Platnosť karty skončila, predplatné sa stále strháva
Toto mi niekto vysvetlite 😄 Starej karte skončila platnosť, dostala som novú a nikde som údaje nemenila. Dnes pozerám účet a jedno predplatné sa normálne strhlo ďalej.
Ja som bola doteraz v tom, že keď karta skončí, musím všade nahodiť novú. Ako sa k tým novým údajom dostali?
@anonym_autor mne napr. poslali kartu s tým istým číslom, len dátum platnosti sa zmenil a cvv kód. Na google pay som to aktualizovala, a automaticky sa mi samé automatizovali aj tieto predplatné (konkrétne Netflix zatiaľ strhlo)
Mám asi mesiac novú kartu, číslo na nej je rovnaké ako na tej predchádzajúcej, len cvv je iný.
nezmenila si banku - strhava peniaze z nej a nie z karty .. takze tam je pes zakopany
Karta iná ale číslo účtu ak ostalo, sťahujú z účtu
platobna brana adyen vie stahovat sj z inej karty, ktoru si pouzila na platenie cez jej branu. Ak si predplatne vyslovene nezrusila, platba sa ti stiahla
ked karta strati platnost a je vydana nova, tak vsetky predplatne zvacsa prejdu na novu kartu, je to sluzby kartovych spolocnosti, aby s tym predplatitelia nemali ziadne starosti, musi banku poziadat o zrusenie tejto sluzby, a ak nechces uz predplatne, musis ho zrusit
ked karta strati platnost a je vydana nova, tak vsetky predplatne zvacsa prejdu na novu kartu, je to sluzby kartovych spolocnosti, aby s tym predplatitelia nemali ziadne starosti, musi banku poziadat o zrusenie tejto sluzby, a ak nechces uz predplatne, musis ho zrusit
@anonym_e5aa6e Zrejme sa mýliš, mne keď skončí karta, nemám ju zmenenú v účte, tak sa platba neuskutoční. Kartová spoločnosť s tým nič nemá.
@anonym_e5aa6e Zrejme sa mýliš, mne keď skončí karta, nemám ju zmenenú v účte, tak sa platba neuskutoční. Kartová spoločnosť s tým nič nemá.
@niekto2hy mýliš sa ty, ide o služby ABU (MC) a VAU (Visa)
Skratky ABU a VAU označujú špeciálne technologické služby kartových spoločností, ktoré automaticky aktualizujú údaje o vašej platobnej karte u obchodníkov, kde máte nastavené predplatné alebo uloženú kartu na nákupy (tzv. card-on-file)

@anonym_autor Dala si cislo uctu, nie cislo platobnej karty. Takt sa to mohlo stat.