icon

Hovoria vám muži do obliekania a farieb?

Včera o 09:19

Hovoria vám vaši muži do toho, čo nosíte? Hlavne aké farby?

Strana
z2
elz1920
Včera o 09:21

Nie.

ivik4
Včera o 09:21

Nie nikdy

anonym_4f5f61
Včera o 09:22

@anonym_autor Môj nebohý manžel ma občas prosil/neprikazoval/,aby som sa obliekala do svetlejsich farieb, keďže mám najradšej čiernu

earlgrey
Včera o 09:22

Nie. A ani ja mu nekecám do toho, čo si oblieka on.

crazy_cat_lady
Včera o 09:25

Nie

anonym_38ccfb
Včera o 09:26

Nie
Ale poznám chlapov,kt.sa nepáči ako sa ich ženy obliekajú ale neriesia to
No jedného poznám, čo jasné žene dal najavo, že je pre neho cez čiaru chodiť s ňou tak po ulici,posluchla😃 keďže je to dnešný trend,nebudem konkrétna o čo išlo,aby téma nešla inde

dskjhfdlkdjhl
Včera o 09:29

@anonym_autor Nie, ale ja jemu ano😀

laskonka_lasky
Včera o 09:30

Nie

anonym_419e72
Včera o 09:31

@anonym_autor nie, ale ja už ho poznám, keď sa mu niečo páči, pochváli, keď nie, tak len povie, že to je nové tričko? 😄

autor
Včera o 09:32
@anonym_4f5f61

@anonym_autor Môj nebohý manžel ma občas prosil/neprikazoval/,aby som sa obliekala do svetlejsich farieb, keďže mám najradšej čiernu

@anonym_4f5f61 mne sa toto stalo dnes. Pozna ma 20r. Od svojich 14r nosim prevazne ciernu v kombo s hnedou, sivou, tmavomodrou. Dnes sa urazil, lebo ze vyzeram ako na pohreb (bielocierne pruzkovane volne nohavice, cierne tricko s kratkym rukavom a slapky.

sidicek
Včera o 09:34
@anonym_autor

@anonym_4f5f61 mne sa toto stalo dnes. Pozna ma 20r. Od svojich 14r nosim prevazne ciernu v kombo s hnedou, sivou, tmavomodrou. Dnes sa urazil, lebo ze vyzeram ako na pohreb (bielocierne pruzkovane volne nohavice, cierne tricko s kratkym rukavom a slapky.

@anonym_autor tak sa ti konecne odvazil povedat ,ze sa mu to nepaci 🙂

anonym_1d82a0
Včera o 09:35

@anonym_autor áno, ale štýlom - toto modré ti fakt sedí, v tých červených šatách vyzeráš super, alebo otvorene - to tričko ti moc nejde. Neurazím sa ani to neberiem tak, že mi kecá do šatníku, len mi úprimne povie v čom sa mu páčim viac.

anonym_7de8e9
Včera o 09:36

Do oblečenia ani moc nie. Len do mňa hučí aby som nosila viac šperkov 😁

catherin4
Včera o 09:39

Nekeca mi do oblecenia ani do nicoho. Ani ja jemu.

autor
Včera o 09:41
@sidicek

@anonym_autor tak sa ti konecne odvazil povedat ,ze sa mu to nepaci 🙂

@sidicek ja viem, že sa mu čierna nepáči. A rovnako on vie, že ja čiernu milujem. V živote by som mu nehovorila do toho, čo si má obliecť a akú farbu. Dôležité je, aby sa on cítil v pohode.

anonym_402974
Včera o 09:41

Mne nie, aj ked moj a partnerov vkus je absolutne odlisny. Ale mala som v minulosti kolegynu so ziarlivym muzom v zahranici a denne mu posielala rano fotku, co si ide obliect do prace a ci ak moze ist. For na tom celom je ten, ze ona sa v robote oblapala so zenatym kolegom o dost starsim a este sa s nim po nociach tahala kadekde. Ale tak oblecenie bolo v poriadku, na to sa muz zameriaval.

anonym_6462ca
Včera o 09:43

@anonym_autor nemal rad biele sukne a nohavice, lebo mam udajne velky zadok v tom /jasne ze nemam 😆/

viktoriaandrascik
Včera o 09:44

Nekecá mi do toho, sem tam niečo okomentuje štýlom kam ideš taká pekná a podobne 😀

jankar1995
Včera o 09:51

Môj mi hovorí, väčšinou sa ho sama pýtam na jeho názor a podľa toho sa zariadim.

anonym_3915f5
Včera o 09:57

on mne nie, ja manž. áno.

anonym_550106
Včera o 10:06

Môj mi zas hovorí, že mi čierna pristane, ale už ju takmer vôbec nenosím. Jednu takú sivú, smutnú mikinu mi ofrflal, inak iba ak pochváli.

galganka
Včera o 10:12

Jasné. Najlepšie mi vie poradiť. On je voľba č. 1 komu posielam fotky z kabínky, keď váham. 👍🏼

autor
Včera o 10:15
@galganka

Jasné. Najlepšie mi vie poradiť. On je voľba č. 1 komu posielam fotky z kabínky, keď váham. 👍🏼

@galganka nie ked chces poradit. Ale ze si nieco oblecies a on ta zhejti, aku mas farbu a ze on s tebou nikam nejde...

cina1
Včera o 10:15

nie

anonym_d9b454
Včera o 10:18
@anonym_autor

@galganka nie ked chces poradit. Ale ze si nieco oblecies a on ta zhejti, aku mas farbu a ze on s tebou nikam nejde...

@anonym_autor už si tu dostala 20 odpovedí, že nie, nie je to okej, čo ešte viac očakávaš??

autor
Včera o 10:22
@anonym_d9b454

@anonym_autor už si tu dostala 20 odpovedí, že nie, nie je to okej, čo ešte viac očakávaš??

@anonym_d9b454 ja neviem, na čo tu odpovedajú ľudia? nestačia 2-3 odpovede?

galganka
Včera o 10:35
@anonym_autor

@anonym_autor tak to teda nie. 😱 Nosím aj veci, ktoré "nemá rád". Vtedy len skonštatuje, že "zaseee?!?" Ale tam to končí. Napríklad nemá rád také oversized šaty, a ja ich zbožňujem, lebo luftujú, nikde netlačia, môžem sa v nich nažrať... 😂😂😂 Aj teraz mám jedny na sebe. Ale aby mi povedal, že zas si si také dala, nikam s tebou nejdem. Však nemá tri roky a toddler tantrum 😂

anonym_c5b1e2
Včera o 11:58

Nie vždy mi povie aká som krásna alebo poradí ktoré šaty si mám zobrat. Keď niekam ideme tak sa zladí ku mne farbovo😁 poprípade sa ma on opýta či môže ísť takto.

anonym_c868ae
Včera o 11:59
@anonym_autor

@anonym_autor z jedneho incidentu nerob zavery. Mozno mal len zly den, mozno to v nom tlelo cele roky. Ked ti do toho zvycajne nekeca, nechaj to v tichosti vyhnit. Su dolezitejsie veci v zivote, ktorym sa oplati venovat cas a energiu.

sense
Včera o 12:11

Môj má sem tam pripomienku, neriešim robím podľa seba.

Strana
z2