Hovoria vám muži do obliekania a farieb?
Hovoria vám vaši muži do toho, čo nosíte? Hlavne aké farby?
@anonym_autor Môj nebohý manžel ma občas prosil/neprikazoval/,aby som sa obliekala do svetlejsich farieb, keďže mám najradšej čiernu
Nie
Ale poznám chlapov,kt.sa nepáči ako sa ich ženy obliekajú ale neriesia to
No jedného poznám, čo jasné žene dal najavo, že je pre neho cez čiaru chodiť s ňou tak po ulici,posluchla😃 keďže je to dnešný trend,nebudem konkrétna o čo išlo,aby téma nešla inde
@anonym_autor nie, ale ja už ho poznám, keď sa mu niečo páči, pochváli, keď nie, tak len povie, že to je nové tričko? 😄
@anonym_autor Môj nebohý manžel ma občas prosil/neprikazoval/,aby som sa obliekala do svetlejsich farieb, keďže mám najradšej čiernu
@anonym_4f5f61 mne sa toto stalo dnes. Pozna ma 20r. Od svojich 14r nosim prevazne ciernu v kombo s hnedou, sivou, tmavomodrou. Dnes sa urazil, lebo ze vyzeram ako na pohreb (bielocierne pruzkovane volne nohavice, cierne tricko s kratkym rukavom a slapky.
@anonym_4f5f61 mne sa toto stalo dnes. Pozna ma 20r. Od svojich 14r nosim prevazne ciernu v kombo s hnedou, sivou, tmavomodrou. Dnes sa urazil, lebo ze vyzeram ako na pohreb (bielocierne pruzkovane volne nohavice, cierne tricko s kratkym rukavom a slapky.
@anonym_autor tak sa ti konecne odvazil povedat ,ze sa mu to nepaci 🙂
@anonym_autor áno, ale štýlom - toto modré ti fakt sedí, v tých červených šatách vyzeráš super, alebo otvorene - to tričko ti moc nejde. Neurazím sa ani to neberiem tak, že mi kecá do šatníku, len mi úprimne povie v čom sa mu páčim viac.
Do oblečenia ani moc nie. Len do mňa hučí aby som nosila viac šperkov 😁
@anonym_autor tak sa ti konecne odvazil povedat ,ze sa mu to nepaci 🙂
@sidicek ja viem, že sa mu čierna nepáči. A rovnako on vie, že ja čiernu milujem. V živote by som mu nehovorila do toho, čo si má obliecť a akú farbu. Dôležité je, aby sa on cítil v pohode.
Mne nie, aj ked moj a partnerov vkus je absolutne odlisny. Ale mala som v minulosti kolegynu so ziarlivym muzom v zahranici a denne mu posielala rano fotku, co si ide obliect do prace a ci ak moze ist. For na tom celom je ten, ze ona sa v robote oblapala so zenatym kolegom o dost starsim a este sa s nim po nociach tahala kadekde. Ale tak oblecenie bolo v poriadku, na to sa muz zameriaval.
@anonym_autor nemal rad biele sukne a nohavice, lebo mam udajne velky zadok v tom /jasne ze nemam 😆/
Nekecá mi do toho, sem tam niečo okomentuje štýlom kam ideš taká pekná a podobne 😀
Môj mi hovorí, väčšinou sa ho sama pýtam na jeho názor a podľa toho sa zariadim.
on mne nie, ja manž. áno.
Môj mi zas hovorí, že mi čierna pristane, ale už ju takmer vôbec nenosím. Jednu takú sivú, smutnú mikinu mi ofrflal, inak iba ak pochváli.
Jasné. Najlepšie mi vie poradiť. On je voľba č. 1 komu posielam fotky z kabínky, keď váham. 👍🏼
Jasné. Najlepšie mi vie poradiť. On je voľba č. 1 komu posielam fotky z kabínky, keď váham. 👍🏼
@galganka nie ked chces poradit. Ale ze si nieco oblecies a on ta zhejti, aku mas farbu a ze on s tebou nikam nejde...
@galganka nie ked chces poradit. Ale ze si nieco oblecies a on ta zhejti, aku mas farbu a ze on s tebou nikam nejde...
@anonym_autor už si tu dostala 20 odpovedí, že nie, nie je to okej, čo ešte viac očakávaš??
@anonym_autor už si tu dostala 20 odpovedí, že nie, nie je to okej, čo ešte viac očakávaš??
@anonym_d9b454 ja neviem, na čo tu odpovedajú ľudia? nestačia 2-3 odpovede?
@anonym_autor tak to teda nie. 😱 Nosím aj veci, ktoré "nemá rád". Vtedy len skonštatuje, že "zaseee?!?" Ale tam to končí. Napríklad nemá rád také oversized šaty, a ja ich zbožňujem, lebo luftujú, nikde netlačia, môžem sa v nich nažrať... 😂😂😂 Aj teraz mám jedny na sebe. Ale aby mi povedal, že zas si si také dala, nikam s tebou nejdem. Však nemá tri roky a toddler tantrum 😂
Nie vždy mi povie aká som krásna alebo poradí ktoré šaty si mám zobrat. Keď niekam ideme tak sa zladí ku mne farbovo😁 poprípade sa ma on opýta či môže ísť takto.
@anonym_autor z jedneho incidentu nerob zavery. Mozno mal len zly den, mozno to v nom tlelo cele roky. Ked ti do toho zvycajne nekeca, nechaj to v tichosti vyhnit. Su dolezitejsie veci v zivote, ktorym sa oplati venovat cas a energiu.

Nie.