icon

Aké auto na 3 autosedačky?

adeli79
18. jan 2013

Do ktorého auta sa pohodlne zmestia 3 autosedacky vedla seba? Hladame 5 mieste, ak take existuje. Nie 7-miestne a nie jeep. Mate niekto odskusane?

Strana
z3
klaudialip
27. aug 2015

Tie co mate tie vacsie auta.chcem sa opytat aky pas maju vzadu stredne sedacky?bo mame seat cordoba a ta ma len taky ten spodny pas a to nie je dobre kvoli bezpecnosti.tak by ma zaujimalo ci tieto auta maju klasicky pas abo ci sa to neda nejako dorobit.dakujem

eldzina
27. aug 2015

@klaudialip tak my mame klasicky, 3 bodovy pas. Zalezi od auta na ake sa pytas, roku vyroby, stupna vybavy... napr. aj v Thalii som videla 3 bodovy pas v strede a vobec to nie je typicke velke rodinne auto...

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
tanapeta
Autor odpoveď zmazal
zanin
27. aug 2015

@klaudialip tak ja mam peugeot 308 a manzel ma peugeot 3008 a v obidvoch je v strede klasicky 3bodovy pas. Zalezi od roku vyroby auta a stupna vybavy. Novsie auta maju povecsine 3 bodove pasy aj v strede.

pele
2. feb 2016

Ja mam tri v Skode Roomster, nie uplne pohodlne, musela som hladat aj uzsie typy sedaciek a nevyuzivam tym padom isofix, ale dam tam 3 plnohodnotne sedacky, nie podsedak a tiez mam k dispozicii velky kufor.

marika_btt
24. máj 2016

Ahojte, neviete ci sa zmestia 3 autosedacky do Nissanu Xtrail? Dakujem

marcinho11
25. máj 2016

Sharan by som odporučil aj ja , na dovolenky je to veľmi dobré auto , odporúčam , pri záujme je zľava tuto http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/

andrejka88888
26. jún 2016

@marika_btt ...minuly tyzden sme boli v nissane, do x trail perfektne vojdu 3 autosedacky...mozes si dokonca objednat aj 2 extra vzadu, ak nepotrebujes ich sklopis a mas velky kufor...

janullka
26. jún 2016

My mame tri deti a dve sedacky vek deti 10r,4r a 9m syn sedi medzi sedackami a ma len pasovy pas netreba mu sedacku ani podsedak

zabkakatka
8. nov 2016

zienky prosim o radu - dufam ze mi poradite:
potrebujem umiestnit do auta (hladam take auto...) 3 autosedacky, z toho mame 2x romer Kid plus a 3.tiu budeme kupovat - vraj romer eclipse je uzka ...
zmestia sa do Renaul scenic? mate skusenosti? Vdaka

maykaaa1122
8. nov 2016

My mame VW Touran, zmesti sa tam vsetko..a sme velmi spokojny 🙂

kp7333
8. nov 2016

My mame Citroen grand c4 picasso a vzadu su 3rovnako velke sedadla. Je to dizajnovane pre 3 deti, tym padom aj pre 3 sedacky. V praxi to neviem potvrdit, lebo my mame 2 deti, ale sedim s nimi vzadu a zmestim sa medzi 2 sedacky Romer. Najlepsie asi vyskusat.

margarita
8. nov 2016

@zabkakatka
my sme mali presne tie sedacky ako pises, ale mame Skodu Octaviu. akoze vojst to tam vojde,
len vzdy ked ich potom idem priputavat, ruky si takmer dolamem, treba na to dobry grif, ale ide to.

eldzina
8. nov 2016

@zabkakatka velkostne by sa zmestit mali, len si dobre pozri stredne sedadlo, ci tam tu sedacku upevnis, ak sa dobre pamatam, tak tam su tie pasy tak cudne ulozene. Najistejsie je ist pozriet auto priamo so sedackami a poupevnovat ich priamo v aute.

margarita
8. nov 2016

@zabkakatka
oprava, mame Romer Adventure a Romer Eclipse.
🙂

Strana
z3