Chladiaca podložka do autosedačky. Je účinná?
mamičky poradťe máte skúsenosti s chladiacou podložkou resp. vložkou do autosedačky drobček sa nám začal prehrievať v aute, myslíte že je to účinné?
@andreajakubska mila Andrejka moje dieta nebolo spotene ale bol prehriaty mal horuci chrbatik tak ze by si mu na nom urobila volske oko pytala som sa na chladiacu podlozku presne preto lebo som nevedela pomenovat co presne by som potrebovala aby mu cele telicko dychalo zo spodu a ty ked si nemala informacie o tom co som sa pytala tak si nemala reagovat na temu..to je cele
@andreajakubska a to ze sa tu bude urazat ze niekto je dlhsie na materskej a tym padom dlhsie je vonku zo skoly tak to som netusila ze takouto diskusiou sa da vyvolat..nabuduce ked budem davat nejaku otazku tak si prestudujem ako ju mam polozit aby neprislo k nejakym neprijemnostiam a vobec nechapem co ta urazilo na tom ze som napisala ze si mi poradila ako keby som spadla z kona..ach čo už aspoň mám info koľko stoja fólie do auta 😉
@andreajakubska tak snad vie na co sa pyta ,nie? si robis srandu asi ,
ked nas tu opravujes.s Lili sme sa o tom bavili sukromne a preto to aj
dala ako danu temu.jej sa syn prehrieva a mne sa syn poti.ak o tom nic
nevies,zajdi si za odbornikmi ako som to spravila aj ja a oni ti povedia ze
ta podlozka je dychavicna a podporuje to aby sa dieta nepriehralo a az nespotilo,
takze klud a neopravuj nas ,ale ak sa chces zapojit tak porad a ak nevies tak
sa nestaraj.to je vsetko.Lili chcela poradit a nie nehat si opravit text. ach 🙄
do kelu zeny sa tu hadate.....
davajte radsej ze ktora vlozka pomoze !@@@@!!!!!!!!!!!!!!!
Nam pomaha obliect malemu termo pradlo-zostane vždy v suchu.A pod neho dam obycajnu plienku-ta nasiekne vlhkost,stači je len vymenit za druhu,ked je mokra.Aspon minule leto sme tak 2 krat zvladli cestu do chorvatska.
@andreajakubska musím priznať, že som podľa názvu tiež čakala niečo s napájaním 😉 .
Viete niektorá porovnať termoregulačné vlastnosti podložiek z ovčej vlny s vlastnosťami podložiek, na ktoré tu boli uvedené linky?
Vlozka Britax zlyhala..... mokry chrbat ako predtym.....
a 40 Euro slo von oknom, no nic neva 🙂)))
@monika15 baby, ale tie podlozky ked maju fungovat, by mali byt asi na holom tele... teda aspon pri funkcnom pradle tu funguje tak, ze ta vrstva co odvadza pot, by mala byt na tele... tak neviem, ci by nebolo lepsie vyhrnut tricko a tak dat dieta do vajicka... pretoze ked je medzi telom a tou podlozkou este jedna vrtstva, napr. bavlnene tricko, tak je jasne, ze to ostane mokre, lebo to nema tu schopnost odviest pot mimo...
ja som kupila angel outlast termovlozku do vajka lebo nas maly sa tiez strasne potil a velmi teda nepomohla.... A vyhotovenie otrasne, jak handra!!!!!!!!!
@monika15 - no ja by som to vyskusala strcit medzi telo a tricko... ved tak... ono mozno aj tak to tricko bude nakoniec mokre, ale princip temopradla je taky, ze odvedie mokro do dalsej vrstvy, ktora sa nedotyka tela, tym padom sa citime, ze nie sme spoteni... a potom uz len treba nosit nahradne tricko na prezlecenie...
ja som tak nosila muzove funkcne tricko v sedacke a maleho som tam polahla, prikryla maleho trickom aby netlacili pasy a zapasala...
a co takto kupit dietatu termo tielko??? to ma napadlo az teraz, da sa take nieco kupit aj pre mimi????
Aj tu maju termo pre mimi.Ale kupujte vačšie čislo ako bežne babo nosi-ledva to malemu oblečiem 😒 http://www.nika-intima.sk/index.php?,20
@monika15 tak to je presne ta,kt. som chcela kupovat...tak asi radsej pekne kupim funkcne pradlo a budem pod nim vymienat plienku...pretoze za tu cenu, by som cakala, ze to bude ucinkovat na 100%... 😠 zdalo sa mi to drahe, ale som si povedala, ze vsak to nejako stravim...ale asi nestravim... 😀
presne tak..... ja som si povedala to iste... je to drahe tak to musi byt dobre.......
tak som si to objedlana moja teta dotiahla a no ateraz toto......
no ale nevadi lebo mozna ked uz nebude az tak teplo tak to bude dobre na jesen alebo na zimu.... no uvidime....
ked uz to mam tak nevyhodim.... 🙂
@andreajakubska Ono existuju materialy,ktore bezia na chemickych reakciach a nie na elektrinu. Ci to plati pre OUtlast pouzity v podlozke {http://www.lienkashop.eu/content/6-Outlast} neviem,. Ale videl som ze existuju napr termo vlozky naplnene tekutinou, kde ked spravis nieco{zalomis nejaku poistkuk}, tak sa zahreju a hmota vo vnutry sa zmeni,. Proces je vratny tym, ze tie vankusiky prevaris. Tieto podlozky tak ucinne nebudu, ale mohli by nejako fugovat...
super vec + super cena 😉
http://www.huncutik.sk/hacurik/eshop/22-1-Akcio...
Ahojte. Tak rok od zalozenia temy presiel, pol roka od posledneho prispevku, leto predo dvermi a ja idem asi kupovat tu podlozku do kocika+autosedacky zn.Aerosleep. Temu mam prestudovanu.
Ake mate teda realne skusenosti s podlozkou? Potesi ma kazda reakcia- skusenost.

Nie sme na iných inteligentných úrovniach , len ja nie som ešte tak dlho na materskej aby som si nepamätala niečo zo školy. Samozrejme je to moja chyba, s dobrým úmyslom som sa snažila poradiť ku chladiacejk podložke, a ty a tebe podobné ammičky na mňa útočia že som neporadila o priedušnej vložke do autosedačky. Ja odpovedám na to čo sa pýtajú a nie na to čo tým asi myslia, navyše keď také slovné spojenie neexistuje. schválne si zadaj do vyhľadávača "chladiaca podložka do autosedačky" okrem tejto témy kde sa to vymyslelo to nikde neexistuje. Ešte sa ospravedlňujem za svoj trochu technický a sedliacky rozum, budem ho tu nabudúce vypínať. Svoj príspevok som napísala v dobrej viere ,ale nepochopila som čo mamička myslela takže to pre ňu nemalo žiaden význam to však nebol dôvod uraziť sa na môj príspevok, ale poučenie pre mňa. Už nejdem kaziť tému ale musela som reagovať