Autosedačka Lifetime
Potrebujem poradiť ma niekto skúsenosti s auto sedačkou od firmy LIFETIME. Je to slovenský výrobca.
baby kupovali ste tie sedačky 9-36 alebo 9-18?dnes som ju bola pozriet ale ukazovala nam 9-18 že neodporuča 9-36 kym ma mala 8.mesiacov tak sa neviem rozhodnuť 😒
@tanicka696 ja mam 9-25kg,je skvela polohovatelna a dostatocne priestranna
Mám problém...neviem ako dať autosedačku LIFETIME Dark line 3v1 do auta.Ja viem teraz sa mi budete smiať no ja sa v tom návode nevyznám.Poradíte mi prosím...pomohlo by video alebo aspoň obrázok.Ďakujem
@nano180281 Ahoj ako si spokojná s autosedackou? Uvažujem o kúpe.
@andrejkakasova Ahoj,vieš mi prosím dať informácie ohľadom autosedacky. Či si spokojná, a či tie 3 v 1 sa dajú polohovat. Vďaka
Som maximalne spokojna… len som mala problemy ju osadit do auta tak som oslovola tu firmu. Bez problemov mi vysvetlili ba dokonca poslali aj foto 🙂
@nano180281 napiste do firmy email a oni poslu podrobnu instruktaz plus foto 🙂 ja som tak spravila
@lucinkax ahooj ja som teda stale spokojna s nou nemam ziadne vyhrady a to polohovanie sa da do troch poloh dat a vyuzili sme ked sme isli na dlhsiu trasu na dovolenku tak sme jej to hned znizili a pekne v nej skor lezala ale inak to moc nevyuzivame lebo nechodime na dlhsie trasy a ked mi nahodou zaspi v aute tak jej nejako nelieta hlava pekne sa v nej ulozi 😉
@andrejkakasova Vďaka. tu tvoju nevidím akú máš... Je to tá 3 v 1? Je aj tu v proshope Maderna ju predáva . Vieš mi pozrieť či je to táto? Tu je nižšia cena 55 eur , asi máš tu drahšiu...
@lucinkax http://www.maderna.sk/katalog/product/21082 dufam ze to dobre ukaze my mame tuto 😉
@andrejkakasova Dakujem krasne, ja chem tu so vzorom Jaguar 3v1 ,tak to bude asi to iste 🙂
@lucinkax ano myslim ze to je to iste tak stastnu kupu 😉 a hlavne vela stastnych kilometrov
@andrejkakasova Ďakujem 😉 Potrebujeme do 2.auta, tak aspoň porovnám obe sedačky 😉
@andrejkakasova Ahoj, tak už máme autosedacku doma . Ostala som prekvapená, že je dobre vystužená,nie je tvrdá,proste lepšia ako napr. Nania.... akurát to zapnutie do auta pásmi je nezrozumitelne... Tak musíme študovať 😉
@lucinkax ahooj no presne to uchytenie je dost nezrozumitelne ale my sme si to spravili tak zadom podla seba a teraz uz ma mala dva roky a som rozmyslala ked dost podrastla ze by som ju uz tym pasom priputala iba ju s celou sedackou tazko sa to opisuje ale ked by som to podstrcila pod tu opierku o ruku tak aby ju to neskrtilo 🙂 ale aj tak asi nebudes vediet 🙂))))
@andrejkakasova Už mm pochopil ako sa pás dáva. Ten návod je nezrozumitelny 😉
ahoj takže kupili sme si ju aj my, z hore uvedeného linku sme objednali a na dalsi den sme ju uz mali. Kupili sme Tiger, kedze jednofarebné boli vypredané, ale nie je problem otočit tigrovy potah, z rubovej strany je pekný cierny. CHrbat sa ta pekne naklápat dozadu, hlavičková opierka sa tiez da vyskovo nastavovat, je ľahká a vyzerá ze sa bude aj dobre udrziavat. Upína sa klasicky pásom trochu netradične, cez sedačku popod chrbtovu čast a na druhej strane zas cez sedačku, dostali sme v pohode slovenký návod, kde je to aj nakreslené ( mohli by byt trosku väčšie obrazky) Myslím ze sme dobre kupili 🙂
@2danculik ahoj taktiez uvazujem o tej tiger,,,, aky je to material, ensmyka sa v nej? a z akej stranky si to objednavala? enmas nahodou real foto? dakujem 🙂
@zuzkatomkova ahoj ta tigrovaná strana ja šmýka, my ju máme otočenú zo zadnej strany, je velmi lahká, máme kožené sedačky a trochu na nej klže aj ked je priputaná pásom, kamaratka ju ma tiež a im sa nesmýka na sedacke, maju textilné. Máme ju priamo z ich stranky http://www.autosedacky-lifetime.sk Material sedačky je dobrý na udrzbu, taký dierkovaný...ked príde muž dofotím ju a pošlem foto 🙂
@2danculik ahoj, nepodarilo sa ti ju odfotit? a je polohovatelna? a lahko sa odima ta tig, cast? ked oprat a tak
@zuzkatomkova prišiel velmi neskoro, po tme sa mi to nepodarilo odfotit, , tigrova čast je vložka da sa celá vybrat, ale aj celý zvyšný poťah sa da stiahnut a oprat, http://www.autosedacky-lifetime.sk/catalogue/ti... opierka chrbta je polohovatelná ale iba v zmysle kopírovania sedadla, nevieš si ju dat do pololahu ak chces taku. Opierka hlavy sa da výškovo nastaviť na ich stranke to dobre vidno
takze na kratke trasy paradna hej?
@2danculik
@zuzkatomkova za tu cenu nie je o čom 🙂
@2danculik a este sa opytam to obsite dookola ten pasik, je zlty???
@zuzkatomkova o jednej ideme na zapis do školky, tak odfotím 🙂
@zuzkatomkova je žltý ten pásik, velmi výrazný
dakujem krasne za ochotu,,,,a preco mate tu tigrovanu cast opacne???

@22ketrin
Nechcem Vás sklamať, ale na Slovensku sa autosedačky nevyrábajú.