Ovplyvňuje hormonálna antikoncepcia chuť na sex?
Ahojte,
mam 43 rokov a nikdy som nebrala hormonalnu antikoncepciu, kvoli urcitym okolnostiam ktore nastali, zvazujem tuto formu ochrany, chcem sa opytat, ked pri uzivani HAK neprebieha ovulacia, ci ostava chut na sex, predsa v prirodzenom obdobi v strede cyklu my zeny mame inu zvysenu chut, alebo je to uz potom take o nicom. Dakujem
Ano, ja som pri uzivani HAK takisto mala ovela mensiu chut, vacsinou teda ani pomyslenie na sex. 🙉
@anonym_autor ja som brala raz strasne kratko a zial mne libido padlo uplne a dostavila sa uzkost a agresia. Ale to urcite neni tak, ako to maju bezne dalsie zeny.
@kiki68 ved nad tym sa zamyslam, ked logicky neprebieha ovulacia, tak ta chut nema odkial byt, potrebujem ochranu, ale aj nieco co je ucinne na tazke stavy pms a depresiu
Ja by som sukala stale. Ci som brala, alebo nie. Brala som ju 7 rokov. Nijaky ubytok libida.
@anonym_autor mne neovplyvnila, ale na tú ovuláciu ako dovod chuti sa teda nespoliehaj- po menopauze by už potom nikto nesexoval.
@anonym_autor mne neovplyvnila, ale na tú ovuláciu ako dovod chuti sa teda nespoliehaj- po menopauze by už potom nikto nesexoval.
@michaela329 no veď to tak aj je. Drvivá väčšina žien po menopauze nesexuje, ak nemusí
@anonym_autor áno, veď jedným z vedľajších účinkov hormonálnej antikoncepcie je práve strata alebo zníženie libida.
@michaela329 no veď to tak aj je. Drvivá väčšina žien po menopauze nesexuje, ak nemusí
@anonym_e803fe tak čo ja mám kamarátky, tak si to práveže viac užívajú - nemusia riešiť tehotenstvo konečne.
Podla mna ano, ale myslim si, ze sa to netyka uplne kazdej zeny, ktora HAK uziva. Je to naprosto individualne. 🙊
@anonym_e803fe ved to tu citame na dennej baze, su zeny, ktore s muzmi spia raz za mesiac, alebo vobec
Ja by som sukala stale. Ci som brala, alebo nie. Brala som ju 7 rokov. Nijaky ubytok libida.
@anonym_a8fb27 asi je to individualne, jedine vyskusat
@anonym_a8fb27 asi je to individualne, jedine vyskusat
@anonym_autor nemala som zníženu chut , ak máš treba zmenit antikoncepciu , druh , možno ti sadne iny pomer ako si myslí gyn
@anonym_autor nemala som zníženu chut , ak máš treba zmenit antikoncepciu , druh , možno ti sadne iny pomer ako si myslí gyn
@sara07 ja som nikdy nebrala HAK, len som sa nad tym zamyslela, ked neprichadza pocas brania HAK k ovulacii ci tam taka ta prirodzena zvysena chut je
@sara07 ja som nikdy nebrala HAK, len som sa nad tym zamyslela, ked neprichadza pocas brania HAK k ovulacii ci tam taka ta prirodzena zvysena chut je
@anonym_autor tak ako predtým , presne tak nejak prichadza / odchadza
ano pri jednom druhe som mala zniženu , zmenila som druh a bolo to v poriadku , naštastie mám normálneho gyn čo s tým nemá problém
však ked máš napr antibiotika ked ti nezaberaju alebo nesadnu daju druhe
@anonym_autor tak ako predtým , presne tak nejak prichadza / odchadza
ano pri jednom druhe som mala zniženu , zmenila som druh a bolo to v poriadku , naštastie mám normálneho gyn čo s tým nemá problém
však ked máš napr antibiotika ked ti nezaberaju alebo nesadnu daju druhe
@sara07 ved neviem ci do toho chcem ist, potrebujem to pms zkrotit a o chut nechcem prist, muz ma vysoky sexualny apetit

@anonym_autor ja som brala raz strasne kratko a zial mne libido padlo uplne a dostavila sa uzkost a agresia. Ale to urcite neni tak, ako to maju bezne dalsie zeny.