Bezpečný podsedák do auta pre dieťa vysoké 130 cm
Ahojte poraďte mi bezpečný podsedák do auta pre dieťa vysoké 130cm.
@anonym_autor ziadny nie je bezpecny.
na kratsie, obcasne presuny kup hocijaky - to ide len o to, aby dieta neskrtil pas na krku.
Pri podsedaku neriesime bezpecnost podsedaku. Ten len posadi dieta vyssie a bezpecnost sa stara bezpecnostny pas z auta. Pri podsedaku mozes jedine tak riesit komfort pri sedeni, ak planujete pouzivat pri dlhsich trasach. Ci je dost siroky a nie prilis dlhy.
@anonym_autor žiadny podsedák nie je bezpečný. Nijak nechráni dieťa, len to, že je vyššie, aby sa neušrtil na páse. Takže je jedno, či kúpiš za 10€ alebo za 100€
@a0 to je pekné ale keď dieťa vyrastie z autosedačky už kde ho mám dať akože?
@anonym_autor však len píšem, že je jedno aký vezmeš, lebo dieťa nijak nechráni a teda bezpečnosť je u všetkých rovnaká. Netreba byť hneď ofenzívna.
@a0 tak sú rôzne sú s opierkou nízkou vysokou sú aj bez opierky chcela som vedieť ktorý je lepší a áno aj bezpečnejší
@a0 tak sú rôzne sú s opierkou nízkou vysokou sú aj bez opierky chcela som vedieť ktorý je lepší a áno aj bezpečnejší
@anonym_autor chápeš, že slovo bezpečný nepatrí k slovu podsedak? Nemá byť na ňom čo bezpečné, len zdvihne dieťa kvôli pásu. Nijako dieťa nechráni, len vďaka nemu nejde pás cez krk.

@anonym_autor žiadny podsedák nie je bezpečný. Nijak nechráni dieťa, len to, že je vyššie, aby sa neušrtil na páse. Takže je jedno, či kúpiš za 10€ alebo za 100€