Priberanie po vysadení antikoncepcie
Dnes som zažila menší infarkt, kúpila som si nové zrkadlo do chodby a ako som ho tak natešene vešala a zapozerala sa v ňom na seba, nedalo mi neodvážiť sa, zase mam o 5 kg viac 😠je to možné od minulého roka je to už 12 kg😡Minulý rok v auguste som vysadila antiku a moje telo sa zbláznilo.upravila som stravu, vynechávam pečivo, max 1x týždenne, snažím sa chodiť plávať, korčule, orbitrek, vždy nejaká aktivita min. 3x do týždňa, stalo sa to aj vám ze po vysadení antiky ste nabrali? Ja som už zúfalá 😠
@katie253 štítnu žľazu mi kontrolovali koli zamlknutemu potratu v apríli, všetko mam v poriadku 🙄
Ja som po vysadeni pribrala 15kg,strava super,pohyb,ziadne prezieranie a z 36velkosti na 44. Revala som ako blazon,nevedela som to ovplyvnit. Zistili mi.pco syndrom a nasledovali lekari a vysetrenia. Po 6.rokoch snazeniasom otehotnela a po porodoch sa vsetko dalo dokopy.
@mravvcek co znamená pco syndróm ako sa lieči?
@margareta17 pco znamená syndróm polycistyckych vaječníkov, tiež mi ho zistili,ja som brala antiku pre toto, lebo som mala nepravidelný cyklus až skoro žiadny,ale nie všetky majú problémy s nadváhou,ja som mala problém s akné a strašný v 30 tke veľkosť som mala 38-40 , teraz som po pôrode, akné je v norme iba pri ms, ktorú už mám tiež ako tak lepšiu a momentálne nosím veľkosť 34 nechápem, tiež sa všetko pôrodom akosi lepší, ťuk ťuk ťuk.Lieky na pco niesu 🤷

@margareta17 môže to byť aj porucha štítnej žľazy, skús ísť K obvodnej lekárke, na krv. Tabletky mohli zakrývať poruchu pretože tiež obsahujú hormóny.