icon

Problémy s antikoncepciou

27. jún 2025

Baby ja som už taká bezradná že neviem už dať ani názov na tému a som z toho veľmi smutná tak začnem asi takto..Som veľmi mladá mamička pred tehotenstvom aj po ňom váha 60kg(2deti) po cca 3m od posledného tehotenstva(2roky) som ostala v tom tak smer interupcia ( nesúďte ma prosím mám na to určité dôvody)uvažovala som o ochrane liekmy a telieskom ale okolie ma odhováralo ..po interupcii nejakých pol roka zas v tom tak zas smer interupcia ) a v tom zlome som si povedala dosť takto to nejde a nasadila som si antiku bola mi cenovo dostupna tak hovorim skusim ale strašné migrény som mala tak tiež som ju mala 3 mesiace a vysadila som ju a nasadila som si teliesko nehormonálne…z toho neskutočné silné PMS zrazu som pribrala na váhe zo 60 kg na 80 kg.. a môj najvacsi problem zacina tu…začali mi puchnúť nohy tvár dokonca strašna unava tak som si myslela že je to z toho dokonca dr robila potrebne rozbory a nič všetko ok tak aj ona sa zhodla asi na tom že asi to nerobí dobre mala som ju 5m a vysadila som to už to nemám asi mesiac a pol a stále sa to somnou vlečie.:a viete čo je na tom to najhoršie?moja obvodna je eko bio a takéto veci presvedčuje ma o mojom životnom štýle ale tak človek sám vie že sa neprežiera nežerie slané veci a taketo proste nikdy sa nič také nerobievalo tak ja neviem a následy opuchy a takéto unáva sa somnou do teraz ťahajú s manželom sme dosť aktívný pár hneď keď príde z práce ideme na bicykle dlhé prechádzky ja cvičím s youtube každý deň 10-15 minut ked deti zaspia ale co vam poviem clovek sa do toho núti lebo ta unava tam je … prosím vás poraďte mi ďakujem( prepáčte za písmo človek píše
v zhone)

Strana
z2
oceanahory
27. jún 2025
@sissy27

Vazne ty mne ides kazat o slusnosti? Vazne?? 😂😂😂
Ja ti nikde neupieram pravo ist aj na 10 interrupcii - chod. Ale prestan sa VYHOVARAT, ako za to mozu vsetci ostatni, len ty si v tom chudinka nevinne. S aktivnym sexualnym zivotom ide ruka v ruke ZODPOVEDNOST, tak ju prijmi a prestan fnukat, ze za to moze okolie alebo gynekologicka. Pretoze na konci dna je to TVOJE rozhodnutie a ty nesies zodpovednost za nasledky, aj za tych 20kg navyse, nikto iny.

Autorka ja chapem, ze sa to asi tazko pocuva, ale @sissy27 a ostatne kocky vyssie maju uplnu pravdu. Sama si mozes za svoj stav, ja nesudim, ale nebolo by odveci uvedomit si svoje nerozvazne a nezodpovedne konanie s manzelom a prijat fakt, ze si to s prepacenim posrala a teraz sa to TY (a vlastne aj manzel) posnazis napravit pre blaho tvojho zdravia. Z toho, ako pises mam pocit, ze ty vlastne nic, to len vsetko ostatne sa proti tebe spolcilo a pritom je to cisto vysledok vasich zlych rozhodnuti.
Ja som sexualne aktivna od 16-tich a otehotniet som otehotnela iba 2x planovane (z toho donosene zial iba jedno), neviem si ani len predstavit, co za nezodpovednost moze byt otehotniet neplanovane 2x po sebe v tak kratkej dobe! Nikdy som ani len strach nemala, ze by partnerovi uslo a to som antikoncepciu nikdy v zivote nebrala. 🤷 Odporucam sa zamysliet nad vyssie napisanymi radami a zacat konat, nie iba nariekat. Kazdy je strojcom svojho vlastneho stastia...ale pri takomto postoji a brani kazdej relevantnej rady ako utok na tvoju osobu, tu budes onedlho pisat, ako musis ist na dalsiu interupciu 🥴. Napriek tomu drzim palce!

domka222
27. jún 2025

Čo chceš poradiť? Choď na vyšetrenie za iným lekárom. A áno, poznám takú ženu, čo bola na potrate 3-4 krát. A áno,potom pribrala. Ale nie kvôli antikoncepcii, ale kvôli tomu,že osud jej nadelil chorobu z ktorej sa už nedostane a ostala ležiaca. PS: nezabudni otehotnieť, keď už zase nemáš ochranu.

ibrunova
27. jún 2025

A čo je to za chlapa, čo vie, že neberieš antiku a nedáva si pozor? Sebec. Prečo nepoužije kondóm?

veselo_neveselo
27. jún 2025

Ked si taka opuchnuta, tak ta vaha bude zadrzana vida a nie tuk, takze si vlastne zrejme nepribrala.
Treba ist spat k dr, a vysetrit vsetko. Take velke opuchanie nie je normalne.
Ak sa tie opuchy nelepsia vobec takto po skoro 2 mesiacoch, tak chod k nej zas.
Aby nepindala, tak si pis jedalny dennik, zapis kazdy den co jedavas, aby si jej to mohla ukazat.

Bola si aj u gyndr s tymto? Aj ten nech ti naberie hormony, mozno ich mas uplne rozhodene.

Medzitym skus vylucit uplne solenie, alkohol, cukor, ci ti to nepomoze trochu odpuchnut, a pit vela vody.
Snad sa dopatras, co to sposobuje.

tulipanik12
27. jún 2025

Ja si na rozdiel od ostatných nemyslím, že tvoj stav je spôsobený potratmi a ani telieskom nie. To bude buď tá štítna žľaza ako píšu alebo obličky.

timeaba
27. jún 2025

Vasektomia. V prahe alebo v Trenčíne . A daj sa dokopy.

deedol
27. jún 2025

- daj si skontrolovat stitnu zlazu
- kondomy nemozete pouzivat?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
janagem
27. jún 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ak sú katolíci tak by nemohla ísť ani na potrat

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
dm1
27. jún 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka su aj kondomy pre alergikov na latex

pr85
27. jún 2025

Počul už tvoj muž o kondomoch? Je to finančne dostupné riešenie (stoja menej, ako interrupciám) a zabránia otehotnením. A je to vratné, keby ste sa ešte niekedy rozhodli mať plánované dieťa.

autor
28. jún 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ďakujem pekne za normálne názory…. ani ich neberem vážne dobre pochopim keď mi niekto napíše “možno máš rozhádzané hormóny z potratov” ale tak oni ma idú učiť ako sa chrániť😂toto je už veľa no hh hlúpe husy zagágaly ale tak nevadí vyliali si srdiečko tak im bude lepšie hádam

volterra
28. jún 2025

"ale tak oni ma idú učiť ako sa chrániť😂toto je už veľa no " no niekto ťa to musí naučiť, lebo ty sama vôbec nevieš, ako sa chrániť.

ibrunova
28. jún 2025

No ale teba treba naučiť, ako sa chrániť, to je fakt, darmo si z toho robíš srandu

janka0702
15. aug 2025

@anonym_autor chod na sterilizáciu nikomu nic nemusíš hovoriť hádam

Strana
z2