Tabletka po prasknutí kondómu
Ahojte, neviem čo robiť mám hrozný mix emócii a myšlienok. Doma to nie je momentálne ružové, skôr je to dosť hrozné čo sa týka vzťahov s rodičmi. Dnes som prišla k priateľovi a no mali sme pohlavný styk s kondómom, kondom sa ale roztrhol, on povedal že to cítil takže “stihol vybrať”. Verim mu, ejakulát bol na mne, no obaja vieme že je tam nejaká šanca na tehotenstvo. V prvej chvíli nám obom hneď napadlo že ideme kúpiť tabletku, no ako sme prišli pred lekáreň akosi sme sa nevedeli donútiť tam ísť. Prebrali sme to, že to vlastne zvládneme, obaja študujeme na vš, ale neboli by sme prví ani poslední. Ja som potom začala rozmýšľať či to práveže takto nemalo byť, budem mať možnosť odsťahovať sa a možno sa to s rodičmi urovná. Ale stále si vravím, že sa mi uuuplne zmení život, skratim mladosť atd, vy ste tu predsa len skúsenejšie, možno ste boli v podobnej situci, ako by ste mi prosím poradili? S maminou to fakt prebrať nemôžem a kamošky ma poslali po tabletku s tým, že keď budem mať decko nebudeme sa stretávať 😄. Ďakujem moc🩷.
Každá žena by mala poznať svoj cyklus a vedieť rozpoznať ovulaciu. Najlepšie ešte predtým ako začne pohlavne žiť 😉
Nuž, keď nemáš potrebu poznať svoje telo, tak sa teraz stresuj.
Tak ta nehoda nevyzera nejak hrozne, ked chcete risknut to dieta, je to na vas. Za mna z toho tehu asi nebude, ked tak to nechajte na nahodu. To uz musite vy vediet co a ako

mne sa strašne páči, povedali sme si, že by sme to zvládli. Iba ak mame na krku.