icon

Skúsenosti a názory na antikoncepciu Kelzy?

ld87
22. okt 2024

Ahojte,
mate, prosím, skúsenosti s antikoncepciou Kelzy?

Strana
z3
emily1973
4. aug 2025
@doublexgirl

@adrica6 Ja ju mam 7 mesiacov a absolutne nic, plet strasna, davam si ju dokopy inymi produktami.. Vraciam sa spat k Belare, toto bol najhorsi omyl, cela kelzy..

@doublexgirl ja mám rovnakú skúsenosť

beka2309
5. aug 2025
@map0007

Dievčatá, neskusala ste brat 2 balenia za sebou, bez pauzy na MS, idem na dovolenku a neviem či si urobiť pauzu radšej teraz alebo brať ďalšie balenie za sebou bez pauzy.Ďakujem

@map0007 ahoj ja som skusala kvoli dovolenkam a vobec ziadny problem akoze na zaciatku ma bolelo kus brucho ako keby chceko zacat to krvacanir ale nemoze 😅 ale vobec to nebola silna bolest a ani to netrvalo mega dlho a potom som zas vynechala placebo a uz nic ma nebolelo. Teraz uz konecne zoberem sj placebo tabletky tak som zvedsvs ze ci budem mat krvacanie alebo nie

pauli_ncek
29. aug 2025

Ahojte, prosim vas aka je cena tejto antikoncepcie? Neviem sa nikde dopatrat, niekto tu pisal ze nie je z tych lacnejsich. Ak viete napisat aj skusenosti s inymi a ich ceny, ak viete 🙂 dakujem

esters
29. aug 2025
@pauli_ncek

Ahojte, prosim vas aka je cena tejto antikoncepcie? Neviem sa nikde dopatrat, niekto tu pisal ze nie je z tych lacnejsich. Ak viete napisat aj skusenosti s inymi a ich ceny, ak viete 🙂 dakujem

@pauli_ncek je dost drahá podľa mňa sú aj lacnejšie ja som za 3m balenie platila okolo 50€ potom som mala inú a za 3 m okolo 30€ čiže 20€ za niečo rovnaké je dost rozdiel

doublexgirl
29. aug 2025
@esters

@pauli_ncek je dost drahá podľa mňa sú aj lacnejšie ja som za 3m balenie platila okolo 50€ potom som mala inú a za 3 m okolo 30€ čiže 20€ za niečo rovnaké je dost rozdiel

@esters cca 15€ bola cena za 1 blister.. Uz ju neuzivam

Strana
z3