Ide vám dnes aplikácia VÚB Banky?
caute, ide vám dnes otvoriť aplikácia vub banky?
@anonym_autor teraz som ju mala otvorenú. Mne funguje
@anonym_autor Dnes ráno nesla. Veľmi často sa v poslednej dobe deje, že nejde, začína ma to štvať. Už sa mi asi 3x stalo, že som chcela otvoriť aplikaciu a čierna obrazovka. Potrebovala som súrne previesť peniaze. Dokonca sa mi stalo cca pred dvomi týždňami,že síce išla, ale nedali sa presúvať peniaze ani medzi sporiacom účtom.
@anonym_autor Dnes ráno nesla. Veľmi často sa v poslednej dobe deje, že nejde, začína ma to štvať. Už sa mi asi 3x stalo, že som chcela otvoriť aplikaciu a čierna obrazovka. Potrebovala som súrne previesť peniaze. Dokonca sa mi stalo cca pred dvomi týždňami,že síce išla, ale nedali sa presúvať peniaze ani medzi sporiacom účtom.
@flavia1 a neviem ako ostatným, veľmi dlho sa mi všetko v aplikácii načítava, taká je celá spomalená
Uz konecne aspon sa daju posielat peniaze,ze to uz nepyta uplne presny nazov este aj z s.r.o.
@flavia1 a neviem ako ostatným, veľmi dlho sa mi všetko v aplikácii načítava, taká je celá spomalená
@anonym_autor prečítaj si recenzie https://play.google.com/store/apps/details?id=s... viacerí píšu že im neotvorí na prvý krát alebo je spomalená

Mne dnes ráno išla, teraz som nejako neskúšala. Tebe to robí problémy? Skús reštartovať mobil, prípadne ju buď aktualizovať alebo preinštalovať.