Tabletka po
Ahojte 16.1 som mala nechránený sex akurát mi končil menzes takže som stále krvcala potom som sa začala báť či sa niečo nemohlo stať tak som si 18 .1 kúpila tabletku po do 5 dni a užila ju následne 19.1 som mala znova nechránený sex
Už ubehlo cca 5 dni a ja mám v podbrušku pichanie bolesť ako na menzes a mierne krvácanie spinenie
Myslíte že to môže byť tou tabletkou? Máte niektorá skúsenosti?
@anonym_autor prečo si namiesto tabletky nekúpiš kondóm,keď už dotyčný chruňo ho nie je schopný kúpiť?
@anonym_autor Prosím ťa, ty plánuješ samovraždu? Koľko tabletiek chceš jesť a koľko stresu zažívať? Veď pozrieš tieto veci normálnou cestou.
Ak nemáte peniaze ani na kondómy, prestaňte so sexom a radšej choďte zarábať, lebo priviesť na svet dieťa do rodiny, ktorá nemá ani na ochranu, nie je dobrý nápad.
Ak nemáte peniaze ani na kondómy, prestaňte so sexom a radšej choďte zarábať, lebo priviesť na svet dieťa do rodiny, ktorá nemá ani na ochranu, nie je dobrý nápad.
@anonym_53d4cb 🤣🤣 presne tak .... Rozum a zodpovednosť jej nič nehovorí .... Ak nemá ani peniaze, tak strach a hrôza. A keď by náhodou mala niečo proti kondómu tak existujú aj iné alternatívy ako sa chrániť - HAK, teliesko ...
@anonym_53d4cb 🤣🤣 presne tak .... Rozum a zodpovednosť jej nič nehovorí .... Ak nemá ani peniaze, tak strach a hrôza. A keď by náhodou mala niečo proti kondómu tak existujú aj iné alternatívy ako sa chrániť - HAK, teliesko ...
@anonym_8a05d2 Ale iné alternatívy ťa nechránia pred pohlavnými chorobami.
@anonym_autor a ty myslíš, že to sú lentilky pre deti, že to dáš kedy chceš? tá tabletka sa má dávať v mimoriadnych prípadoch, keď chceš švacat, kúpte gumu 👎👎👎

@anonym_autor no niektore opisuju krvacanie po tejto tabletke,,ja som nemala..ale Preco si prosimta mala dvakrat po sebe nechránený sex?!? Vsak co toto? Ten prvy preslap by zrejme k tehu neviedol, no tento druhy uz moze.. 🤦