icon

Skúsenosti s Apreg: Menštruácia po tabletke po?

miska2121
28. aug 2026

Zdravím, máte skúsenosti s liekom Apreg? Užila som ho na 11. deň cyklu po nechranenom styku(neurobil sa do mňa) a o 5 dni po užití som začala krvacat. Vyzeralo to ako moja realna menštruácia,no nebola podľa mna. Koľko vám poprípade meškala/prišla skôr menstruacia? Čítala som aj to,že pokiaľ sa v prvej polovici cyklu užije,menzes príde o mensiac.Keby sa pýtate,mám cca 30 dňový menzes,trvajúci 5 dní

anonym_8daac9
28. aug 2026

Tato tabletka Ti vie rozhadzat cyklus na x dalsich mesiacov. Takze nejake konkretnejsie tabulkove ocakavania by som nemala.

anonym_aecc6f
28. aug 2026

ja som mala tabletku pocas ovulacie a menstruacia mi prisla v normalnom termine ako vzdy, mala som Escapelle

miska2121
autor
28. aug 2026
@anonym_aecc6f

ja som mala tabletku pocas ovulacie a menstruacia mi prisla v normalnom termine ako vzdy, mala som Escapelle

@anonym_aecc6f Nemeškala ani pár dní? Lebo ja mám apreg(nemali žiaľ iný) a dosť čo som čítala tak sa ženy naň sťažujú...

anonym_aecc6f
28. aug 2026
@miska2121

@anonym_aecc6f Nemeškala ani pár dní? Lebo ja mám apreg(nemali žiaľ iný) a dosť čo som čítala tak sa ženy naň sťažujú...

@miska2121 vobec bola som prekvapena, uplne nacas, ono tak ber, ze pride, ked je to nejaka naloz progesteronu moze to sposobit