Teliesko Levosert
Ahojte, mate niekto zavedene teliesko Levosert? Ako sa citite po zavedeni? Mate nejake NU? A ake ste dostali odporucania od lekara po zavedeni co sa tyka napr cvicenia, sexu atd?
Kocky kojite niektora co mate toto teliesko? Maly ma uz 20 mesiacov este ho kojim a neviem ci by som mohla aj toto pouzit ako antiky alebo mam pokracovat s tabletkamj co sa mozu pri kojeni a toto riesit az po odstaveni.
@evkasto Ahoj žadne vnutromaterncove teliesko sa pocas kojenia nemoze zavest, lebo ked kojis maternca sa stahuje, teda stale pracuje a tým by to teliesko vypudila von .-( tak bohužial
@dida05 mne tak bolo 3 týždne až mesiac po zavedeni, spinenie, bolesti v krizoch , v podbrusku a potom to preslo, že je to bezna reakcia na teliesko...
Ďakujem za informácie, už ju mám za pár dní mesiac, tak dúfam, že to prejde.
@evkasto ahoj ja som kojila rok a pol a pocas toho som mala mirenu a v pohode...nic sa nestalo
Prosim Vas zienky pomozte mi,poradte.dnes som si bola dat teliesko levosert,a po zavedeni strasne silno krvacam a padaju somna take velke hrudky krvy jak zrazenina krvy to vyzera.Mala to zvas niektora?ak hej pradte ci to je ok alebo nie prosim.Dakujem
@jankamordacova ahoj. trvalo to strasne dlho kym to prestalo.potom som mala napr. len do obeda alebo len po obede asi mesiac.potom som len slabucko spinila a nakoniec sa mi to tak ustalilo ze mam menzes uz len raz do mesiaca a posledny mesiac som spinila asi len tri dni.to bol moj menzes.ako si na tom teraz?
Ja mám Levosert už druhý mesiac, a nešpinila a nekrvácala som asi tak za toto obdobie 7 dní. Teraz som práve asi dostala normálmu menštruáciu, lebo mám v krvi menšie zrazeniny. Dúfam, že to už prestane, ale že to trvá aj 3 až 6 mesiacov, tak som šťastná! Ja som mala pred zavedením strašne silnú menštruáciu, veľké kusy zrazeniny krvi, a vložku som menila asi každých 30 minút počas jedného dňa a menštruácia každé dva týždne, preto som si dala teliesko. Ale neviem, či som urobila správne...
@eliaska23 levosert som si dala zaviest pred 2 tyzdnami.Zavedenie bolo bolestive ( asi tym, ze som mala 2 sekcie) dalo sa to vydrzat. Trva to chvilku. No odvtedy nonstop spinim...najhorsie su ale tie bolesti podbruska a krizov :( , ktore neutichaju. Este vydrzim takto max. 2 tyzdne. Nervozna som z toho. Ak sa to nezmeni pojde von.
@makujka ahoj, ja ho uz mam skoto rok, menzes vobec nemam, ani ziadne ine negativne ucinky, v case ovulacie a menzesu ma bolieva mierne podbrusko a prsia. Akurat ze sa mi v prsnikoch urobili vapnikove zhluky cyst, ale netusim ci to moze mat suvis s telieskom, nie su nebezpecene, vraj vekom sa zvyknu robit...
ahojte ja som dnes bola na zavedenie a bolo to ok trošku nepríjemné ale ok .Cena je 121e .plus 20e zavedenie som strašne zvedavá ako to moje telo príme mám už syna a teraz som po dvoch mesiacoch od pôrodu dvojičiek tak už mi stačí detičiek hi milujem deti no tri mi bohato stačia.Tak držte palce papa
Ahojte kočky ja mám MIRENU už 3rok prvý mesiac som špinila,ale od vtedy nemám vôôôôôbec menzes,sex je fajn nič necítim ani ja ani manžel fakt si to užívame.Neviem si to vynachváliť bolo to síce drahšie ale keď mi skončí 5 rok tak idem si daŤ znovu len MIRENU. 🙂
@alenky Ahoj,mala som 2xcisársky neviem ako bolí pôrod,ale bolo to dosť nepríjemné až bolestivé ako keby ti naštikli matenicu.No prežiť sa to dá vy čo ste zažili pôrod to bude brnkačka.Čo sa týka nežiaducich,špinila som asi mesiac až dva,no ale fakt to stojí za to.Žiadne bolesti žiadna menštruacia.
@alenky Ahojte, kupila som si levosert, mala som si ho dat zaviest ked sa dostavi menzes, ale kedze kojim, menzes nechodi a medzitym som si rozmyslela to zavedenie, pretoze asi budeme chciet tak o rok babo cize sa mi to neoplati uz ani zavadzat, ak mate zaujem na dobierku vam ho odpredam za dobru cenu kedze mne je na nic.
@dominika147 Vcera som vyplatila v lekarni 160e za mirenu
@alenky Na kontrolu som bola mesiac po zavedení telieska,a potom je to iba 1x ročne.Zle mi nebolo,no asi ten mesiac ma v maternici pichalo.Myslela som si že mi nesadla Mirena no potom bolo fajn aj lekárka potvrdila dobré umiestnenie telieska.S lekárkou som to breberala už dlhší čas ešte pred zavedením telieska o všetkom ma poučila aj o priebehu a následkoch.Bola som pokojnejšia a vedela som sa pevne rozhodnúť.
Baby, kedy u vás prešli nežiadúce účinky? Ja mám levosert síce len 5 deň, ale je mi zle od žalúdka a bolia ma kríže, samozrejme špinenie pokračuje. A ešte dotaz kedy po zavedení telieska môžem mať sex?
Ahojte. Ja som dnes bola na gyn lebo po odstraneni polypu som opat zacala krvacat ale zrazeniny... Lekar mi odporucil zavedenie levosertu... Avsak pyta odo mna za to teliesko a zavedenie plus mierna narkoza 279e. Ma niekto skusenost polyp+levoserta....

Má niekto skúsenosti s tým, že po zavedení Vám bolo zle? Ja mám bolesti v podbrušku, boli ma kríže, nafúknuté bruško. Založila mi ju doktorka v utorok 14. 6. a už mám z toho obavy, budem jej volať, či to prejde, dúfam, že ti ju nebudem musieť dať von.... Asi ako vravíte, že som mala trocha oddychovať, ja som všetko robila ako inokedy....