icon

Detský kočík a vanička pripevniteľná do auta. Poraďte

kran23
20. mar 2011

Ahojte baby, chcela by som poprosit o radu tie, ktore si kupovali destky kocik, pri ktorom je mozne hlboku vanicku(nie vajicko) pripevnit v aute. S nasim drobcom totiz budeme niekedy cestovat k starym rodicom aj 6-7 hodin. My sme zatial objavili Casual play S4, ale je na nom zopar veci, ktore nam prekazaju....dakujem velmi pekne za rady 🙂

Strana
z2
mata8511
16. máj 2012

@quaxi ahoj, zaujal ma vas prispevok, lebo mam tiez autovajicko Jane Matrix, chcela by som sa spytat, ci mate k nemu navod na spravne upnutie do auta. Ja ho nemam a neviem ako by malo spravne upnutie vyzerat. Nepomohli by ste mi? Mata

quaxi
16. máj 2012
mata8511
30. máj 2012

@quaxi Veľmi pekne ďakujem, tie videá sú super 🙂

3biq
6. jún 2012

jane transporter je velmi dobra vanicka, klon toho je aj concord sleeper, vanicka je vystuzena koldokola polystyrenovymi dielcami a makka, nie je moc siroka, dieta nema moc kam uletiet a ma trojbodovy bezpecnostny pas. nevieme si ju vynachvalit, mame k tomu aj vajicko strata, ale pouzili sme ho len raz na prepravu z nemocnice, lebo nas postrasili ze autovanicky nesmu byt v aute- co je samozrejme somarina- akonahle je vanicka homologizovana a certifikovana, je uplne vporiadku. my sme strasne spokojni, vanicka je velmi prakticka - dam ju na podvozok a mam bezny kocik, dietatku sa nekrivi chrbtica a nemusime kazde 2 hodiny na cestach stat a mat polhodinove prestavky kvoli chrbatiku. dietatko nam v autovanicke prespi celu cestu a aj ked je hore ked startujeme, vyslovene do piatich minut po vyrazeni z domu totalna koma celu cestu - mimoriadne dobre sa mu v autovanicke pocas cesty spi. v poslednom case citavam vela nazorov aj toho typu, ze vajicka su cisty masochizmus na chrbatiky deti a nikdy nemali byt zo zdravotneho hladiska povolene, a dnes je tolko nazorov ze clovek fakt nevie comu verit pokial sam neskusi. minimalne vsak badat nastupujuci trend autovaniciek, stale viac a viac vyrobcov ich certifikuje a ponuka a podla mna do buducnosti sa im podari vytlacit vajicka z trhu, pretoze su pre babatko zdravsim a pre rodicov praktickejsim produktom. niekto spominal aj matrixovu vanicku- tuto vanicku sme tiez pozerali ale je fakt pre velmi male babatka. my mame 3 mesiace a mame obavu ci nam transporter vydrzi do 6 mesiacov, v matrixe by sme boli ako sardinky uz teraz. kazdopadne zavisi to, lebo my mame velke babo a susedia maju maleho rovnako stareho drobca, ktory sa zatial pekne roztahuje aj v matrixe

mata8511 zapinanie je tazke len na prvy krat, pamatam si aj ja som s tym najskor dvadsat minut maturoval a potom som si tiez pozrel video, pomocne papieriky ma totiz uplne domotali. akonahle to vsak raz zvladnes, tak to budes zapinat za par sekund. mala zmena je tam, kde ti idu pasy zo stropu, napr. seat alhambra, tam tu spodnu cast pasu obtocis okolo uchytu naopak

Strana
z2