Znižuje vaša hormonálna antikoncepcia chuť na sex?
ahoj už nejaku dobu beriem pilulky, najskôr maitalon, potom novynette, ani pri jednej som nemala žiadne problémy ale obe mi príšene znižovali chuť na sex. dr povedal že to od unavy (domácnsoť, rodina, škola, a tak 😝 ) ale ja sa necítim byť vystresovaná, tak sa vás chcem opýtať aku beriete hak a ako na vás v tejto oblasti pôsobí. viem že je to indivindi, ale ak tu bude viac ludí písať na nejaku že neznižuje tak na tom asi niečo bude. dakujem za odpovede
Ahojte maminky, prosim Vas ako dlho ste mali po vybrati telieska menzes ??? Ja mam dnes uz 9den a som s toho na nervy, nemam sice silny ale mam.
ja som brala mercilon, ten nijake učinky nemal a teraz mám dienorette a skôr by som povedala že mám opačný problém :D 😀 😀 😀 😀
Ak chces vyskúšaj Belaru, je to antikoncepcia, ktorá nemá vplyv na libido.
Ja kedysi Mercilon a tiez zleeeeee, ako po porode.
Paneboze aka som prekvapena. Antikoncepciu beriem asi len 2 roky a posledny polrok sok zacala riesit presne ten isty problem. Zo zaciatku som yo nejak nevnimala, ked som odmietala muza tak som to pripisovala unave, zlej nalade, alebo inym veciam. Lenze cim dalej, tym je to horsie. Tak som nahodou nasla tuto diskusiu a toto co popisujete vsetko sedi na mna. Ja beriem. Konkretne belaru, tie tabletky mi sedia, ale tak ako spominala jedna pani, nie len ze sa vytraca chut na sex, ale aj chut do zivota. Poslednu dobu som stale podrazdena, neviem sa tesim z veci, co doteraz bolo inak. Mam super zivot a preto nechapem preco. Uz som zvazovala psychologa, ale asi najskor skusim vysadit to svinstvo.
@anelka31 bohuzial, pravdepodobne ma. Ja ju beriem a viem o com hovorim. Nikdy som nemala taku nechut ako posledne obdobie co ju beriem. Mozno nema ten ucinok na vsetkych, ale na mna rozhodne ano.
Tabletky na zvětšení ženského libida - https://tonzes.com/libidosk.htm Pomohlo mi to.

Ahoj, podľa mňa je to veľmi individuálne, predtým som tiež brala HAK a mne tiež znižovala....nehovorím o ostatných vedľajších účinkoch (bolesť hlavy....). Potom som vyskúšala prirodzenú antikoncepciu pomocou Cyclotest a odvtedy tie problémy úplne zmizli. Som veľmi spokojná a šťastná, že som sa stretla aj s takou formou antikoncepcie. Mám iba pozitívne skúsenosti.