icon

Ovplyvňuje hormonálna antikoncepcia chuť na sex?

29. apr 2026

Ahojte,

mam 43 rokov a nikdy som nebrala hormonalnu antikoncepciu, kvoli urcitym okolnostiam ktore nastali, zvazujem tuto formu ochrany, chcem sa opytat, ked pri uzivani HAK neprebieha ovulacia, ci ostava chut na sex, predsa v prirodzenom obdobi v strede cyklu my zeny mame inu zvysenu chut, alebo je to uz potom take o nicom. Dakujem

kiki68
29. apr 2026

@anonym_autor ja som brala raz strasne kratko a zial mne libido padlo uplne a dostavila sa uzkost a agresia. Ale to urcite neni tak, ako to maju bezne dalsie zeny.

danka808
29. apr 2026

Ano, ja som pri uzivani HAK takisto mala ovela mensiu chut, vacsinou teda ani pomyslenie na sex. 🙉

autor
29. apr 2026
@kiki68

@anonym_autor ja som brala raz strasne kratko a zial mne libido padlo uplne a dostavila sa uzkost a agresia. Ale to urcite neni tak, ako to maju bezne dalsie zeny.

@kiki68 ved nad tym sa zamyslam, ked logicky neprebieha ovulacia, tak ta chut nema odkial byt, potrebujem ochranu, ale aj nieco co je ucinne na tazke stavy pms a depresiu

anonym_a8fb27
29. apr 2026

Ja by som sukala stale. Ci som brala, alebo nie. Brala som ju 7 rokov. Nijaky ubytok libida.

michaela329
29. apr 2026

@anonym_autor mne neovplyvnila, ale na tú ovuláciu ako dovod chuti sa teda nespoliehaj- po menopauze by už potom nikto nesexoval.

anonym_e803fe
29. apr 2026
@michaela329

@anonym_autor mne neovplyvnila, ale na tú ovuláciu ako dovod chuti sa teda nespoliehaj- po menopauze by už potom nikto nesexoval.

@michaela329 no veď to tak aj je. Drvivá väčšina žien po menopauze nesexuje, ak nemusí

gabrielkaa
29. apr 2026

@anonym_autor áno, veď jedným z vedľajších účinkov hormonálnej antikoncepcie je práve strata alebo zníženie libida.

michaela329
29. apr 2026
@anonym_e803fe

@michaela329 no veď to tak aj je. Drvivá väčšina žien po menopauze nesexuje, ak nemusí

@anonym_e803fe tak čo ja mám kamarátky, tak si to práveže viac užívajú - nemusia riešiť tehotenstvo konečne.

cajchana
29. apr 2026

Podla mna ano, ale myslim si, ze sa to netyka uplne kazdej zeny, ktora HAK uziva. Je to naprosto individualne. 🙊

autor
29. apr 2026
@anonym_e803fe

@anonym_e803fe ved to tu citame na dennej baze, su zeny, ktore s muzmi spia raz za mesiac, alebo vobec

autor
29. apr 2026
@anonym_a8fb27

Ja by som sukala stale. Ci som brala, alebo nie. Brala som ju 7 rokov. Nijaky ubytok libida.

@anonym_a8fb27 asi je to individualne, jedine vyskusat

sara07
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a8fb27 asi je to individualne, jedine vyskusat

@anonym_autor nemala som zníženu chut , ak máš treba zmenit antikoncepciu , druh , možno ti sadne iny pomer ako si myslí gyn

autor
29. apr 2026
@sara07

@anonym_autor nemala som zníženu chut , ak máš treba zmenit antikoncepciu , druh , možno ti sadne iny pomer ako si myslí gyn

@sara07 ja som nikdy nebrala HAK, len som sa nad tym zamyslela, ked neprichadza pocas brania HAK k ovulacii ci tam taka ta prirodzena zvysena chut je

sara07
29. apr 2026
@anonym_autor

@sara07 ja som nikdy nebrala HAK, len som sa nad tym zamyslela, ked neprichadza pocas brania HAK k ovulacii ci tam taka ta prirodzena zvysena chut je

@anonym_autor tak ako predtým , presne tak nejak prichadza / odchadza
ano pri jednom druhe som mala zniženu , zmenila som druh a bolo to v poriadku , naštastie mám normálneho gyn čo s tým nemá problém
však ked máš napr antibiotika ked ti nezaberaju alebo nesadnu daju druhe

autor
29. apr 2026
@sara07

@anonym_autor tak ako predtým , presne tak nejak prichadza / odchadza
ano pri jednom druhe som mala zniženu , zmenila som druh a bolo to v poriadku , naštastie mám normálneho gyn čo s tým nemá problém
však ked máš napr antibiotika ked ti nezaberaju alebo nesadnu daju druhe

@sara07 ved neviem ci do toho chcem ist, potrebujem to pms zkrotit a o chut nechcem prist, muz ma vysoky sexualny apetit