Je bezpečné držať dieťa v aute na rukách?
Reagovali by ste? Najprv som neverila vlastnym ociam, ale momentalne pravidelne vidavam na parkoviskach ako ludia nasadaju do auta a spolujazdec si berir dieta na ruky. Mam chut sa ich opytat, ci si uvedomuju riziko, ze takto v milisekunde moze byt z dietata kasa....ale fakt nerada sa miesam do inych ludi. No toto mi nejako neda spavat sa priznam 😅
@lelelienka áno, uvedomujem a nerobíme to vždy ale za 2,5 roka dieťaťa sa to stalo asi 2-3x… len vravím, že to čo vidíme nemusí byt aj to čo si myslime 😀 a hlavne nešťastie sa môže stat aj pri tej pešej chôdzi, že do teba napáli niekto aj tak 🤷🏽♀️
@aurora33 neviem co tu mate s tym, ze mam nudny zivot 😅 moj zivot je uplne perfektny a naplneny, nemozem sa mat lepsie. O to nemaj obavu. Len sa nestacim divit aki su ludia arogantni, nezodpovedni a hlupi. Vo svojom blizkom okoli toto nezazivam, tak ma to bohuzial prekvapilo.
Nevueris, ale informacia sa da podat aj slusne a kultivovane, nemuseli by sa dotycni hned urazat a mozno sa prave nad sebou troska zamysliet.
No a neboj sa, ozvem sa. Aj tebe dam vediet ako to dopadlo 🤗

@zzuunnaa uvedomujes si ale, ze to nie je vzdy len o tom, ako opatrne ides ty a co urobis ty. Mohli napalit do vas, aj na parkovisku kludne. Cize zbytocne ohrozenie dietata. Duplom pri presune par desiatok metrov na parkovisku, kde sa da pokojne prejst pesi ked uz je taky problem priputat dieta do sedacky…