, dlho ste čakali na objednanie? Dakujem

anonym_e68386
20. aug 2025
@anonym_9dfd65

Ktorý doktor to robí a koľko to stoji, dlho ste čakali na objednanie? Dakujem

@anonym_9dfd65 zalezi odkial ste🤔 manzel si to dal v TT spravit na sukromnej klinike.600e,najorv je konzultacia a ma mesiac na rozmyslenie.

kiki68
20. aug 2025
@anonym_autor

@kiki68 super

@anonym_autor my riesime tuto temu, proste definitivu. Pre Teba este moze byt sterilka, to je zase laparoskopicky a to je tiez definitiva u zeny. Teda islo by to IVF, ale prirodzene nie

anonym_a1e7eb
20. aug 2025

@anonym_autor akoze on nepojde na vazektomiu, ale ty na upt budes chodit ako na klavir. K#k#t.

autor
20. aug 2025
@anonym_a1e7eb

@anonym_autor akoze on nepojde na vazektomiu, ale ty na upt budes chodit ako na klavir. K#k#t.

@anonym_a1e7eb no ved to nechcem malo to mna katastrofalny dopad, na pohotovosti som bola ako na klavir a o dusevnej ujme ani nehovorim, teraz sa modlim, ze nech ten menzes do rana pride, lebo ak nie, toto by uz bol u mna koniec, len ako vravim prezervativ ma stale

autor
20. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor my riesime tuto temu, proste definitivu. Pre Teba este moze byt sterilka, to je zase laparoskopicky a to je tiez definitiva u zeny. Teda islo by to IVF, ale prirodzene nie

@kiki68 joj ziadne IVF preboha, ja nemam zaujem uz o tehotenstva

anonym_a1e7eb
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a1e7eb no ved to nechcem malo to mna katastrofalny dopad, na pohotovosti som bola ako na klavir a o dusevnej ujme ani nehovorim, teraz sa modlim, ze nech ten menzes do rana pride, lebo ak nie, toto by uz bol u mna koniec, len ako vravim prezervativ ma stale

@anonym_autor ja ta chapem. Mam doma to iste. On tehotny byt nemoze, tak co by sa staral.

autor
20. aug 2025
@anonym_a1e7eb

@anonym_autor ja ta chapem. Mam doma to iste. On tehotny byt nemoze, tak co by sa staral.

@anonym_a1e7eb ono ti chlapi su zosrati strachom, ale pytala som sa ho, ci sa nebal, ked ma viezli na salu, ze strasne, len potom to tak bral, ze by som mala byt ok a ja som mala este po zakroku problemy, dobre dva mesiace trvalo kym som sa dala do poriadku a este v tych teplach som myslela, ze vykrvacam, potom bolesti, vkuse do nemocnice ma nosil a o postinterupcnom syndrome by som mohla napisat dramu, ze ako lahko to moze zenu dostat aj ked dieta nechce, v zivote to uz nechcem zazit, chodim s tym k psychologicke

kiki68
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a1e7eb ono ti chlapi su zosrati strachom, ale pytala som sa ho, ci sa nebal, ked ma viezli na salu, ze strasne, len potom to tak bral, ze by som mala byt ok a ja som mala este po zakroku problemy, dobre dva mesiace trvalo kym som sa dala do poriadku a este v tych teplach som myslela, ze vykrvacam, potom bolesti, vkuse do nemocnice ma nosil a o postinterupcnom syndrome by som mohla napisat dramu, ze ako lahko to moze zenu dostat aj ked dieta nechce, v zivote to uz nechcem zazit, chodim s tym k psychologicke

@anonym_autor ja byt Tebou idem do sterilky a dovi. Pre mna je toto jedine fakt spolahlive a konecne riesenie

anonym_64a630
20. aug 2025

@anonym_autor do depresie si neupadla kvôli chýbajúcej Ms ale kvôli tomu, že si vedome zabila dieťa. Ries to psychiatrom a nie na mk

sara07
21. aug 2025
@anonym_autor

@sara07 deti uz nechce, ma svoj vek, klud, ani pocut o tom, tak sme sa obava bavili, ze najlepsie by bolo keby sa to uz nedalo, ale asi sme velmi kompatibilni

@anonym_autor to si už musíte vybavit medzi sebou, bud budeš ty trpiet stále , vkuse alebo on opuch 4 dni

autor
21. aug 2025
@anonym_64a630

@anonym_autor do depresie si neupadla kvôli chýbajúcej Ms ale kvôli tomu, že si vedome zabila dieťa. Ries to psychiatrom a nie na mk

@anonym_64a630 tu riesim nieco uplne ine sko neostat nikdy tehotna, nastastatie uz ms prisla, take prezervativy su ok, depresiu som mala ked som zistila, ze som tehotna, postinterupcny syndrom nie je depresis, ten som sampzrejme vyriesila so psychologom

autor
21. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor ja byt Tebou idem do sterilky a dovi. Pre mna je toto jedine fakt spolahlive a konecne riesenie

@kiki68 to hej, nastastie menstruacia prisla, teraz budem pocuvat no vidis a tolko si sa bala😂 musim si odkvyknut na skratene cykly, po zakroku mam zase ako za mlada

autor
21. aug 2025
@sara07

@anonym_autor to si už musíte vybavit medzi sebou, bud budeš ty trpiet stále , vkuse alebo on opuch 4 dni

@sara07 ved on s tym prisiel sam, co ma prekvapilo, ked mi menstruacia meskala pred par mesiacmi a do rana som sa bala, ze zase cely kolobeh budem musiet podstupit, vravel, ze pojde, nech nemam tie stresy, aj ked sa strasne boji

Strana
z2