icon

Sexuálny život - ako sa chrániť

majuska2904
31. júl 2018

Je zvláštne toto pridávať do diskusnej skupiny s názvom "Snažíme sa o dieťatko," keďže ja mam práve opačný problem... Mám 17 a po pol roku vzťahu chceme s partnerom začať sexuálne žiť. A chcela by som sa vás opýtať, či je kondóm a vytiahnutie pred vyvrcholením dostatočne dobrá ochrana pred otehotnením. Resp. či sa nejakej z vás stalo, že ste aj napriek takejto ochrane otehotnela.
Ďakujem za pomoc.

evka64
7. aug 2018

@luci1012 aj my sme tak fungovali a ziadny problem 🙂

sasa1983
7. aug 2018

@cmulinko tak anglicky vie snáď každý, nie?

zulumilo
7. aug 2018

Autorka pise ,ze sa lubia. Sex je ich spolocne a ako vidim zodpovedne rozhodnutie. A nieje nic krajsie ako sa dat navzajom s niekym koho lubis. A co ze nema 35? Ked ju ten chalan lubi, bude presne vediet co robit aby boli obaja spokojni 😉

sasa1983
7. aug 2018

@zulumilo veď jasne.

majkeel
7. aug 2018

:D Parik sa vasnivo miluje. Ked skoncia, tak ona hovori: Ako sa bude volat nase miminko ? on si da dole kondom, zauzli ho a hovori: Ak sa z toho dostane, tak David Copperfield ...

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
kratulka
7. aug 2018

Hm..niektoré nazory ked citam...teda nie som puritan ale preco dnesok vyzera ako vyzerá ..beriem si do postele chlapa len nech ma kondicku poda super cislo...city nikde... pouzit a odhodit "falat" mäsa.... len osobny prospech...

kratulka
7. aug 2018

@majkeel 😁😁

majkeel
7. aug 2018

@kratulka ;)
Kluk něžně objímá svou dívku a šeptá jí do ouška:
"Miláčku, řekni alespoň dvě slova, která nás navždy spojí."
"Jsem těhotná."

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
candii
7. aug 2018

@bubblegum7 nam sa takto podaril maly, toto je nedostatocna ochrana. Teda ani ochranou sa to neda nazvat.

sasa1983
7. aug 2018

@lenkakravcova tak to je fakt raritka a zriedkavo sa oplati

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
221girl
7. aug 2018

@lenkakravcova len potom to častokrát končí tak že daný veriaci človek ostane opustený, a často nešťastný s malou možnosťou nájsť si v dnešnom svete osobu, ktorá mu bude vyhovovať a pochopí ho...

misuluska1
7. aug 2018

@montemotherone súhlasím s tebou 👍👍👍

sasa1983
7. aug 2018

Ja som to skôr tak myslela, že fakt sa nedá jesť stále rovnaká polievka. Podľa mňa by si to človek mal "odj..ť", a vyburiť sa a až potom sa usadiť. Inak to zvykne chytiť v 40tke

sorciera24
7. aug 2018

@sasa1983 hlupost, len chudak nevydrzi.......to totiz nie je len o sexe!......ak vsak laska chyba vo vztahu....tak jasne, ze ta to nebavi.......poznam kopu parov, kt. su len s jednym...a cely zivot....ale k tomu patri laska, porozumenie, dovera, tolernacia....a kopu ineho....
popravde, radsej sa riadim heslom.....100 poloh s jednym partnerom, ako 1 poloha so 100mi partnermi.....(aj tak sa na to da pozerta, co povies......).....

alexi2211
7. aug 2018

@sorciera24 Aj ja som sa začudovala, keď som si prečítala ten komentár nad tebou. Nevidím nič zlé byť s jedným človekom celý život. Áno poznám ľudí, čo tvrdia, že človek nie je tvor monogamný, ale to je ich názor. Ja si myslím, že ak je vo vzťahu láska, vášeň, rešpekt a vzájomná úcta, tak vzťah je postavený na pevných základoch a vydrží aj celý život. Len samozrejme na vzťahu treba pracovať 🙂 Po všetkých stránkach

rebekao
7. aug 2018

Ahojte...pre celkom zaujímavé výsledky, opakujem výskum o nazore na antikoncepciu u zien na Slovensku... ak by ste si nasli chvilocku a vyplnili mi tento uplne anonymny dotaznik, (klik na link dolu) budem vam velmi velmi vdacna! Pekny den!
Rebeka

https://www.survio.com/survey/d/C6F3D5X9Q8X2T9Y3Y

zuzanka.zuzu
7. aug 2018

@lenkakravcova vieš ale niekedy ani 100x preberanie nepomôže... ja som tiež mala istú predstavu a potom realita bola iná ("toto v živote neurobím" sa stalo mňam a "toto bude určite super" je buď nuda, alebo to nefunguje ako vo videách 😂 )

@sasa1983 bleee fuj toto bolo hnusno napísané 😝 nie všetci takí sú, že ich niečo chytí v 40, ono na vzťahu treba pracovať (ako na všetkom) lebo potom sa tu objavujú témy ako "pozrel sa na mňa cudzí človek a ja som cítila niečo osudové medzi nami" viď aktuálne preberaná téma na MK

taskataska
Odpoveď bola odstránená
hettinka
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
pajinka91
8. aug 2018

@rebekao Chcela som ti to vyplnit, nech ti pomozem, ale dotaznik je nejasny, skus si ho upravit a spresnit. Su tam pomiesane otazky na "antikoncepciu" a "hormonalnu antikoncepciu", takze niekedy nie je mozne vyvodit , na co konkretne sa pytas.

Napriklad "Je antikoncepcia skodliva?" je otazka na vsetky druhy antikoncepcie alebo na hormonalnu antikoncepciu?

Alebo "Je hormonalna antikoncepcia rovnako spolahliva ako kondom? ano/nie" HA je statisticky spolahlivejsia, takze v podstate ano, ale...

Vela stastia s dotaznikom!

taskataska
Odpoveď bola odstránená
rebekao
9. aug 2018

@pajinka91 Dakujem za radu, myslim ze dotaznik je postaveny v poriadku, kedze bol robeny niekolkymi odbornikmi, dotaznik zatial pochopilo vyse 300 zien, ale samozrejme kazdy mame iny nazor. Dakujem za snahu.

tribratri
9. aug 2018

@rebekao nemyslim, hned otazka 3. 3. Užívali ste alebo užívate antikoncepciu?*
je myslena hormonalna, mechanicka, postkoitalna alebo dokonca sterilizacia?
A takych nejasnych otazok je tam vela.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
rebekao
10. aug 2018

@tribratri ak uzivate/la tak odpoved ano, ak nie tak nie 🙂 v dalsej otazke je potom moznost uviest vsetky typy anikoncepcie, ktore ste kedy uzivala....

rebekao
10. aug 2018

@taskataska dotaznik je dobrovolny 🙂 a nikto vam ho nekaze vyplnat... to ci ma vypovednu hodnotu nechajte na nas, a ak neviete na akom systeme funguje dotaznikovy portal survio, tak bohuzial nemozte komentovat, kolko odpovedi sa da oznacit alebo nie. Kazdy logicky mysliaci clovek, nebude oznacovat aj ano aj nie 🙂 Ale ako hovorim, dotaznik vobec vyplnat nemusite, vypovednu hodnotu uz mame 🙂