Sterilizácia u mladej ženy
Dobry den,
chcela by som sa spytat ci je sterilizacia zeny vykon, ktory robia na ziadost zeny aj ked je mlada? Mam 1 dieta a dalsie nechcem. Mam 27 rokov. Pocula som,ze takym mladym a s jednym dietatom to nevykonavaju. Mate skusenost?
Dakujem
Pri sterilizacii je potrebne vypisat ziadost a ist na konzultaciu do nemocnice, kde by ju mali spravit, tam ti vysvetlia vsetky okolnosti, rizika a pod. Zakrok sa vykonava najskor po mesiaci od podania ziadosti.
@anonym_autor ked si zaplatíš, spravia ti čokoľvek
@anonym_autor ahoj, to uz par rokov neplati, sterilizacia sa robi aj zenam, ktore su mlade aj bezdetne
@anonym_autor sterilizáciu je možné vykonať už v 18stich rokoch nehľadiac na to či má žena dieťa alebo nemá. Upozornia ťa že je to nenávratne a viac sa nebudú starať
Robia ak máš peniaze
@anonym_autor prečo sa spoliehaš na počula som. Informuj sa tam, kde sterilizácie robia. Bez problémov urobia aj 20 ročnej
@anonym_autor ja mam síce 33 a tri deti uz som po sterilizáciu musíš zájsť ku gynekológovi on ti všetko vysvetli a potom sa caka az 30 dni a az potom ti naplanuje operaciu

@anonym_autor vykonávajú, ale sa predtým so ženou operatér rozpráva, aby si žena bola plne vedomá rizík a nezvratnosti zákroku.