icon

Autosedačka Lifetime

pajo888
1. apr 2013

Potrebujem poradiť ma niekto skúsenosti s auto sedačkou od firmy LIFETIME. Je to slovenský výrobca.

babymarket_sk
24. feb 2014

@22ketrin
Nechcem Vás sklamať, ale na Slovensku sa autosedačky nevyrábajú.

tanicka696
7. mar 2014

baby kupovali ste tie sedačky 9-36 alebo 9-18?dnes som ju bola pozriet ale ukazovala nam 9-18 že neodporuča 9-36 kym ma mala 8.mesiacov tak sa neviem rozhodnuť 😒

hastrmistr
3. máj 2014

@tanicka696 ja mam 9-25kg,je skvela polohovatelna a dostatocne priestranna

nano180281
18. máj 2014

Mám problém...neviem ako dať autosedačku LIFETIME Dark line 3v1 do auta.Ja viem teraz sa mi budete smiať no ja sa v tom návode nevyznám.Poradíte mi prosím...pomohlo by video alebo aspoň obrázok.Ďakujem

lucinkax
8. sep 2014

@nano180281 Ahoj ako si spokojná s autosedackou? Uvažujem o kúpe.

lucinkax
8. sep 2014

@andrejkakasova Ahoj,vieš mi prosím dať informácie ohľadom autosedacky. Či si spokojná, a či tie 3 v 1 sa dajú polohovat. Vďaka

nano180281
8. sep 2014

Som maximalne spokojna… len som mala problemy ju osadit do auta tak som oslovola tu firmu. Bez problemov mi vysvetlili ba dokonca poslali aj foto 🙂

nano180281
8. sep 2014

@nano180281 napiste do firmy email a oni poslu podrobnu instruktaz plus foto 🙂 ja som tak spravila

andrejkakasova
8. sep 2014

@lucinkax ahooj ja som teda stale spokojna s nou nemam ziadne vyhrady a to polohovanie sa da do troch poloh dat a vyuzili sme ked sme isli na dlhsiu trasu na dovolenku tak sme jej to hned znizili a pekne v nej skor lezala ale inak to moc nevyuzivame lebo nechodime na dlhsie trasy a ked mi nahodou zaspi v aute tak jej nejako nelieta hlava pekne sa v nej ulozi 😉

lucinkax
9. sep 2014

@andrejkakasova Vďaka. tu tvoju nevidím akú máš... Je to tá 3 v 1? Je aj tu v proshope Maderna ju predáva . Vieš mi pozrieť či je to táto? Tu je nižšia cena 55 eur , asi máš tu drahšiu...

andrejkakasova
9. sep 2014

@lucinkax http://www.maderna.sk/katalog/product/21082 dufam ze to dobre ukaze my mame tuto 😉

lucinkax
11. sep 2014

@andrejkakasova Dakujem krasne, ja chem tu so vzorom Jaguar 3v1 ,tak to bude asi to iste 🙂

andrejkakasova
11. sep 2014

@lucinkax ano myslim ze to je to iste tak stastnu kupu 😉 a hlavne vela stastnych kilometrov

lucinkax
12. sep 2014

@andrejkakasova Ďakujem 😉 Potrebujeme do 2.auta, tak aspoň porovnám obe sedačky 😉

lucinkax
16. sep 2014

@andrejkakasova Ahoj, tak už máme autosedacku doma . Ostala som prekvapená, že je dobre vystužená,nie je tvrdá,proste lepšia ako napr. Nania.... akurát to zapnutie do auta pásmi je nezrozumitelne... Tak musíme študovať 😉

andrejkakasova
16. sep 2014

@lucinkax ahooj no presne to uchytenie je dost nezrozumitelne ale my sme si to spravili tak zadom podla seba a teraz uz ma mala dva roky a som rozmyslala ked dost podrastla ze by som ju uz tym pasom priputala iba ju s celou sedackou tazko sa to opisuje ale ked by som to podstrcila pod tu opierku o ruku tak aby ju to neskrtilo 🙂 ale aj tak asi nebudes vediet 🙂))))

lucinkax
17. sep 2014

@andrejkakasova Už mm pochopil ako sa pás dáva. Ten návod je nezrozumitelny 😉

2danculik
10. dec 2014

ahoj takže kupili sme si ju aj my, z hore uvedeného linku sme objednali a na dalsi den sme ju uz mali. Kupili sme Tiger, kedze jednofarebné boli vypredané, ale nie je problem otočit tigrovy potah, z rubovej strany je pekný cierny. CHrbat sa ta pekne naklápat dozadu, hlavičková opierka sa tiez da vyskovo nastavovat, je ľahká a vyzerá ze sa bude aj dobre udrziavat. Upína sa klasicky pásom trochu netradične, cez sedačku popod chrbtovu čast a na druhej strane zas cez sedačku, dostali sme v pohode slovenký návod, kde je to aj nakreslené ( mohli by byt trosku väčšie obrazky) Myslím ze sme dobre kupili 🙂

zuzkatomkova
24. feb 2015

@2danculik ahoj taktiez uvazujem o tej tiger,,,, aky je to material, ensmyka sa v nej? a z akej stranky si to objednavala? enmas nahodou real foto? dakujem 🙂

2danculik
24. feb 2015

@zuzkatomkova ahoj ta tigrovaná strana ja šmýka, my ju máme otočenú zo zadnej strany, je velmi lahká, máme kožené sedačky a trochu na nej klže aj ked je priputaná pásom, kamaratka ju ma tiež a im sa nesmýka na sedacke, maju textilné. Máme ju priamo z ich stranky http://www.autosedacky-lifetime.sk Material sedačky je dobrý na udrzbu, taký dierkovaný...ked príde muž dofotím ju a pošlem foto 🙂

zuzkatomkova
25. feb 2015

@2danculik ahoj, nepodarilo sa ti ju odfotit? a je polohovatelna? a lahko sa odima ta tig, cast? ked oprat a tak

2danculik
25. feb 2015

@zuzkatomkova prišiel velmi neskoro, po tme sa mi to nepodarilo odfotit, , tigrova čast je vložka da sa celá vybrat, ale aj celý zvyšný poťah sa da stiahnut a oprat, http://www.autosedacky-lifetime.sk/catalogue/ti... opierka chrbta je polohovatelná ale iba v zmysle kopírovania sedadla, nevieš si ju dat do pololahu ak chces taku. Opierka hlavy sa da výškovo nastaviť na ich stranke to dobre vidno

zuzkatomkova
25. feb 2015

takze na kratke trasy paradna hej?
@2danculik

2danculik
26. feb 2015

@zuzkatomkova za tu cenu nie je o čom 🙂

zuzkatomkova
26. feb 2015

@2danculik a este sa opytam to obsite dookola ten pasik, je zlty???

2danculik
26. feb 2015

@zuzkatomkova o jednej ideme na zapis do školky, tak odfotím 🙂

2danculik
26. feb 2015

@zuzkatomkova je žltý ten pásik, velmi výrazný

zuzkatomkova
26. feb 2015

dakujem krasne za ochotu,,,,a preco mate tu tigrovanu cast opacne???

hanney
27. sep 2015

@2danculik Dobrý deň. Mohla by ste mi prosím poradiť? Máte túto istú autosedačku, len inú farbu... Ako ju prosím polohujete? ?Nám to nejak moc nejde.. Neviem či ju máme zle upevnenú alebo čo... Vďaka

2danculik
28. sep 2015

@hanney nedá sa, to polohovanie znamená len toľko že kopíruje operadlo sedadlá autá ☹