Je Kindle vhodný pre papierových knihomoľov? Skúsenosti a rady.
Vždy som tvrdila, že elektronickú čítačku nechcem. Lenže knihy sa mi už doma nemajú kam zmestiť a začínam nad Kindle rozmýšľať.
Prešli ste z papierových kníh na čítačku alebo ste sa nakoniec vrátili ku klasike?
vsetci najprv citali klasicke knihy, kym presli na citacku.. takze ano, citacka je vhodna.. ja mam radsej papierove, ale nemam doma tolko miesta, takze vacsinou citam ebooky
minule som narazila na príspevok nejakého knihomoľa s čítačkou (nepamatám presne značku) - že jej nič nie je, ale prestali podporovať ten model, v podstate ho vyradili ...
musí kúpiť novú, aj keď so starou bol spokojný.. bol dosť nahnevaný na to 😒
ja sa tomu bránim tiež - ale zatiaľ tak veľmi nečítam aby mi zavadzali knihy ktoré mám doma... ak by som mala viac čítať, robila by som to ako moja kamoška ktorá chodí do knižnice. mne klasickú knihu nenahradí nič. ja si neviem spomenúť kde je čo na ktorej strane v knihe, pokiaľ v tej knihe neotáčam stránky ...
pokiaľ ale ty nemáš ten problém - išla by som do toho ... druhá kamoška na čítačku nedá dopustiť ...
mam Kindle vyše 8 rokov, pouzivam ho denne, ale stale citam aj papierove knihy, aj vlastne aj z kniznice
Kindle je uzasna vec, ale ak by si si chcela poziciavat eknihy z kniznice, tak by som ti odporucala skor Onyx Boox, tato citacka ma Android, a okrem vlastnych eknih, si do nej vies stiahnut napr. aplikaciu Palmknihy, a cez nu si knihy poziciavat, co Kindle neumoznuje
ja mam aj Kindle aj Onyx, obe vyuzivam
@anonym_autor áno vrátila, keďže Kindle nepodporuje knihy z knižnice, takže mi na ňu padá prach
Mne to nrvyhovuje rovnako ako e-knihy. Asi 3 dom tak prečítala ale kniha je kniha.

Kindle ma vyhody - na cestovanie, na miesta, kde citas po tme (napriklad vecer vedla partnera v posteli - ak nechces svietit). Ale ved normalne mozes mat oboje. Niektore knihy - ktore maju pre mna vacsi ucenu si kupujem normalne - ak nieco planujem len raz precitat - tak kindle.