Skúsenosti a názory na antikoncepciu Kelzy?
Ahojte,
mate, prosím, skúsenosti s antikoncepciou Kelzy?
Dievčatá, neskusala ste brat 2 balenia za sebou, bez pauzy na MS, idem na dovolenku a neviem či si urobiť pauzu radšej teraz alebo brať ďalšie balenie za sebou bez pauzy.Ďakujem
@map0007 ahoj ja som skusala kvoli dovolenkam a vobec ziadny problem akoze na zaciatku ma bolelo kus brucho ako keby chceko zacat to krvacanir ale nemoze 😅 ale vobec to nebola silna bolest a ani to netrvalo mega dlho a potom som zas vynechala placebo a uz nic ma nebolelo. Teraz uz konecne zoberem sj placebo tabletky tak som zvedsvs ze ci budem mat krvacanie alebo nie
Ahojte, prosim vas aka je cena tejto antikoncepcie? Neviem sa nikde dopatrat, niekto tu pisal ze nie je z tych lacnejsich. Ak viete napisat aj skusenosti s inymi a ich ceny, ak viete 🙂 dakujem
Ahojte, prosim vas aka je cena tejto antikoncepcie? Neviem sa nikde dopatrat, niekto tu pisal ze nie je z tych lacnejsich. Ak viete napisat aj skusenosti s inymi a ich ceny, ak viete 🙂 dakujem
@pauli_ncek je dost drahá podľa mňa sú aj lacnejšie ja som za 3m balenie platila okolo 50€ potom som mala inú a za 3 m okolo 30€ čiže 20€ za niečo rovnaké je dost rozdiel
@pauli_ncek je dost drahá podľa mňa sú aj lacnejšie ja som za 3m balenie platila okolo 50€ potom som mala inú a za 3 m okolo 30€ čiže 20€ za niečo rovnaké je dost rozdiel
@esters cca 15€ bola cena za 1 blister.. Uz ju neuzivam

@adrica6 Ja ju mam 7 mesiacov a absolutne nic, plet strasna, davam si ju dokopy inymi produktami.. Vraciam sa spat k Belare, toto bol najhorsi omyl, cela kelzy..
@doublexgirl ja mám rovnakú skúsenosť