Kočík s veľkou vaničkou.

lenuskaa92
6. sep 2019

Ahojte baby. Prosím vás viete mi niektorá poradiť podľa skúseností alebo ak niektorá ma kočík ktoreho vanička je veľká?? Lebo ako dnes pozerám tak dieťa má pomaly 3 mesiace a nedá sa do hlbokého kočíka 😁😁 poraďte nejaké typy ďakujem pekne..

martinaf154
6. sep 2019

camarelo carera new..myslim ze ma na dlzku 80 cm, moja dcerka bude 2 roky a este stale by sa tam vmestila :D

maminkasisa
6. sep 2019

Inglesina

kp7333
6. sep 2019

@lenuskaa92 Mali sme kocik s velkou vanickou a ani jedno dieta v nej nechcelo byt dlhsie ako do 4.mesiaca. Chceli vidiet von z kocika, takze od piateho mesiaca isli do sportiaku. Kym nesedeli, vozili sa v lahu alebo v mierne naklonenom lahu. Prisli mi to aj bezpecnejsie, ked boli priputane v sportiaku, ako keby boli volne vo vanicke. Takze ja by som sa skor zamerala na sportovu cast kocika - ci je pohovatelna az do lahu, ci sa da otacat v smere aj proti smeru jazdy a ci je dost velka a pohodlna, aby sa v nej vyspalo dieta do min 1.5 roka.

ruzasipova
6. sep 2019

Tak pozeraj kociky ako Bexa a Camarelo. tie su robustne. Ale treba ratas s tym, ze dieta od pol roka alebo skor uz nechce lezkat, ale chce sa divat na svet, preto skor pozeraj na sportovu cast kocika.

dzejsik
6. sep 2019

Ak chceš hlbokú vaničku dlhšie používať, odporúčam nech sa dá dať aspoň trochu do sklonu, keď už bábo nebude chcieť iba ležať. Náš má 4 a pol mesiaca a už sme v šporťáku, ktorý sa dá dať do úplného ľahu a keď je hore, tak mu ju dám do malého sklonu, nech vidí na svet. Vo vaničke pokiaľ nezaspal už len mrnčal, takto sa spokojne vozí.

melinnda
6. sep 2019

@lenuskaa92 ahoj my mame adamex vicco. Vanicka je velka priestranna. Tento kocik splnal vsetko co som od kocika ocakavala. A hlavne aj dobry pristup do kosika. Maly ma skoro 6mes a uz sme tiez museli prejst do sportoveho co ma velmi mrzi lebo hlboky kocik bol pre mna top. nakolko sa zmesti este do vanicky, ale tiez chce uz objavovat svet. A kocik sme vyberali presne aj podla toho aka je sportova cast. Musela splnat ze sa da dat do uplneho lahu. Cize aj ked sme v sportovom chrbatik ma v rovine a obcas ked chce uz obzerat ho vyzdvihneme. Za mna co mozem ja odporucit je prave tento kocik. Skus si popozerat videa a recenzie.a tiez sa da dat v hlbokej casti chrbatik vyssie ak by si nechcela ist do sportoveho hned. My sme dlho hladali, pozerali citali a nakoniec sme vybrali pre mna najlepsi kocik za danu sumu ktoru sme mali stanovenu.

soninka9
6. sep 2019
veto2
6. sep 2019

Riko brano ecco ma velku vanicku.

siska53
6. sep 2019

@lenuskaa92 my sme.mali - inglesinu magnum. A aj roan je velmi podobny, tam.su velke vanicky, nasi nam tam spali este aj ako roční vo fusaku ( obaja mali v zimnych mesiacoch 9-12 mesiacov). A v lete ako vyse rocni tam.spavali tiez, ten kocik ej totiz od narodenia do 3 rokov. Takze ak niekto nemusi mat nutne novy, urcitr ešte na bazari niekto take predava.. vela ich este vidim.po sidlisku behat, kedze je to moja srdcovka, tak si ich visc vsimam. 🙂

janba
6. sep 2019

My máme Bebetto Luca a malý tam bol do 7 mesiacov, ešte by sa aj zmestil

luccy89
6. sep 2019

Moon Scala, skoro 9mesiacov a este v pohode v nom spava na dvore. Ale ako pisu vyssie od 5m na prechadzky uz berieme sportovu, lebo ked sa zobudi chce vidiet...

polyana
6. sep 2019

My sme mali Baby Merc Q9. Žiadna predražena značka, ale vanička veľká a priestranna. Za mňa veľká spokojnosť. A hlavne, že aj tam sa dalo polohovat chrbatik.

biela_sova
6. sep 2019

@lenuskaa92 Ahoj, ja mam valibuka oktobroveho, je vysoky po manzelovi, a bol v nasom hlbokom do juna. Kocik je Baby Design Lupo. Krasne sa zmestil aj s fusakom, vanicka bola stedro priestranna....keby si chcela prave som ho hodila na bazar: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/hpkrqc/...

jarca1111
7. sep 2019

@lenuskaa92 baby merc faster 🙂 80cm , velka priestranna a super odpruzenie

nada89
7. sep 2019

Stokke trailz

krstn003
23. okt 2022

ja som kupovala na childhood, skúste tam pozrieť, majú dosť veľký výber

lalala94
23. okt 2022
veronice
23. okt 2022

Mam bexa line classic retro line a dcera sa v ňom vozidla kým nezačala sama sedieť (8m a ešte by kludne 2-3 mesiace vydrzala 😁) syn má 7,5m a síce ma uz len malú rezervu ale stale sa tam vpoho zmesti 🙂

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz