icon

Skúsenosti s vazektómiou: Čo hovoria muži a ich partnerky?

dominika2019
21. júl 2026

Ženy aké maju skusenosti s tym vaši partneri?
Ak to čita aj muž kt.ba tom bol rada si precitam skusenost.

Strana
z4
mimikas
Včera o 06:33
@dominika2019

@mimikas my mame tiez 3 deti. A už stači. O 4tom neuvažujeme vôbec. A manzela to po zakroku aj bolelo? Ako dlho sa daval dokopy?

@dominika2019 my mame dve, jedno tehotenstvo zial nevyslo, nuz aj to je zivot. Vies co on po tom zakroku normalne chodil. Akoze mal opuch, bolo to citlive ale fungovat dokazal. Jasne ak tvoj muz fyzicky robi tak asi nebude moct niekopko dni, ale uz na taky 4 den bol v pohode ale kazdy je iny. Viem ze na opuch mu dali aescin, mal chladit a zakaz sexu na niekolko dni. Inak to nebolo nic drasticke. Sam hovori se to bolo skvele rozhodnutie.

mimikas
Včera o 06:36
@anonym_d3baab

Každá žena ktorá odmieta antikoncepciu musí počítať s tým, že môže ostať tehotná. Napr. ja už deti nechcem, takže mam antikoncepciu. Je to vždy v rukách ženy. A nebudem posielať nasilu svojho muža na takú ponižujúcu vec ako je vazektomia. Takže ženy, keď nechcete mať deti tak nech sa páči, antikoncepcia. Je to len a len na vás. Môj názor.

@anonym_d3baab mozno ta to prekvapi ale na pocatie treba sex a tam su dvaja. Aj chlap sa moze rozhodnut ze nechce mat deti. Podla tvojej logiky by sme nemali chodit ani na gynekologiu a chlapi na urologiu lebo to je sakra ponizujuce.

anonym_7b0da7
Včera o 07:09
@pr85

@anonym_d3baab Stále sa môžeš naučiť metódy PPR a môžeš mať toľko detí, koľko chces.

@pr85 ahoa) To je ten rozdiel "kolko deti chces" a nie "kolko ti bude nadelene". Cize vedome sa branis nezelanemu pocatiu. Nezelas si dalsie dieta. Ale ked ty sam veris tomu, ze konas s cistym svedomim, co uz my s tym? Len, ze to vsetko je len falosne, farizejske. V konecnom dosledku klames sam seba, vedome si klames, nielen seba a si na tom ovela horsie ako ti, co priznaju, ze antikoncepciu pouzivaju, je jedno aku. Sice nemas zmrzacene semenovody, ale tvoje moralne zmrzacenie je horsie.

anonym_7b0da7
Včera o 07:17
@anonym_d3baab

Každá žena ktorá odmieta antikoncepciu musí počítať s tým, že môže ostať tehotná. Napr. ja už deti nechcem, takže mam antikoncepciu. Je to vždy v rukách ženy. A nebudem posielať nasilu svojho muža na takú ponižujúcu vec ako je vazektomia. Takže ženy, keď nechcete mať deti tak nech sa páči, antikoncepcia. Je to len a len na vás. Môj názor.

@anonym_d3baab ale su aj muzi, ktori deti mat nechcu. Z ropznych dovodov. Ci tak daleko tvoje uvahy nezasli?
A ozaj, preco ma byt v partnerskom vztahu bremeno a dosledky antikoncepcie len na zene? Predsa su si partneri rovnocenii a su rovnopravni, takze moze to bremeno prevziat na svoje plecia aj muz. Nemat dalsie deti by malo byt spolocne rozhodnutie a spolocne by sa mali dohodnut ako to vyriesia.
Take zvasty ako to vypisuje pan PR85, ze co keby nahodou prisiel o zenu aj o deti, tak potom by ostal bez potomkov ak by podstupil vazektomiu je sprosty alibizmus, vypocitavost a sebeckost, aj ked on sa tu ohana nejakymi cirkevnymi vyhlaseniami a dokumentami

mimikas
Včera o 08:31
@anonym_7b0da7

@anonym_d3baab ale su aj muzi, ktori deti mat nechcu. Z ropznych dovodov. Ci tak daleko tvoje uvahy nezasli?
A ozaj, preco ma byt v partnerskom vztahu bremeno a dosledky antikoncepcie len na zene? Predsa su si partneri rovnocenii a su rovnopravni, takze moze to bremeno prevziat na svoje plecia aj muz. Nemat dalsie deti by malo byt spolocne rozhodnutie a spolocne by sa mali dohodnut ako to vyriesia.
Take zvasty ako to vypisuje pan PR85, ze co keby nahodou prisiel o zenu aj o deti, tak potom by ostal bez potomkov ak by podstupil vazektomiu je sprosty alibizmus, vypocitavost a sebeckost, aj ked on sa tu ohana nejakymi cirkevnymi vyhlaseniami a dokumentami

@anonym_7b0da7 myslim ze to je zbytocne riesit, to je ako ked chlap povie ze nechce riesit kondom pricom to he jedina ochrana pred prenosom sexualnych ochoreni. Chranit sa maju obaja lebo na sex su potrebny dvaja jie len jeden. Ale tak vies niekto zije este v inom storoci.

kikush182329
Včera o 08:34
@anonym_d3baab

@anonym_7b0da7 poznám muža, ktory ani nemá žiadne deti a vazektomiu podstúpil lebo ani nahodou nechce žiadne vytvoriť.
@anonym_d3baab takze to netreba nazývať ponižujúcim. Očividne je to najlogickejsi krok.

anonym_d3baab
Včera o 10:59
@anonym_7b0da7

@anonym_7b0da7 prečo to bremeno ma byt na žene? Pretože nie muž, ale ta žena bude tehotná, a ta žena musí porodiť. Tak preto. Zbytočne píšeš keď si to nepochopila.

anonym_7b0da7
Včera o 11:07
@anonym_d3baab

@anonym_7b0da7 prečo to bremeno ma byt na žene? Pretože nie muž, ale ta žena bude tehotná, a ta žena musí porodiť. Tak preto. Zbytočne píšeš keď si to nepochopila.

@anonym_d3baab ja som to velmi dobre pochopila. Ty si nepochopila co pisem ja. Vo fungujucom vztahu je to na dohode partnerov. No ale ked sa nevedia dohodnut alebo muz nie je ochotny ani to aby pouzil prezervativ (a teraz citujem z mnohych vyjadreni muzov) lebo nebude lizat med cez sklo nie to este sa mrzacit (ako tu uz zaznelo), tak potom zene neostane nic ine ako vziat zodpovednost do svojich ruk aj so vsetkymi rizikami, ktore to pre nu prinasa.

anonym_d3baab
Včera o 11:11
@anonym_7b0da7

@anonym_d3baab ja som to velmi dobre pochopila. Ty si nepochopila co pisem ja. Vo fungujucom vztahu je to na dohode partnerov. No ale ked sa nevedia dohodnut alebo muz nie je ochotny ani to aby pouzil prezervativ (a teraz citujem z mnohych vyjadreni muzov) lebo nebude lizat med cez sklo nie to este sa mrzacit (ako tu uz zaznelo), tak potom zene neostane nic ine ako vziat zodpovednost do svojich ruk aj so vsetkymi rizikami, ktore to pre nu prinasa.

@anonym_7b0da7 dobre. Nebudem sa hádať, nemám to vo zvyku.

pr85
Včera o 17:48
@dominika2019

@pr85 mame 3 deti a to nam bohate stači. Na dnešnú dobu je aj 3 vela. Nerada by som bola keby ma na tehu teste prekvapia dve čiarky.

@dominika2019 A vieš, že aj po vazektomii boli zaznamenané otehotnenia, keď sa semenovody sami od seba zrastli? Je to raritné, ale existuje to. To len, aby si vedela, že ani vazektomia nie je na 100%. Počul som na jednej prednáške ohľadom PPR, že doprevadzali pár, kde žena bola na sterilizáciu, potom otehotnela, potom išiel muž na vazektomiu a prekvapivo, ďalšie tehotenstvo. A keďže už boli s nervami v kybli, tak sa obrátili na lektorov PPR, aby im pomohli a sprevádzali ich.

vieronika14
Dnes o 00:20
@dominika2019

@vieronika14 a ako dlho je po zakroku?

@dominika2019 muž 4 roky už

patrike
Dnes o 07:05
@pr85

@dominika2019 A vieš, že aj po vazektomii boli zaznamenané otehotnenia, keď sa semenovody sami od seba zrastli? Je to raritné, ale existuje to. To len, aby si vedela, že ani vazektomia nie je na 100%. Počul som na jednej prednáške ohľadom PPR, že doprevadzali pár, kde žena bola na sterilizáciu, potom otehotnela, potom išiel muž na vazektomiu a prekvapivo, ďalšie tehotenstvo. A keďže už boli s nervami v kybli, tak sa obrátili na lektorov PPR, aby im pomohli a sprevádzali ich.

@pr85 V medicine nic nie je na 100%. Zanedbatelne pocty ludi zomru pri bezne pouzivanej anesteze, kozmetickom zakroku alebo len tak nahle pre bezne nekontrolovanu vydut mozgovej cievy. Dalsi ludia maju alergie na lieky, ktore milionom inych nevadia. Dalsim lekari zle urobia jednoduchu operaciu.

patrike
Dnes o 07:07
@pr85

@pr85 Stava sa vselico, napriklad taketo :

Najvýznamnejším a medicínsky najlepšie zdokumentovaným prípadom je medzinárodná epidémia cholery z roku 2025, ktorú spôsobila kontaminovaná svätená voda z Etiópie

Strana
z4