Nechávate si v aute rezervnú hotovosť?
Môj otec tvrdí, že v aute má byť vždy aspoň nejaká hotovosť pre istotu. Ja platím všetko kartou a príde mi to zbytočné. Ako to máte vy?
Pre istotu pre koho ? Pre fetky vykradajuce auta ?
@patrike Keby sa napr. niečo po ceste pokazilo a nedalo sa tam platiť kartou? Neviem 🙂 Pýtam sa 🙂
Súhlasím s otcom, nikdy nevieš. Ale reálne tam mám asi 3€ na košík.
@patrike Keby sa napr. niečo po ceste pokazilo a nedalo sa tam platiť kartou? Neviem 🙂 Pýtam sa 🙂
@anonym_autor po ceste kam? Do vedlajsej dediny? Na dialnici? V zahranici? - ved mas asistencnu sluzbu, ta je hradena poistenim. Nedalo platit kartou? Kazda firma je povinna umoznit platbu kartou nad 1 EUR, resp. QR kodom. Naco hotovost? Pre zmrzlinara, co sa pristavi pri dlhom cakani na odtah?
Hotovost pre istotu bola pre policajtov, no dnes by som si ich uz netrufla podplacat.
preco v aute? ved v penazenke staci nie? ci to vsade clovek ide autom len?
Treba mat hlavne doma aspon zo par stovak,pre keby nieco.
@anonym_autor v aute určite nič nemám, možno 50 centov, ktoré tam nechala ešte mama. Muž má možno 2 eur. Veď máme vždy peňaženku so sebou
preco v aute? ved v penazenke staci nie? ci to vsade clovek ide autom len?
@anonym_017322 tiež ma presne toto napadlo, že prečo v aute, ale ok no, kdyby něco by malo byť v peňaženke, teda aj "keš" aj keď zachvíľu nás zdigitalizujú a prd makový si potom zmôžete, keď to začne haprovať..
V aute urcite nie, snazim sa ale mat vzdy pri sebe, co nie stale sa podari ale urcite by som nenechala v aute peniaze ❌
@anonym_autor v aute je to uplna blbost. V penazenke je normalne mat aspon nejaku hotovost. Aj banka moze mat vypadok.
jeden čas sme mali v minciach keďže na niektorých brezinkách sa platí aj za WC
@anonym_autor urcite, aspon 20e, keby nieco, karta nezachrani ked nahodou padne system alebo neberu karty..
V penazenke, v aute par drobnych v minciach ca 5€ o ktorych viem a nejake centovky, ktore nikto nevie ako ale vzdy sa najdu
hádžem tam drobné - len tých je ozaj málo keďže všade platím kartou.
@anonym_autor kde sa dnes nedá platiť kartou ?
@anonym_autor kde sa dnes nedá platiť kartou ?
@anonym_c7317e Pravidelne sa stáva na rôznych akciách. Naposledy v sobotu sa nedali ani vstupenky kúpiť kartou na jednej detskej akcii.
@anonym_c7317e Pravidelne sa stáva na rôznych akciách. Naposledy v sobotu sa nedali ani vstupenky kúpiť kartou na jednej detskej akcii.
@abbey1 takéto veci nenakupujem akože z rezervy v aute. Alw vopred cez internet .
Úplne blbá odpoved
@anonym_autor akoze v aute, kde ti ho mozu ukradnut / vykradnut? A teda kolko... 10 e, 50e, 500 e? co je rezerva (na pokazene auto napriklad asi 20 e nestaci)... 500 by som tam nemal...
Na to su okamzite prevody, platba kartou, hotovost v penazenke (ked tak)... a doma samozrejme...
@abbey1 takéto veci nenakupujem akože z rezervy v aute. Alw vopred cez internet .
Úplne blbá odpoved
@anonym_c7317e Blbá odpoveď? Realita. Vstupenky sa online kúpiť nedali a na mieste upozornenie, že len hotovosť. Tak nech sa páči, môžete sa v takej situácii z dieťaťom otočiť vo dverách a ísť domov o s kartou
@anonym_autor po ceste kam? Do vedlajsej dediny? Na dialnici? V zahranici? - ved mas asistencnu sluzbu, ta je hradena poistenim. Nedalo platit kartou? Kazda firma je povinna umoznit platbu kartou nad 1 EUR, resp. QR kodom. Naco hotovost? Pre zmrzlinara, co sa pristavi pri dlhom cakani na odtah?
Hotovost pre istotu bola pre policajtov, no dnes by som si ich uz netrufla podplacat.
@anonym_90ccfe prečo podplácať, oni si vypýtajú sami…minule dostal muž 50€ pokutu za to, že prešiel na oranžovú. Blok mu dali len k 20€. Všimol si to až doma.
mame v aute do 5 E v drobnych... to je z tych cias co clovek platil parkovne v minciach, resp. 50 centov do kosika v lidli... obcas treba drobne (detom do skoly a tak) tak odtial vezmem a potom doplnim... ale uz platim takmer vsade aj parkovne aplikaciou - len ak sa neda, vtedy nie...
@anonym_c7317e Blbá odpoveď? Realita. Vstupenky sa online kúpiť nedali a na mieste upozornenie, že len hotovosť. Tak nech sa páči, môžete sa v takej situácii z dieťaťom otočiť vo dverách a ísť domov o s kartou
@abbey1 v okruhu 100 km určite nebol žiadny bankomat. Jaj
Ale ty máš dnes nejaký slabší deň? Otázka je o rezerve v aute, nie v peňaženke
@abbey1 bloček z ekasy si dostala pri platbe v hotovosti?
@abbey1
tie peniaze na tie vstupenky si mala teda v aute v obalke? tak?
lebo tema je hotovost v aute.
citame a reagujeme s porozumenim, snazime sa o to aspon teda
@abbey1 v okruhu 100 km určite nebol žiadny bankomat. Jaj
Ale ty máš dnes nejaký slabší deň? Otázka je o rezerve v aute, nie v peňaženke
@anonym_c7317e Odpovedala som na otázku, kde sa dnes nedá platiť kartou. Ja som bankomat hľadať nemusela našťastie. Najbližší je pekne ďaleko.

Mám tam presne 4.50 € 😁 dvojeurovky na umyvárku a 50 centovku na košík v obchode .