Zmiznutie menštruácie pri teliesku
Ahojte,
chcem sa opýtať tých, ktoré aktuálne majú alebo mali teliesko... Zvažujem tuto formu antikoncepcie, keďže tabletky som brala už dlho a aj finančne to vyjde lepšie .. čítam o telieskach že pri väčšine úplne vymizne menštruácia... Ako potom viete, že fakt nie ste tehotné? 😃 Keďže, idem si to dať práve z toho dôvodu, aby som neotehotnela (už mám 2 deti). Pri tabletkách chodí menštruácia pravidelne a tak viem, že sú spoľahlivé, ako je to ale s telieskom? Keď nie je menštruácia vôbec, nebojíte sa že čo keď ste náhodou tehotné? Lebo pri každej forme antikoncepcie je účinnosť 99%, čiže úplná istota tam nie je nikdy ... Dík 🌹
Ja mám Mirenu, menštruáciu nemám vôbec...tiež už deti nechcem, mám 2, ale spolieham sa na to, že neotehotniem...ale popravde, vôbec sa nebojím, môj gyn mi vravel, že je úplne minimálna šanca otehotnieť, takže tomu verím
Mam hormonalne teliesko, ktoremu na 100% doverujem. Ms nemavam
Mala som teliesko 3x po sebe čiže 15 rokov v kuse, ani ma nenapadlo rozmýšľať že otehotniem, ms som nemavala …
Mala som teliesko 3x po sebe čiže 15 rokov v kuse, ani ma nenapadlo rozmýšľať že otehotniem, ms som nemavala …
@chiccco presne tak isto, mám tretiu, nikdy ma nenapdlo, že by som mohla byť tehotná, menzes nemá vyše desať rokov. Môj lekár hovorí, že ua takmer dvadsať rokov, čo tieto telieska zavádza, sa nestalo, že by pacientka otehotnela
Ja som teliesko zvazovala kym mi 3 zeny nezavisle od seba nepovedali ze sa im posledne dieta podarilo pocat so zavedenym telieskom a pri porode vyslo spolu s dietatom.. ano statisticky je to velmi nepravdepodobne ale stava sa...vsetky 3 podstupili rovno po porode sterilizaciu a ja si ju pomaly vybavujem tiez nakolko viem ze dalsie deti uz na 100% nechcem a tejto forme antikoncepcie uz tak velmi nedoverujem
Ja som teliesko zvazovala kym mi 3 zeny nezavisle od seba nepovedali ze sa im posledne dieta podarilo pocat so zavedenym telieskom a pri porode vyslo spolu s dietatom.. ano statisticky je to velmi nepravdepodobne ale stava sa...vsetky 3 podstupili rovno po porode sterilizaciu a ja si ju pomaly vybavujem tiez nakolko viem ze dalsie deti uz na 100% nechcem a tejto forme antikoncepcie uz tak velmi nedoverujem
@saxana000 predpokladam ze mali nehormonalne teliesko, pri tom je to ovela viac pravdepodobne
Tiez mam hormonalne a nebojim sa,nerozmyslam nad tym. Ms mam iba minimalne spinenie.

Proste to viem. 🤷🏻♀️Ja menštruáciu ako takú nemám, sem tam slabé, veľmi slabé spinenie a cítim, keď mám ovulaciu. Ma bolí brucho vtedy pol dňa.