icon

Spôsobuje antikoncepcia potraty?

kacena177
11. apr 2014

Včera som bola na Veĺkonoćnej spovedi a vyšla som dosť zmätená. Kňaz mi povedal, že antikoncepčné tabletky vraj zabíjajú zárodky čiže nastávajú potraty. Na príbalovom letáčiku je uvedený spôsob ako funguje antikoncepcia a keď som mu o tom povedala, tak vraj to nie je pravda. Nechcel mi dať ani rozhrešenie:o) Stretli ste sa už s tým?

Strana
z2
velkacica
12. apr 2014

@isabella_fly vieš, región Oravy je taký... 😀

fra
12. apr 2014

@brumka na toto čo píšeš "ako kedysi ked sa povedalo ze zem je gulata oni tvrdili ze je rovna doska a upalit" je odpoved napríklad tu
http://druidova.mysteria.cz/UKAZY_VE_VESMIRU/ZE...

dasenka26
12. apr 2014

@sheila72 je to individuálne, ale aj ja som o tom pocula, nieco pravdy na tom bude 😉

annazozelenehodomu1
12. apr 2014

Myslím,že kondóm je cirkvou povolený preto, lebo ak zlyhá , a dôjde k oplodneniu vajíčka , čiže dôjde k vzniku nového života, tak kondóm nezabráni uhniezdeniu vajíčka a žena je tehotná.
HAK zabráni aj už oplodnenému vajíčku uhniezdenie v maternici, tým v podstate zabíja už vzniknutý život a žene zabráni v tehotenstve, hoci vajíčko sa oplodnilo. Tak mi to ktosi vysvetľoval.

annazozelenehodomu1
12. apr 2014

Musím sa opraviť, teraz som si to všimla, zle som sa vyjadrila, kondóm nie je cirkvou povolený ale asi skôr tolerovaný alebo tak nejako.

rebeka7501
12. apr 2014

@kacena177 a je podľa teba normálne, ak sa farár pýta na intímne veci ? CHORÉ a o tom ma nepresvedčí nikto !!!!!! Tam nech sa starajú o faru a nech im neotehotnejú kuchárky.

azbestica
12. apr 2014

@kacena177 a lutujes to ze beres HAK?? ak nie preco si sa z toho spovedala? ja tychto premudrelych farorov ozaj nemusim.....so vsetkou uctou nechapem ako si niekto moze dat hovorit do zivota od nejakeho cudzieho cloveka, ktory prd vie suvislosti a nema patent na moralku!!!
vrrr som sa rozzurila 🙂

kacena177
autor
13. apr 2014

ved nelutujem ani sa nechystam s tym prestat, no je to podla cirkvi hriech, tak som ho normalne v ramci spovede spomnenula

kacena177
autor
13. apr 2014

@stanislavao ved to nebol nas farara ze je debil suhlasim. nevesam mu na nos intimne veci, no ale kedze je to podla cirkvi hriech,tak som ho pri spovedi spomenula. nepytala som sa ho schvalne,co si o tom mysli. a rozmyslam, nebojte sa

annazozelenehodomu1
13. apr 2014

Kňaz mal pravdu a len preto , že Ti ju povedal nemusí byť debil.

sonya79
22. apr 2014

ahoj kacena177, anti-koncepcia = proti-pocatiu 🙂 pokial viem, tak HAK nedovoli aby sa oplodnene vajicko zahniezdilo, lebo telo si uz mysli, ze uz si tehotna...

Ked ta to tak trapi, tak sa skus mrknut na prirodzenu antikoncepciu bez hormonov a zasahovnia do cyklu a hore uvedeneho: cyclotest2plus, pristroj ktory ohranicuje plodne a neplodne dni v cykle. Funguje na to prirodzenej metode merania bazalnej teploty 😎 ......proti tomuto p. farar nemoze mat vobec nic 😝

Strana
z2