icon

Prekvapivé tehotenstvá: Zlyhanie ochrany alebo nečakaný šok?

17. mar 2026

Prosím vás vysvetlite mi ako je možné,že sa nielen tu objavuje toľko prekvapených mamičiek z nečakaného tehotenstva? Chápem,že sa občas stane,že ochrana zlyhá,ale žeby až v toľkých prípadoch? Tak to aby som sa chránila trojnásobne 🤔
Tak isto aj u známych tvárí - vyhlasujú ako to prišlo nečakane a neplánovane a aký to bol šok...bla bla.. Asi všetci vieme ako sa robia deti, tak aké prekvapivé tehotenstvá?

Strana
z3
pr85
22. mar 2026
@anonym_49b6db

@pr85 ty si cely úplne neúčinný. Kedy sa stihas venovať malým detom a žene. Veď si tu deň noc.

@anonym_49b6db To nie je pravda. Aj robím aj sa venujem rodine

pr85
22. mar 2026
@viestta

@pr85 preco akurat teba zaujimaju pocity cudzej zeny z kondomu? Vsak teba sa toto nikdy tykat nebude. A zrejme ani tvojej zeny. Alebo aj toto patri k tvojej prehnanemu zaujmu o sexualny zivot inych ludi?

@viestta Nemôžem sa spýtať? A kondóm som už na penise mal. Keby dačo.

pr85
22. mar 2026
@anonym_aeee06

@anonym_9589c7 ani ma netrapi. to si doma komunikujte vy dvaja... ty posles muza na vazektomiu, lebo podla teba je to menej invazivne a ved tvoj muz ma dost deti... zvacsa teda v mojom zivote kazdy rozhodujeme o sebe, nie o druhom ..

@anonym_aeee06 Presne tak. Ona nechce deti, ale odsr@ť si to má muž. Super fungujúci vzťah.

anonym_49b6db
22. mar 2026
@pr85

@anonym_49b6db To nie je pravda. Aj robím aj sa venujem rodine

@pr85 no určite

majlo1234
23. mar 2026
@pr85

@anonym_aeee06 Presne tak. Ona nechce deti, ale odsr@ť si to má muž. Super fungujúci vzťah.

@pr85 a preco by si nemohol odsrat raz nieco aj muz? Trtosit by ste chceli vsetci a vazektomiu nikto. Ja som priniesla na svet dve jeho deti, mam za sebou dva cisarske, a on pojde na mini rez do vajec.

anonym_aeee06
23. mar 2026
@majlo1234

@pr85 a preco by si nemohol odsrat raz nieco aj muz? Trtosit by ste chceli vsetci a vazektomiu nikto. Ja som priniesla na svet dve jeho deti, mam za sebou dva cisarske, a on pojde na mini rez do vajec.

@majlo1234 kazdy nech o svojom tele rozhoduje sam za seba... ja ked nechcem deti, ani s tymto , ani s inym muzom, ani nikdy v zivote uz... s ohladom na vsetky skutocnosti, poslem predsa muza na vazektomiu.... nie?

pr85
23. mar 2026
@majlo1234

@majlo1234 No ja by som žene hneď vysvetlil, ktorá bije, ak by mi takéto niečo spomenula. Existuje veľa iných metód, ako nemať deti, tak nechápem, prečo by mal muž voliť tu najradikálnejšiu.

anonym_9589c7
23. mar 2026
@pr85

@majlo1234 No ja by som žene hneď vysvetlil, ktorá bije, ak by mi takéto niečo spomenula. Existuje veľa iných metód, ako nemať deti, tak nechápem, prečo by mal muž voliť tu najradikálnejšiu.

@pr85 a preco by si to odmietol, za predpokladu, ze dalsie deti uz ozaj nechces?

majlo1234
23. mar 2026
@anonym_aeee06

@majlo1234 kazdy nech o svojom tele rozhoduje sam za seba... ja ked nechcem deti, ani s tymto , ani s inym muzom, ani nikdy v zivote uz... s ohladom na vsetky skutocnosti, poslem predsa muza na vazektomiu.... nie?

Ano, ale o moznostiach antikoncepcie sa bavime ako par, kedze sexujeme obaja. Ja nechcem brat antiku, on nechce kondom🤗 ale sex ma rad. co by si navrhovala teda?

annlis
23. mar 2026
@ariannazara

Nam sa to stalo..mam 6 rocneho planovanho a teraz som v 8m a mali sme 13 rokov prerusovany a stale to vychadzalo a teraz to nevyslo 😆

@ariannazara jeeejo gratulujem, cooo akooo?? Waw my sme boli narovnako tehotne s chalanmi v jednej terminovej skupine, to teraz cumim ako puk

ariannazara
23. mar 2026
@annlis

@ariannazara jeeejo gratulujem, cooo akooo?? Waw my sme boli narovnako tehotne s chalanmi v jednej terminovej skupine, to teraz cumim ako puk

@annlis vazne? Hahahaa dakujem, a ty mas druhe babatko? ;) ci len to jedno? ;)

annlis
23. mar 2026
@ariannazara

@annlis vazne? Hahahaa dakujem, a ty mas druhe babatko? ;) ci len to jedno? ;)

@ariannazara mne sa podarilo az 3 a namargo diskusie vsetky planovane 🤣 bol to sok ked si to zistila? A ako reagoval manzel? Tak nejak ste ale ratali ze sa to moze stat, nie?

ariannazara
23. mar 2026
@annlis

@ariannazara mne sa podarilo az 3 a namargo diskusie vsetky planovane 🤣 bol to sok ked si to zistila? A ako reagoval manzel? Tak nejak ste ale ratali ze sa to moze stat, nie?

@annlis tak ako my sme to nejak nikdy neriesili, a odrazu bol to sok ale maly sa tesi. Tak uz sme sa cez to preniesli. Zachvilu uz rodim, vsetko to tak malo byt 😁 waaaa ze tri tak si to pekne stihla, za ten cas haha

silvike
23. mar 2026
@anonym_bfc4be

Ja som prestala brat hak začiatkom minulého roka. Bábätko sme chceli. Nedarilo sa. Po lete som si povedala že kašlem na to, proste keď bude tak bude, led nie tak nie. Na Vianoce som si kúpila permanentku do fitka že idem chudnúť, muž mal 2 týždne dovolenku, maximálne sme si užívali. A v januári čo sa stalo ? Mendzes neprišiel a som v 14tt 😀😀😀. Takze u mna to bolo dosť veľké prekvapko. V práci som povedala kolegini že mi 4 dni mešká mendzes a ona mi v ten deň nedovolila nič takze dvihnúť. Všetko dvíhala za mna, že budem dvíhať keď dostanem mendzes. Este som jej hovorila či je normálna že to po takmer roku isto nebude tehotenstvo. V ten den poobede som mala pozitívny test.

@anonym_bfc4be Joooj, ten mendzes az oci kole...to nie je mendzes ale menzes. To len tak do buducna, aby si vedela.

annlis
23. mar 2026
@ariannazara

@annlis tak ako my sme to nejak nikdy neriesili, a odrazu bol to sok ale maly sa tesi. Tak uz sme sa cez to preniesli. Zachvilu uz rodim, vsetko to tak malo byt 😁 waaaa ze tri tak si to pekne stihla, za ten cas haha

@ariannazara tak klop klop nech ste zdravi, pochval sa potom kdesi v profile ked uz budete styria. Ja som mala vekovy strop na porod 33r stihla som a uz by som nedala viac pri zdravom rozume. Mas aspon pekny vekovy odstup a mohla si sa takmer 7 rokov venovat len synovi. Drzim vsetky palce 🙂

any_soj
24. mar 2026

@anonym_autor pozri, ak je pearlov index 0,3 znamená to, že za rok používania danej antikoncepcie otehotnie 1 z 300 žien. To je celkom dosť. Hormonálna antikoncepcia má PI pri "perfect use", čiže dokonalom použití, 0,3. Pri bežnom použití je štatisticky 8, čiže 8 žien zo 100, ktoré berú hormonálku, v priebehu roka otehotnie. A bežné použitie neznamená len prípady, keď sa zabudne dať, aj aj detaily ako nejaká hnačka či liek, ktorý ovplyvní vstrebávanie a podobne. Kondóm má PI pri dokonalom používaní 2. Pri bežnom podstatne viac. Žiadne prekvapenie to teda nie je - antikoncepcia nie je 100% žiadna. Dokonca ani sterilizácia.

pr85
24. mar 2026
@anonym_9589c7

@pr85 a preco by si to odmietol, za predpokladu, ze dalsie deti uz ozaj nechces?

@anonym_9589c7 tam mám viacero dôvodov: zdravotné - 15 % zvýšenie výskytu rakoviny prostaty u vazektomovany u muzov, post vazektomizacny syndróm, ktorý sa vyskytuje u skoro 20 % mužov, ktorí ju podstúpia. Náboženské. - som katolík a vazektomia je ťažký hriech v mojom náboženstve. Osobne - vadila by mi predstava, že už nikdy nebudem môcť spoldit dieťa.

Strana
z3