icon

Ide vám dnes aplikácia VÚB Banky?

Dnes o 09:17

caute, ide vám dnes otvoriť aplikácia vub banky?

radiana3
Dnes o 09:26

Mne dnes ráno išla, teraz som nejako neskúšala. Tebe to robí problémy? Skús reštartovať mobil, prípadne ju buď aktualizovať alebo preinštalovať.

saraxyz
Dnes o 09:30

@anonym_autor teraz som ju mala otvorenú. Mne funguje

autor
Dnes o 09:40
@saraxyz

@anonym_autor teraz som ju mala otvorenú. Mne funguje

@radiana3
@saraxyz ďakujem vám, stačilo reštartovať telefón, neviem, prečo mi to nenapadlo.

flavia1
Dnes o 12:45

@anonym_autor Dnes ráno nesla. Veľmi často sa v poslednej dobe deje, že nejde, začína ma to štvať. Už sa mi asi 3x stalo, že som chcela otvoriť aplikaciu a čierna obrazovka. Potrebovala som súrne previesť peniaze. Dokonca sa mi stalo cca pred dvomi týždňami,že síce išla, ale nedali sa presúvať peniaze ani medzi sporiacom účtom.

autor
Dnes o 12:56
@flavia1

@anonym_autor Dnes ráno nesla. Veľmi často sa v poslednej dobe deje, že nejde, začína ma to štvať. Už sa mi asi 3x stalo, že som chcela otvoriť aplikaciu a čierna obrazovka. Potrebovala som súrne previesť peniaze. Dokonca sa mi stalo cca pred dvomi týždňami,že síce išla, ale nedali sa presúvať peniaze ani medzi sporiacom účtom.

@flavia1 a neviem ako ostatným, veľmi dlho sa mi všetko v aplikácii načítava, taká je celá spomalená

anonym_e23881
Dnes o 12:58

Uz konecne aspon sa daju posielat peniaze,ze to uz nepyta uplne presny nazov este aj z s.r.o.

anonym_2b7943
Dnes o 13:36
@anonym_autor

@flavia1 a neviem ako ostatným, veľmi dlho sa mi všetko v aplikácii načítava, taká je celá spomalená

@anonym_autor prečítaj si recenzie https://play.google.com/store/apps/details?id=s... viacerí píšu že im neotvorí na prvý krát alebo je spomalená