Poznáte kočíky Lifetime?

abigel1
9. apr 2015

Ahojte. Minule som našla na nete kombinovaný kočík zn. Lifetime za 128,90 €. http://www.baby-land.sk/Lifetime-kombinovany-ko... máte s toutu značkou niekto skúsenosti? Lebo cena je podľa mňa super 🙂

janickacrazy
9. apr 2015

@abigel1 Skúsenosti s touto značkou nemám, ale tá cena sa mi zdá až podozrivo nízka a nekúpila by som si ho jednak preto, že chcem kúpiť trojkombináciu aj s autosedačkou, ktorá sa na kočík aj dá nasadiť, ked ti napr. bábo zaspí v aute, čo je podľa mna dosť praktické a tiež by mi tam vadilo to predné zdvojené koliesko, ked je zima a sneh, tak sa s tým nedá chodiť.

abigel1
autor
9. apr 2015

@janickacrazy Súhlasím. Ale ja to chcem ako ďalší kočík k starým rodičom. Aby som nemusela prevážať ten druhý. Myslím, že na ten účel by to mohlo byť v pohode.

janickacrazy
9. apr 2015

@abigel1 Jáj tak. Tak potom by sa to dalo, ked ho chceš používať len občas. No moj malý napr. nechcel byť v inom kočíku, len v tom, ktorý sme mali aktuálne doma, na ktorý bol zvyknutý. Takže možno by si mohla kúpiť nejaký starší na bazári, ktorý je podobný ako ten ktorý budeš mať normálne doma. Viem, že niektorým deťom je to jedno, ale ja po mojich skúsenostiach by som iný nekupovala. No moj malý bol náročné dieťa. 😀

abigel1
autor
9. apr 2015

Ja viem, že aj na bazári sú kočíky v dobrom stave. Ale ja chcem nový 🙂 Inak ten druhý mám casualplay kudu 3 a nedám naň dopustiť. Malý zase v tomto zatiaľ nie je náročný, myslím, že si zvykne.

janickacrazy
9. apr 2015

@abigel1 Ten kudu sa mi tiež páči a vravíš teda, že si s ním spokojná? Lebo ja budem tiež dáky za chvíľu kupovať. Je niečo, čo ti na nom vadí alebo ozaj je všetko super? Dakujem.

abigel1
autor
9. apr 2015

Zatiaľ ho používam druhý týždeň a som spokojná.

adka_pajerska
14. aug 2015

@abigel1 ahoj prosim ta ako si spokojna s kocikom???Dakujem