Vynechala som 5 tabletiek hormonálnej antikoncepcie
Ahojte žienky ....užívam HAK už asi cca 3.5 roka !
Momentálne mám KArHlu. Pre finančné problemi som si nemala za čo kupiť na tento mesiac tabletky tak som neužila už piatu ! Aj priateľ je pracovne mimo že by ich zaplatil on ! No zajtra už budeme spolu ...tak teraz neviem či si ich kupiť alebo ako pokračovať v užívaní ? Ďakujem za odpovede...
ahoj,to nevadi,mozes zacat brat normalne,ja som tiez tak brala,ze som nebrala,lebo som nemala kupenu,som zabudla a nebrala som tyzden,tak som si kupila a brala normalne cele mesacne balenie.Tak sa neboj,kludne,a ani neotehotnies,ked si nebudete davat pozor,vsetko je oklen sa ti mrcha posunie o par dni 😉
@pipinka3027 takže je to v pohode ?? Lebo ja som si dnes hotov kupila tehu test .....a nie som ! Tak zajtra si kupim asi tabletky predsa len ... inak to nevidím ...nemala si žiadne problemi ?!!
@simca1702 jasne,neboj sa,ja som brala cca 7 rokov a vpohode,v poslednoj dobe som brala hocijako,nie nacas,ale furt neskor ako som mala 🙂 hehe tak sa neboj,urcite nemozes otehotniet,iba ak si vynimka 😀 😀
@usacek79 ahojko,kedy si vysadila HAK? a ako sa ti podarilo byt tehu? 🙂 ja som vysadila min.mesiac,a prve kolo nam nevyslo 🙂 tak nas caka druhe kolo 🙂
@pipinka3027 vysadila som pred 5 rokmi 😀 ja som si chcela telo poriadne vycistit od toho svinstva (a aj ineho), kym na to pojdeme 🙂 takze tehotniet sme zacali pred 2 rokmi a otehotnela som ihned na prvy pokus 🙂 ale teda aj potratila a to sa este potom 3x zopakovalo, ale nedavam to do suvisu s HAK... 😅
drzim palce 😉
@usacek79 dakujem,ale neriesim to uz nejako,podari sa vtedy,ked sa ma 🙂 ved ked sa nepodari,tak si pomaly precistim telo a snad si aj leto poriadne uzijem 😀 takze necham to na prirodu 🙂 a ja,ze len teraz si vysadila 😵
predam jedno balenie HAK - AIDEE 21 tabl. expiracia 09/2015, 7 eur plus poštobné. info sprava
nemate niektora na predaj hak aidee prosim, chcem kupit nejake načate balenie, ked vam nahodou nevyhovovala... Z balenia my jedna tablete vypadla a potrebujem takeho načate do rezervy...

@simca1702 na kondómy snáď ešte financie budete mať... ak nie, tak radšej chrbtom k sebe a každý sám ak nechceš otehotnieť...