icon

Bezpečný podsedák do auta pre dieťa vysoké 130 cm

Včera o 08:33

Ahojte poraďte mi bezpečný podsedák do auta pre dieťa vysoké 130cm.

a0
Včera o 08:40

@anonym_autor žiadny podsedák nie je bezpečný. Nijak nechráni dieťa, len to, že je vyššie, aby sa neušrtil na páse. Takže je jedno, či kúpiš za 10€ alebo za 100€

nyusika
Včera o 09:54

@anonym_autor ziadny nie je bezpecny.
na kratsie, obcasne presuny kup hocijaky - to ide len o to, aby dieta neskrtil pas na krku.

zuzanaete
Včera o 10:25

Pri podsedaku neriesime bezpecnost podsedaku. Ten len posadi dieta vyssie a bezpecnost sa stara bezpecnostny pas z auta. Pri podsedaku mozes jedine tak riesit komfort pri sedeni, ak planujete pouzivat pri dlhsich trasach. Ci je dost siroky a nie prilis dlhy.

autor
Včera o 20:46
@a0

@anonym_autor žiadny podsedák nie je bezpečný. Nijak nechráni dieťa, len to, že je vyššie, aby sa neušrtil na páse. Takže je jedno, či kúpiš za 10€ alebo za 100€

@a0 to je pekné ale keď dieťa vyrastie z autosedačky už kde ho mám dať akože?

a0
Včera o 20:55
@anonym_autor

@a0 to je pekné ale keď dieťa vyrastie z autosedačky už kde ho mám dať akože?

@anonym_autor však len píšem, že je jedno aký vezmeš, lebo dieťa nijak nechráni a teda bezpečnosť je u všetkých rovnaká. Netreba byť hneď ofenzívna.

autor
Včera o 21:00
@a0

@anonym_autor však len píšem, že je jedno aký vezmeš, lebo dieťa nijak nechráni a teda bezpečnosť je u všetkých rovnaká. Netreba byť hneď ofenzívna.

@a0 tak sú rôzne sú s opierkou nízkou vysokou sú aj bez opierky chcela som vedieť ktorý je lepší a áno aj bezpečnejší

luliu
Včera o 21:12
@anonym_autor

@a0 tak sú rôzne sú s opierkou nízkou vysokou sú aj bez opierky chcela som vedieť ktorý je lepší a áno aj bezpečnejší

@anonym_autor chápeš, že slovo bezpečný nepatrí k slovu podsedak? Nemá byť na ňom čo bezpečné, len zdvihne dieťa kvôli pásu. Nijako dieťa nechráni, len vďaka nemu nejde pás cez krk.

zuzanaete
Včera o 21:15
@anonym_autor

@anonym_autor Vyskusajte, na ktorom sa mu bude dobre sediet. Tam ide iba o komfort, nie o bezpecnost.