Zabudnutá tabletka Atk Desirett. Aké sú riziká?
Ahojte, od 6nedelia som začala brať atk desirett keďže dojčím - gestagenova minitabletka. Menzes som od pôrodu ešte nemala (8m) vyhovuje mi som s nou spoko, avšak sa mi stalo ze som zabudsla zobrať jeden deň tabletku, pritom mam nastavený budík a vždy chodím každý večer si dat, netuším ako sa to stalo a kedy sa to stalo, neboli sme ani preč z domu. Nechránený sex mávame občas. Je možné že som začala inak riadok brat preto mi to nevychádza, tbl si dávam večer a niekedy nekukam na popis len si dám ďalšiu a nekukam ktorý deň. Mate skúsenosť? Je pravdepodobnosť alebo mala?
Precitaj si pribalovy letak, tam je o vynechani vzdy dost popisane. Mozno zalezi aj na tom, kedy si tabletku vynechala - ale ak toto nevies, tak uz vobec tazko radit. Kazdopadne, mne moj gynekolog povedal, ze pri jednej tabletke je to riziko stale velmi nizke. Tento cyklus si davajte pozor a od noveho balenia v pohode.
@anonym_6cfc7c čítala som leták na adac, nič bližšie som tam nenasla len do 12hod a po 12hod..dakujem ten postohj od lekára ma zaujímal. Aby som nemusela zbytočne volať dr..
Pre pokoj v duši urobím test za dakych 7 dní a budeme si dávať pozor

Precitaj si pribalovy letak, tam je o vynechani vzdy dost popisane. Mozno zalezi aj na tom, kedy si tabletku vynechala - ale ak toto nevies, tak uz vobec tazko radit. Kazdopadne, mne moj gynekolog povedal, ze pri jednej tabletke je to riziko stale velmi nizke. Tento cyklus si davajte pozor a od noveho balenia v pohode.