Poraďte aplikáciu na silový tréning
Máte prosím niekto aplikáciu na silový tréning? Ak áno, aku? Nieco, čo vám urobí plán? Ďakujem
@anonym_autor Však aj chatgpt ti urobi... ale podľa mňa najlepšie keď si človek urobí trening sám. Nie je to zas až taká raketová veda, pokiaľ nejdeš na pódium a nepotrebuješ, aby tvoj triceps porotcovi oko vybil.
Musíš hlavne skúšať, lebo každému vyhovuje niečo iné. Ja som 10 rokov robil bench, ktorý všetci zvelebujú a považujú za najlepší cvik na prsa. Po 10 rokoch som vyhral nejakého trénera na 3 mesiace... a on ma konečne naučil robiť bench správne. Za tri mesiace som stúpol zo 60kg na 70kg, čo je úplný shit. Proste som si to skúsil, už správne a znal, že tento cvik, hoci je super pre 99% cvičencov, pre mňa je naprd.
A tak robím iné cviky na prsa a pomaly začnem asi nosiť podprdu :D
Vieš, to je tak. Niekomu vyhovuje fullbody, inému split. Rozdiel je, či cvičíš silovo raz do týždňa, alebo 5 krát. Či popri tom robíš kardio. A či pracuješ ako kancelárska krysa, alebo za zmenu prehodíš 5 ton porfixu. Všetko má na to vplyv, preto si myslím, že najlepšie riešenie je vlastná tvorba.
Mne pomáhal začať ChatGPT, pripravil mi plán, prispôsoboval sa podľa toho čo chcem cvičiť, čo ma baví a naopak, ktoré cviky neznášam robiť. Cviky som si vyhľadávala, aby som si pozrela ich správne prevedenie. Dnes už cvičím sama podľa seba. Ale doteraz mi robí motivačného kouča, vždy ma tak pekne pochváli a povzbudí 🤣
Nerob z toho raketovu vedu. Pozri si na muscle ezinoch trochu anatomiu, nech vies, ako a z coho sa skladaju svaly. Precitaj, pozri si ako sa spravne cvicia cviky, ako sa dycha. Vyber si na kazdy sval 3-4 oblubene cviky a tie ides dookola. Idealne cele telo precvicit 2x v tyzdni. Tak si das 4 cvicenia a vzdy precvicis polku tela. Necvicis spolupracujuce svaly v jeden den (necvicis v 1 den chrbat a biceps, necvicis v 1 den hrudnik a triceps. Lebo po hrudniku je triceps uz unaveny ...) Male svaly 2 cviky po 3 serie po 10 opakovani (ramena, biceps, triceps), velke svaly (hrudnik, chrbat, nohy) 3 cviky po 3 serie po 10 opakovani. Vzdy na zaciatku cvicenia na novy sval jedna seria s 60% maxima na rozcvicenie, nezabudni strecing a hotovo.
A skusas, co Ti funguje. Pyramida, negativne opakovania, nekonecne serie,...
@anonym_autor stačí obzrieť pár videí na tiktoku a má plan na celý týždeň. Nemusis nikomu platiť. Keď tak sa poradit s Ai
Odporucam WeRise od Senada Greca, ona trenuje aj Kim K a tie plany su nabombene, je to len 100€ na rok
@anonym_63e5ff úplne zbytočné. A keď som videla ako Kardashianky cvičia xD to radšej nie
Ďakujem za rady. Ale, ja už pol roka cvičím s trénerom. Teraz hľadám aplikáciu, kde si môžem jednoducho zapisovat cviky (vybrať niečo z ponuky, čo chcem), zapísať k tomu váhu, opakovania a mať to k dispozícii na ďalší tréning.
Ďakujem za rady. Ale, ja už pol roka cvičím s trénerom. Teraz hľadám aplikáciu, kde si môžem jednoducho zapisovat cviky (vybrať niečo z ponuky, čo chcem), zapísať k tomu váhu, opakovania a mať to k dispozícii na ďalší tréning.
@anonym_autor zabijes viac casu klikanim a pisanim, nez cvicenim. Mas v hlave plan, 2 cviky, kazdy 3-4 serie, 10 opakovani. Dolezitejsie ako coraz vyssia vaha je kvalita cvicenia a ze ides do vycerpania. Ked to musis mat, tak excel po cviceni staci (datum, cvik, vaha, serie, opakovania, vlastna vaha).
@anonym_autor za mňa aplikácia Hevy
@anonym_63e5ff úplne zbytočné. A keď som videla ako Kardashianky cvičia xD to radšej nie
@anonym_e327a8 nemusíš cvičiť ako kardashianky, hlavne ak mas postavu ako ony. Senada je velky odbornik a WeRise je velmi dobra appka 😇
@anonym_e327a8 nemusíš cvičiť ako kardashianky, hlavne ak mas postavu ako ony. Senada je velky odbornik a WeRise je velmi dobra appka 😇
@anonym_63e5ff myslíš tú umelú? Radšej si to odmakám v posilke než sa tak znetvoriť

Odporucam WeRise od Senada Greca, ona trenuje aj Kim K a tie plany su nabombene, je to len 100€ na rok