Autosedačky Cybex. Máte s nimi skúsenosti?
Kamarátka mi dala tip na autosedačku Pallas od firmy Cybex. Máte s ňou niekto skúsenosti?
@kiya Ano ano tu umelu vec myslim vzadu dolu... ja ten navod mam v aute, ale je to tak tak cudno napisane... ked prinesiem papier, tak ti to napisem...
vdaka, to budem rada, snad to potom pochopime....🙂
ahoj,
prosim o radu.. uz mam zo vsetkych tych sedaciek hlavu ako dom 😲
mame 2R, 93 cm a 13 kg a neviem vobec aku vybrat. najradsej by som kategoriu do 36 kg, pretoze nechcem kupovat dalsiu od 18 kg, ked mi ten vyber zas bude trvat rok:-/
neviem vsak, ci 13kg dieta moze ist do sedacky od 15. chceli by sme sedacku s isofixom do 250-300e. dost zvazujem cybex solution x-fix, len mi je trochu podozrive ze ma nizsiu cenu. ale inak som na nu este nikde necitala nic zle. dalej concord transformer T, tiez dobre hodnotena v ADAC 2010 teste, ale nasla som nejaky test nemeckeho automob. magazinu kde udajne uplne prepadla, a cele operadlo sa odlomilo 😲
pozdava sa mi aj cybex pallas, vlastne by sme teraz mali este aj pultik a od 18 kg potom bez pultiku, cim vlastne budeme mat solution x- fix..
tu by som ale urcite chcela malej vyskusat, ci by jej pultik nevadil, a neviem ci niekde na okoli (MT,ZA) ju maju na predajni. a tiez neviem ako sa zmesti do pasov, mame peugeot 207 a citroen C4. ak mate nejake skusenosti, rady, budem vdacna. dakujem!
@medi na strane 2 som pisala minimalnu dlzku pasu, aby si sedacku cez pult zapla.
sedacky maju v Brendone, ale vraj nevedia objednat verziu Plus , ktora ma lepsie udrziavatelny potah, ktory neelektrizuje vlasy.
moj krpaty ma 2 roky a pult pouzivame a nevadi mu. Hra sa na nom z autami.
Tak my máme taky solution X a k tomu ten pultík, a malý ho miluje a taky jezdí po něm autama. Ten cybex je fakt super, mám už asi 4 roky pro starší dceru a teď jsem kupovala pro malého. Já ho zapnu do felicie i mondea přes ten pultík.
Ahojky, taky jsme pořídili Cybexky, pro dceru máme starší model a taky spokojenost. Dokonce se nám 3 vedle sebe vešly, ale jde to už hůř zapínat ☹
my mame cybex aton - je to vajicko - velmi kvalitne, nasho maleho sme ho do neho davali hned od narodenia (ma super novorodenecku vlozku) a teraz ma rok a este stale sa tam pohodlne zmesti - ak uvazujes o znacke CYBEX, nevahaj, my sme s nou velmi spokojni
Ahojte, prosim o radu, da sa pallas fix pouzivat bez pultika ale s tym plastovym podstavcom? Aky ma vlastne vyznam ten podstavec? Som myslela ze koli polohovaniu, ale ved ked sa da dole a vznikne z toho solution x fix, tak ta sa da aj tak polohovat?! Nie? Neviem sa proste rozhodnut ci kupit pallas alebo solution. Bola som ich omrknut v Brendone, ale predavac mi na moje otazky ohladom obsluhy povedal ze nevie, ze on neni vyrobca...
Pallas se dá klidně používat bez pultíku.
Nevím jaký má význam podstavec, já jsem si koupila solution X a k tomu mi paní prodala podstavec a pultík z pallase, starší. Jenže odstavec na ten soution X nepasuje takže jezdíme bez něj jen s pultíkem. Samotný X se polohovat nedá, jen hlavička, na to slouží ten podstavec, v něm to asi jakoby jezdí. Pultík je super věc, malý má 2 roky a bez pultíku by se mu pásy zařezávaly do krku. Ale pro tvého malého je to podle mě zbytečné, navíc pod tím pultíkem není už tak moc místa, natož třeba v zimě, kdy bude oblečený. Když malý usne, nakloním tu opěrku hlavičky a je. V tom je asi ten pallas lepší.
Aj solution ak je s isofixom sa da polohovat. 😒
baby, chystáme sa kúpiť cybex pallas 2011, dcéra má rok, 8.3 kg a je dosť nízka., bude nám vôbec spod toho pultu trčať? 😅 môžem ju tam dať už predtým než dosiahne 9kg?vajíčko jej je už tak nadoraz a chystáme sa ďaleko.. a ešte... je deťom pohodlne keď zaspia v sede? 😖
Ahoj holky, mam dotaz ohledne autosedacky Pallas 2011 - jde to pripevnit i bez Isofixu? A pak jeden takovy obecny k teto kategorii - dovedete si predstavit, jak bude ta autosedacka vypadat, kdyz v ni bude jezdit dite od 1 roku do 12 let....? Prijde mi to strasne dlouha doba.. Ale jinak mi ta autosedacka prijde super.
Diky moc za rady a nazory,
@kamikadze Samo ,jde pripevnit s i bez izofixu 😉 a jak bude vypadat po x letech pouzivani... 😀 😀 tezko rict,potah je praci 😉 ...
Ja dlouho vahala ,kterou sedacku vybrat a nakonec mame tyto Pallas 2011 a jsou SUPER!!Holky spokojene ruckama placaji po pultiku,snadno se upina,zadne pasy je neskrti,parada a hlavne vynikajici vysledky v crash testech,takze pocit bezpeci 🙂
Ahoj. My sme kupili 4,5 rocnenu Cybex solution X-fix teda isofixovu a je super. Kvalitna prevedenie aj material. 🙂
Taky mámě cybex pallas a super.
baby a dostať sedačky cybex aj niekde inde ako v BA? teda myslim v kamennom obchode? my hľadáme kateg. od 15 kg a bez isofixu. čo pozerám na webe, tak by sa mal dať pekne zakoniť.

@mimi21mimi ahj, aj my sme ju teraz kupili, aku umelu vec myslis? ale tieto sa pripasu len pasom z predu za ten pulitik, ale ak myslis taku vysuvaciu vzadu dole, tak to neviem, nakolko nam predajca nai nedal slovensky navod... ak by si mala slovensky pomohla aby si nam 🙂