icon

Skúsenosti a názory na antikoncepciu Kelzy?

ld87
22. okt 2024

Ahojte,
mate, prosím, skúsenosti s antikoncepciou Kelzy?

Strana
z4
mona98
17. jún 2026

Ahojte. Prechadzám na novú HAK a zostali mi dva blistre, ak by bol záujem.

nina1209
23. jún 2026
@andrejka890

ja kúpim ak by niekto mal

@andrejka890 máte záujem mám stále to 3 mesačne balenie

map0007
21. júl 2026

Ahojky dievčatá, ma prosím niektorá ešte na predaj Kelzy,ďakujem

mimitha
21. júl 2026
@map0007

@map0007 ano

salajovakatus
18. aug 2026

Ahojte gyn. Mi predpísal antiku kelzy povedal že je to moderna antika a ze by mi mala sedieť ja som si zakúpila blister len na jeden mesiac ale ešte som ho neuzila mam ho použiť až pri menstruacii ale dosť sa bojím máte niekto zle skusenosti s touto antikou? Dakujem

alikpalik
18. aug 2026
@salajovakatus

Ahojte gyn. Mi predpísal antiku kelzy povedal že je to moderna antika a ze by mi mala sedieť ja som si zakúpila blister len na jeden mesiac ale ešte som ho neuzila mam ho použiť až pri menstruacii ale dosť sa bojím máte niekto zle skusenosti s touto antikou? Dakujem

@salajovakatus ja som s ňou nemala žiadny problém, ani vedľajšie príznaky. Každý má iné telo, najlepšie je vyskúšať a zistiť, ktorá antika ti najviac sedí. Začína sa užívať v 1. deň menštruácie.

salajovakatus
18. aug 2026
@alikpalik

@salajovakatus ja som s ňou nemala žiadny problém, ani vedľajšie príznaky. Každý má iné telo, najlepšie je vyskúšať a zistiť, ktorá antika ti najviac sedí. Začína sa užívať v 1. deň menštruácie.

@alikpalik ďakujem ja som dva krat mala núdzovú a nebolo mi ani zle ani nič tak hádam mi nebude zle ani po tomto .

andrejka890
28. aug 2026
@map0007

@map0007 ak by ste mali záujem mám 4 blistre

marinka70
4. sep 2026

Kúpim kelzy. Ďakujem

Strana
z4