Ako zrušiť predplatné na Fitshakeri?
Ahoj neviete ako sa rusi predplatne na fitshakeri?? v januari som si dala ten novorocny restart, zaplatila som kartou na mesiac a myslela som ze to tym konci. teraz pozeram na vypis z uctu a oni mi kazdy mesiac strhavaju 9,90 eur!!! nikde v aplikacii nevidim ziadne tlacitko na zrusenie alebo odhlasenie karty, uz som im pisala aj na mail pred troma dnami a nikto neodpoveda. to musim kvoli tomu zablokovat normalne kartu v banke ci ako?? strasne ma to hneva ze to takto skryvaju do podmienok, clovek o tom ani nevie a prachy odchadzaju.
Nemusíš nič blokovať, rušila som členstvo asi mesiac dozadu a všetko bolo bez problémov. Niekde v úcte máš určite vystúpiť alebo zrušiť členstvo
@lilinka88 Ja to tam nikde nevidím.
Normálne choď do svojho profilu preklikaj sa členstvom a tam to je niejak že zrušiť platbu alebo taká kolonka nedávno som to robila tiež
vsetky taketo portaly mas na principe mesacneho strhavania. tak isto napr. antivirusy, jazykove aplikacie atd. ak to v apke nevidis, prihlas sa cez prehliadac. ja som takto rusila niekedy zaciatkom roka a bez problemov to islo. momentalne skusam inu platformu, lebo fitshaker mi az tak nevyhovoval.
vsetky taketo portaly mas na principe mesacneho strhavania. tak isto napr. antivirusy, jazykove aplikacie atd. ak to v apke nevidis, prihlas sa cez prehliadac. ja som takto rusila niekedy zaciatkom roka a bez problemov to islo. momentalne skusam inu platformu, lebo fitshaker mi az tak nevyhovoval.
@anonym_acce3e Ahojky, mozem sa spytat preco ti FS nevyhovoval? Ďakujem ❤

Nemusíš nič blokovať, rušila som členstvo asi mesiac dozadu a všetko bolo bez problémov. Niekde v úcte máš určite vystúpiť alebo zrušiť členstvo