icon

Nechávate deti sami v aute pri platení na pumpe?

Včera o 18:54

Keď natankujete, beriete deti vždy so sebou na pumpu, alebo ich necháte sedieť v aute, kým zaplatíte?

romanovic
Včera o 18:56

@anonym_autor nikdy som to nerobila. 5 min v aute vydrzali a to som fakt soferovala s nimi sama hore-dole po Slovensku.

anonym_ebd598
Včera o 18:58

Ano normalne som si dnes natankovala, zavrela som dvere na aute, vzala penazenku a mobil, decka (2r a 1r) sedkali v autosedackach a asi do 2 min som bola nazad v aute. Nevidim nijaky racionalny dovod robit to inak.

pe_mi
Včera o 19:00

@anonym_autor ostávajú v aute od narodenia, poviem pravdu, že pre mňa aj zvláštne , že sa niekto nad tým zamyslí, mňa to nikdy ani nenapadlo, že by som ich pakovala so sebou

ariannazara
Včera o 19:01

Vzdy v aute aj novorodenec idem na benzinku kde nikto neni, take casy chodim ked mam istotu ze nikto nebude pri pokladni, zaplatim a odchadzam a ked na Shell dam peniaze tomu co mi tankuje on to zaplati a nejdem vobec 😆

anonym_099eff
Včera o 19:01

Normálne ostáva v aute. Tu chvíľočku vydrží a ja sa zbytočne nesuchtam. Zaplatím a sviham spat do autá

ljmmm
Včera o 19:05

ak mas jedno dieta mozno sa ti chce ho odopinat, ale ak mas tri deti vystrnadit z autosedaciek a potom ich tam zas usadzat radsej prebehnes sama ;)

anonym_7e42bc
Včera o 19:25

Aj by som ich nechala v aute, ale vždy sa nasáčkujú do shopu skôr, než stihnem natankovať. Jeden vezme hotdog a druhý wrap a spokojne počkajú tam na jedlo aj na mňa 🙂🙂. Keď boli maličkí do 3r, tak som ich vždy vzala so sebou.

anonym_9345b1
Včera o 19:25

Odopinam ho vzdy ale mam len jedno dieta. Nerada som zostavala sama v aute, ked som bola mala. A raz cca 10 rokov dozadu, som isla platit na Einsteinovej a dvaja chalani si vsimli, ze som nezamkla, tak dosli a snazili sa dostat sa do auta. Nastastie v nom sedela kamoska a ked videla, ze idu k autu zamkla sa. Odvtedy mam taky podvedomy strach, ze nikoho v aute nenechavam.

anonym_c0b22b
Včera o 19:33

Kým bolo dieťa naozaj malé tak som ho radšej brala. Dcéra má 4 roky a ju už nechám, 2-3 minútky vydrží kým zaplatím. Auto vždy zamknem a okná nechám pootvorené keď je teplejšie.

anonym_6dcb98
Včera o 19:36

No a ja si neviem prestavať ho v aute nechať a to ma už skoro 6r. Môže sa stať hocičo a nechce sa mi riskovať, je to pár sekúnd ho odopnúť a zapnúť.

anonym_93ddc3
Včera o 19:52

Nemám auto/vodičák ale muz, keď treba vezie dieťa,
nebola situácia, že by išiel s ním sám na pumpu a on v aute by ho nenehal
Teda možno raz časom niekedy zmení názor
Ja neviem čo by som robila,asi tiež ho nenehala v aute

barka1
Včera o 20:15

Nechávam v aute. Co sa mu moze stať?

guiseppinka
Včera o 20:25
@barka1

Nechávam v aute. Co sa mu moze stať?

Chodim na samoobsluzne, takze zaplatene je este pred tankovanim. Teraz tankujem viac menej sama cestou do roboty, ale ked boli mensi, tak bezne zostavali sami. Baby vzadu, prcek vpredu vo vajci alebo vsetci vzadu boli. Ale zamykat som nezamykala nikdy, lebo by hukali (pohybovy senzor).

hederamonstera
Včera o 22:33

Teraz, ked som s nimi bola na pumpe, tak ma cakali v aute (3 a 4 rocny)

sisaka
Včera o 22:41

Už vyše 20 rokov platím priamo na stojane, takže toto fakt nemusím riešiť a ako tu čítam, aj na Slovensku sa už dá tak platiť, takže nevidím žiaden dôvod prečo niekto chodi platiť na pokladňu. 🤷‍♀️

vevesh
Včera o 22:44

Zalezi od situacie a ake velke dieta: V horucavach len pri otvorenom okne- oknach. V zime normalne. Ak boli vacsie, nechala som im kluce, aby sa same zamkli. V pripade nudze by som jednoducho rozbila okno. Komu je to luto ci je skupy (ano, pozbam takych ludi), tak by som dieta v aute nenechala.

zuzanka.zuzu
Včera o 23:07

nikdy nikdy nikdy v živote by som niečo tak cenné nenechala samé v aute 🙈 a je mi úplne jedno ako to robia ostatní 😀

gaudina
Dnes o 05:08

Podľa mňa je úplne normálne nechať na tú chvíľku deti v aute

martul
Dnes o 05:16

@anonym_autor nikdy som to neurobila, vždy som ich zobrala so sebou.
Neviem, či ste nedávno zachytili v správach tú tragédiu, kde chlapček kým otec platil vnútri na pumpe si otvoril dvere a zbehol pod iné auto.....skončilo to fatálne.