Vnútromaternicové teliesko Arianna - vaše skúsenosti
Viem, ze existuje, ale to je tak vsetko..moj gyn. mi odporucal Mirenu, ta je ale hormonalna, a Dana sa mi velmi nepozdava. O Arianne som sa dozvedela az neskor, tak hladam informacie. Na nete nie je skoro nic, ani tu na stranke som toho vela nenasla. Je hormonalna, ci nie? Kolko stoji? Da sa vobec na SK zohnat? Je vhodna aj po sekcii? Ak mate akekolvek skusenosti, budem vdacna, ak sa podelite. Dakujem.
@ep8985 Ahoj, prosim ta ako ti dopadli vyskedky z kultivacie? Potvrdilo sa ti, ze zapal sposobilo teliesko?
Pred 2 tyzdnami som skoncila na pohotovosti s velkymi bolestami a nasli mi zapal maternice a posvy, tiez mam nehormonalne teliesko (uz 2.rok). Lekari sa tvarili, ze netusia z coho to mam a gynekolog mi odmietol vziat vytery:(
Ahojte, tiez rozmyslam nad Ariannou. No ked tu citam, ake su bolesti pocas aj mimo menzesu tak neviem...este pre mna dolezite info- viete mi povedat, ci sa mozu pocas menzesu pouzivat tampony? Dakujem

@andriez13 asi to je normálne musí sa uhniezdit teliesko a každá to mame inak ja som to mala ako som písala vyžšie špinenie ani nie.. Teraz už som dostala po 28 dňoch a 6 dní trvali.. Brucho ma bolievalo týždeň pred začatím teraz už nie