icon

Ako zrušiť predplatné na Fitshakeri?

9. jún 2026

Ahoj neviete ako sa rusi predplatne na fitshakeri?? v januari som si dala ten novorocny restart, zaplatila som kartou na mesiac a myslela som ze to tym konci. teraz pozeram na vypis z uctu a oni mi kazdy mesiac strhavaju 9,90 eur!!! nikde v aplikacii nevidim ziadne tlacitko na zrusenie alebo odhlasenie karty, uz som im pisala aj na mail pred troma dnami a nikto neodpoveda. to musim kvoli tomu zablokovat normalne kartu v banke ci ako?? strasne ma to hneva ze to takto skryvaju do podmienok, clovek o tom ani nevie a prachy odchadzaju.

lilinka88
9. jún 2026

Nemusíš nič blokovať, rušila som členstvo asi mesiac dozadu a všetko bolo bez problémov. Niekde v úcte máš určite vystúpiť alebo zrušiť členstvo

autor
9. jún 2026
@lilinka88

Nemusíš nič blokovať, rušila som členstvo asi mesiac dozadu a všetko bolo bez problémov. Niekde v úcte máš určite vystúpiť alebo zrušiť členstvo

@lilinka88 Ja to tam nikde nevidím.

esmeronka
9. jún 2026

Normálne choď do svojho profilu preklikaj sa členstvom a tam to je niejak že zrušiť platbu alebo taká kolonka nedávno som to robila tiež

esmeronka
9. jún 2026
@anonym_autor

@lilinka88 Ja to tam nikde nevidím.

@anonym_autor pozrel som ti to.Prihlas sa do svojho účtu,ťukni hore na toho panáčika a tam je kolonka môj profil ,ťukneš na to a tam ti ukáže zrušiť alebo predplatiť ďalej a posobne

anonym_acce3e
9. jún 2026

vsetky taketo portaly mas na principe mesacneho strhavania. tak isto napr. antivirusy, jazykove aplikacie atd. ak to v apke nevidis, prihlas sa cez prehliadac. ja som takto rusila niekedy zaciatkom roka a bez problemov to islo. momentalne skusam inu platformu, lebo fitshaker mi az tak nevyhovoval.

glamorous55
9. jún 2026
@anonym_acce3e

vsetky taketo portaly mas na principe mesacneho strhavania. tak isto napr. antivirusy, jazykove aplikacie atd. ak to v apke nevidis, prihlas sa cez prehliadac. ja som takto rusila niekedy zaciatkom roka a bez problemov to islo. momentalne skusam inu platformu, lebo fitshaker mi az tak nevyhovoval.

@anonym_acce3e Ahojky, mozem sa spytat preco ti FS nevyhovoval? Ďakujem ❤

anonym_acce3e
9. jún 2026
@glamorous55

@anonym_acce3e Ahojky, mozem sa spytat preco ti FS nevyhovoval? Ďakujem ❤

@glamorous55 na mna bolo vela cviceni prilis lahkych. a z tych narocnejsich sa nedalo dobre vyberat. nemaju/nemali tam filtrovanie podla partii tela. a z tych narocnejsich bola vacsina intervalove - hiit, tabata atd. a take ja uz kvoli kolenam cvicit nemozem. potrebujem silove cvicenia, kde si budem davat pozor na to, ako ich cvicim.

glamorous55
9. jún 2026

To filtrovanie tam je, aj podľa partií, náročnosti, aj podľa trénera a iné... ale máš pravdu, silovejších je tam menej. Ale nedávno mali power výzvu a tá bola super.. teraz mám od cvičenia prestávku.

anonym_48060a
9. jún 2026

Nemáš zapnuté notifikácie pri platne kartou, a nemáš prehľad o svojom účte že zistíš až po pár mesiacoch neželané platby?
Na predplatné používam virtuálnu kartu Revolut ktorú viem kedykoľvek zablokovať/zrušiť znížiť limit a neovplyvní to moju hlavnú kartu k bežnému účtu ktorou platím v obchode.
Každé predplatné má vlastnú kartu.