icon

Ako zrušiť predplatné na Fitshakeri?

Dnes o 12:17

Ahoj neviete ako sa rusi predplatne na fitshakeri?? v januari som si dala ten novorocny restart, zaplatila som kartou na mesiac a myslela som ze to tym konci. teraz pozeram na vypis z uctu a oni mi kazdy mesiac strhavaju 9,90 eur!!! nikde v aplikacii nevidim ziadne tlacitko na zrusenie alebo odhlasenie karty, uz som im pisala aj na mail pred troma dnami a nikto neodpoveda. to musim kvoli tomu zablokovat normalne kartu v banke ci ako?? strasne ma to hneva ze to takto skryvaju do podmienok, clovek o tom ani nevie a prachy odchadzaju.

lilinka88
Dnes o 12:19

Nemusíš nič blokovať, rušila som členstvo asi mesiac dozadu a všetko bolo bez problémov. Niekde v úcte máš určite vystúpiť alebo zrušiť členstvo

autor
Dnes o 12:20
@lilinka88

Nemusíš nič blokovať, rušila som členstvo asi mesiac dozadu a všetko bolo bez problémov. Niekde v úcte máš určite vystúpiť alebo zrušiť členstvo

@lilinka88 Ja to tam nikde nevidím.

esmeronka
Dnes o 12:22

Normálne choď do svojho profilu preklikaj sa členstvom a tam to je niejak že zrušiť platbu alebo taká kolonka nedávno som to robila tiež

esmeronka
Dnes o 12:25
@anonym_autor

@lilinka88 Ja to tam nikde nevidím.

@anonym_autor pozrel som ti to.Prihlas sa do svojho účtu,ťukni hore na toho panáčika a tam je kolonka môj profil ,ťukneš na to a tam ti ukáže zrušiť alebo predplatiť ďalej a posobne

anonym_acce3e
Dnes o 13:12

vsetky taketo portaly mas na principe mesacneho strhavania. tak isto napr. antivirusy, jazykove aplikacie atd. ak to v apke nevidis, prihlas sa cez prehliadac. ja som takto rusila niekedy zaciatkom roka a bez problemov to islo. momentalne skusam inu platformu, lebo fitshaker mi az tak nevyhovoval.

glamorous55
Dnes o 14:09
@anonym_acce3e

vsetky taketo portaly mas na principe mesacneho strhavania. tak isto napr. antivirusy, jazykove aplikacie atd. ak to v apke nevidis, prihlas sa cez prehliadac. ja som takto rusila niekedy zaciatkom roka a bez problemov to islo. momentalne skusam inu platformu, lebo fitshaker mi az tak nevyhovoval.

@anonym_acce3e Ahojky, mozem sa spytat preco ti FS nevyhovoval? Ďakujem ❤