Poraďte ľahké malé vajíčko pre novorodenca
Najlepsie asi polohovatelne.. dostali sme sice jednu sedacku 0-13 od znamych ale je obrovska - urcite nevojde do nakupneho vozika ako pisu niektore mamy aj tazka je strasne, cize hladam este nieco male co by sa dalo lahko prenasat.
@upam:
Ja by som skor pozrela, ci je este ta sedacka "platna", aku ma nalepku. Myslim, ze koncove cislo musi byt 4. Inak je zakazane ich predavat a davat dalej. Lebo vyvoj ide dalej, aj vajiciek do auta.
Ako pise @katy1979, vyrobcov je vela. Mozes pozriet aj testy napr. od Stiftung Warentest alebo ADAC a pod. Moje vajicko sa da nakliknut na konstrukciu kocika, to bolo pre mna dolezite. A tym sa vyriesil aj problem s nakupovanim 😉
Maxi Cosi 🙂
mne nejde o to aby vosla do vozika - to len pre porovnanie ze je ozaj dost velka, je to sedacka ku kociku teutonia cosmo ale neviem ktory rocnik pocitam ze ma tak zo 4 roky, my mame iny, k nasemu sa daju dokupit adaptery len na maxi cosi cize na nas nepojde nacvaknut tato darovana ale mne ide skor o to aby som nasla nieco co sa da lahko preniest preto mi staci mensia, nechcem kocikovat dieta v autosedacke, mam vanicku
@upam my sme mali 3-kombinaciu kociara od Tako-Captivu. A vajicko ma ozaj lahucke, aj na nakupnom voziku sedelo dobre. Ma aj striesku aj nanoznik taky hrubsi podsity. Skus pozriet na bazare. Nove by som uz nekupovala, nevyuzili sme vela ani dlho.
@upam mame cabriofix, maleho sme v nej prenasali k lekarom, do obchodov z auta veelmi dlho, sice mu uz nozky trcali ztadial, ale je to lahke a praktice vajko a ked sa mi nechcelo trepat kocik, tak sme brali len to... To vajko vazi myslim len okolo 3.5kil. A kocik mame Teutonku, nanho sme ho napichli a no problem 😉
V Kike mali novy vystaveny kus Maxi Cosi Citi v akcii za 59E, lahucke sikovne vajicko tak to rozhodlo samo

Co znamena obrovska? Tak nakupny vozik riesit ze tam nevojde sedacka? Aku autosedacku ste dostali. Zavisi co od nej vyzadujes? Ak bezpecnost tak maxi cosi, romer, kiddy, concord. Firiem je ovela viac.