icon

Teliesko Levosert

eliaska23
22. jún 2015

Ahojte, mate niekto zavedene teliesko Levosert? Ako sa citite po zavedeni? Mate nejake NU? A ake ste dostali odporucania od lekara po zavedeni co sa tyka napr cvicenia, sexu atd?

fredericia
29. mar 2019

@silvia2013 ja ho mam uz rok von a je mi ovela lepsie, dokonca ma gynekolog strasil, ze po vybrani bude menzes silnejsia, ze Levosert ma take a onake vyhody....nie dakujem, nikdy viac! Nemam teraz ziadne problemy a krvacanie je normalne bez zmien

silvia2013
29. mar 2019

@fredericia ja som mala 11 rokov mirenu , potom 3 roky pauzu a teraz som si dala levosert, aj lutujem, ze som chcela zmenu, mohla som mirenu .

chiccco
29. mar 2019

@silvia2013 ahoj ja som veľmi spokojná s mirenou,našťastie som sa nedala nahovoriť na levosert,tiež som nad ním rozmýšľala,ale nakoniec som zvolila overenú miernu,bola som aj na kontrole už teliesko je pekne uložené,menzes mam zatiaľ len uplne jemnulinke spinenie na intimku stačí aj to dufam ze zmizne úplne,na to ako som ja krvacala neskutočne,toto sa nedá porovnať.

silvia2013
30. mar 2019

@chiccco tak to mas super, ja si dam toto vybrat a pojdem po mirenu, od piatku som na tabl od bolesti co mam krce ale len v lavej casti....nechapem

chiccco
30. mar 2019

@silvia2013 a to stale platis tie telieska ? Ci to je ako reklamacia?

denislava
31. mar 2019

@silvia2013 ja uvažujem rovnako. Mam levosert takmer rok a stále spinim. Za mesiac je len pár dni, kedy mám klud, inak nonstop spinim. Takže tiež zvažujem výmenu za mirenu. Tu som mala zavedenu a bol úplný pokoj. Takže za tie peniaze mi to určite stojí.

silvia2013
1. apr 2019

@chiccco prve som platila a druhe bolo ako reklamacia

silvia2013
1. apr 2019

@denislava presne a nikdy viac generikum

denislava
1. apr 2019

@silvia2013 fakt? To ti uznali? Už si bola na výmene?

silvia2013
1. apr 2019

Áno bola pred týždňom, ze vraj ak sa do 3 mes posunie, vypadne, dajú druhu zadarmo.M9ja gynekológicka to vyreklamovala.

denislava
1. apr 2019

@silvia2013 a v pohode? Ci máš nejaké špinenie? Silne nad tou výmenou uvažujem aj ja, ale u mňa to bude asi na vlastné náklady. No co už..

silvia2013
Autor odpoveď zmazal
silvia2013
Autor odpoveď zmazal
misiamino
6. apr 2019

Mám levosert dva roky a menštruláciu nemám. Prvých 8 mesiacov som mala aj slabé krvácanie, špinenie, výtok, fungovala som na intimkách. Tiež som zvažovala jeho odstránenie, ale dobre, že som vydržala, teraz nemám žiadne problémy.

taaancaaa
16. apr 2019

@chiccco
@denislava
@niky16
@silvia2013 Ahojte. Tak idem aj ja s mojou skúsenosťou a aj po radu... Ja som si dala zaviesť teliesko Mirena minulý mesiac presne 22.3.vkladal mi ho Dr. piaty deň menštruácie. Na druhý deň som mierne krvacala tretí deň to bolo už len špinenie a to každý deň menej a menej.čiže 13dni od vkladania som špinila potom 4 dní nič tak som sa potešila reku fajn idem cvičiť tak som cvičila a na druhy deň (presne takto minulý týždeň v utorok) som začala krvácať a krvacam do dnes. Nieje to nejak silné som len na intimke. Dnes som mala podľa cyklu(28dni mávala som presne) dostať menštruáciu. A teraz neviem, môžem to brať ako menštruáciu s tým že mi prišla o presne týždeň skôr? Som z toho nervózna bojím sa ako budem ďalej pokračovať....

silvia2013
16. apr 2019

@taaancaaa mohla prísť menstruacia skôr....Ale skôr už menstruacia vymizne a to krvácanie bolo zo zavedenia.

chiccco
1. jún 2019

@silvia2013 no ako si dopadla mas zavedenú už mirenu?

taaancaaa
3. jún 2019

@chiccco ja už týždeň nešpinim 🙏

silvia2013
4. jún 2019

@chiccco ja mam levosert , predtym som mala 11 rokov mirenu a kpo zavedení som mesiac krvacala, spinila, potom prestalo uplne o 28 dni som dostala menstruaciu slabu, uplne si vystacim s intimkami, ale trva to uz 9 dni .

silvia2013
4. jún 2019

@chiccco cakam ze prestane a potom uz ziadnu nedostanem

chiccco
4. jún 2019

@silvia2013 aha lebo si písala ze ju ideš vymeniť za mirenu,aj ja mávam ms aj 10 dni ale tiez len slabucke spinenie,teraz konecne nemam nic

silvia2013
4. jún 2019

@chiccco ano chcela som že dám mirenu ale nakoniec sa mi ujal aj levosert a môj muž povedal že nech vydrzim

amito
5. jún 2019

Ahojte kocky rozmyslam aj ja nad zavedenim a to kvoli silnym bolestiam pocas menzesu,hlavne kvoli stavom az na odpadnutie,migreny pocas a pred menzesom..myslite,ze by mi to pomohlo??

taaancaaa
6. jún 2019

@amito
@amito určite áno pomohlo, ja mam mirenu zavedenu 3ti mesiac, tiež som si ju dávala zaviesť hlavne kôli veľmi silnej a bolestivej menštruácii a vždy som mala pred MS bolesť hlavy.

amito
6. jún 2019

@taaancaaa ja som ju uz raz mala,ale nemavala som taketo stavy..tak dumam ci do toho zas ist..a citam Levosert ze je podobny..

niky16
23. jún 2019

Ja konecne po roku nemam MS....iba citim jemne bolesti v podbrusku len uz neviem ci to je ovulka alebo menzes🙏🙏🙏konecne som sa dockala🙏🙏😉takze niektore tela si vyzaduju viac casu ...a moje samozrejme patri medzi ne😂😂😂

silvia2013
24. jún 2019

@niky16 mne uz druha menstruacia neprisla, po pociatocných problemoch som si mylsela ze ju budem musiet vybrat von....ale uz je to ok...

taaancaaa
24. jún 2019

@niky16 koľko si prosím ťa špinila po zavedení. Ja ju mam 3mesiace a v kuse špinim a keď mám mať S tak krvacam nie veľa ale je to krv

chiccco
24. jún 2019

@taaancaaa ja som spinila v kuse asi 3 mesiace potom tak s prestavkami ze 2 dni spinenie 3 dni nic a teraz som spinila len 5 dni ale to v case ms a zase mam pokoj tak dufam ze uz bude dobre mam ju od 1.2 tak celkovo 4 mesiace to boli take vselijake

taaancaaa
24. jún 2019

@chiccco v stredu idem ku gynekológovi minulý týždeň som volala so sestričkou že za necelý mesiac ideme na dovolenku a ja stále špinim a nerada by som celú dovolenku preležala na lehatku bez kúpania. Či nieje niečo čo by mi to zastavilo počas dovolenky. Tak sú tabletky na 10dni počas užívania by som mala prestať. Mam z toho nervy, pchať do seba lieky a bojím sa že potom mi to zase všetko rozhadže tak ale nemám na vyber 🤷‍♀️