Ako sa vyhnúť chybám pri kužeľoch v autoškole?
Zdravím , odpiekol už niekto na testoch kuželky ?:D Bola som už spať vo vychodiskovej pozicíí , ale nejak som zabudla že tam nie je kužel pri ktorom som mala zastaviť a tak som dalej cuvala a zrazial za sebou kuželku. Celá som nahnevaná na seba a vystresovaná na dalšie kuželky.
@anonym_autor tak to aj mozes byt nahnevana na seba, ved si zober, ze v reale by namiesto kuzela bolo auto, tak rozbijes niekomu auto
No jasné ! Nie sme všetci dokonalí ako poniektoré na MK 😉Ja som zaparkovala, aj zastavila, ale zdalo sa mi, že som krivo, tak reku to vyrovnám... No, stálo ma to termín skúšok. 😅 Neboj nič, nabudúce si dáš pozor a zosústrediš sa lepšie.
@anonym_autor tebe radsej vodicak zatial nedavat, pre dobro vsetkych na ceste.
@anonym_4b908b no počkať , ja som prešla všetky kužele aj obydve parkovania. Ja už som bola opäť na začiatku , len som sa riadila tým že mám pri lavej kuželi zastaviť a vypnuť auto. Ale ta kužela tam ta nebola, zo stresu som si to neuvedomila.
to je jedno či si zo stresu neuvedomila..zo stresu si neuvedomiť znamená niekoho zraziť alebo narazit do auta... chce to cviik mozno doplnkove jazdy a mozno viac krát zopakovať skusky...tiez som neurobila na prvy krat...a mala som problemy s cvičiskom.......a odstupom času zistujem že dobre že to tak bolo....niekomu to ide hned niekto naopak potrebuje testy či jazdu urobiť na 2.-3 krát aby zistil.......stres ta neospravedlnuje ale uči ťa..nikto nie je zlý ani inštruktor ani policajt....vždy je to o Tebe
to je jedno či si zo stresu neuvedomila..zo stresu si neuvedomiť znamená niekoho zraziť alebo narazit do auta... chce to cviik mozno doplnkove jazdy a mozno viac krát zopakovať skusky...tiez som neurobila na prvy krat...a mala som problemy s cvičiskom.......a odstupom času zistujem že dobre že to tak bolo....niekomu to ide hned niekto naopak potrebuje testy či jazdu urobiť na 2.-3 krát aby zistil.......stres ta neospravedlnuje ale uči ťa..nikto nie je zlý ani inštruktor ani policajt....vždy je to o Tebe
@edinka126 kuželky neboli , tak jak sú vždy. Keby tam boli jak každé cvičisko čo som robila tak by som spravila.
prepáč, nechcem ťa uraziť ale nevyhováraj sa na "ine" chybu si mala ty....ked zaparkuješ auto lebo vedla teba nikto nebol, a prídeš k autu tak čo? nevyparkuješ lebo zaparkovala si len preto že tam auto nebolo??!! zaplat si doplnkove jazdy skušaj cvičisko...... kresli si to doma.....hladaj chybu v sebe..ver mi viem o čom píšem
@edinka126 kuželky neboli , tak jak sú vždy. Keby tam boli jak každé cvičisko čo som robila tak by som spravila.
@anonym_autor ale v reálnom svete nie sú veci tak ako vždy v reálnom svete sa veci neustále menia a ty ako vodič auta musíš vedieť vnímať a reagovať na tieto veci naraz a v reálnom čase....daj si prosím kondičné jazdy...minimálne....
Autocvičisko je presne dané, musíš mať kužele tak, ako si to cvičila. Nikto ti zrazu nevezme napr. 2 kužele zo slalomu. Nemáš nejakú poruchu pozornosti, sústredenia? Aj tvoj písomný prejav je chaotický, nejasný.
Voláš sa E.V.?
Autocvičisko je presne dané, musíš mať kužele tak, ako si to cvičila. Nikto ti zrazu nevezme napr. 2 kužele zo slalomu. Nemáš nejakú poruchu pozornosti, sústredenia? Aj tvoj písomný prejav je chaotický, nejasný.
@anonym_ae462d písala som to znechutená , smutná. Pri svalome boli ale na východiskovej pozícii nie.
@anonym_ae462d ako sa dá zistiť potvrdiť porucha pozornosti?🤔to ma zaujíma🙃
Tazko na cvicisku.... lahsie na bojisku. Chce to hlavne trening a hlavne sa nesustredit staticky len na danu vec. Lebo realita v premavke ta prefacka inac ako nejaky kuzel na cvicisku.
@anonym_ae462d písala som to znechutená , smutná. Pri svalome boli ale na východiskovej pozícii nie.
@anonym_autor tá východisková pozícia je akože tá 'garáž', odkiaľ začínaš aj končíš? Tam tiež musíš mať predné aj zadné kužele. Vchádzaš do vymedzeného priestoru. Ako mohli kužele nebyť?
@anonym_ae462d ako sa dá zistiť potvrdiť porucha pozornosti?🤔to ma zaujíma🙃
@anonym_d28a2a psychiater, klinický psychológ, školský psychológ. ADHD/ADD nie je porucha pozornosti? Nechápem tvojej otázke, čomu sa čuduješ.
@anonym_d28a2a psychiater, klinický psychológ, školský psychológ. ADHD/ADD nie je porucha pozornosti? Nechápem tvojej otázke, čomu sa čuduješ.
@anonym_ae462d neviem čo je nepochopiteľné.. normálne sa pýtam kde sa to dá zistiť, tiež mám problém veľký s kuželkami tak či mám vyhľadať odborníka či....
@anonym_ae462d neviem čo je nepochopiteľné.. normálne sa pýtam kde sa to dá zistiť, tiež mám problém veľký s kuželkami tak či mám vyhľadať odborníka či....
@anonym_d28a2a najprv skús viac trénovať. Neviem, koľkú jazdu máš, ale chce to párkrát si to prejsť. Niekomu stačí prebehnúť 3-4 razy a vie, niekto ani po 10 pokuse to nedokáže.
@anonym_d28a2a najprv skús viac trénovať. Neviem, koľkú jazdu máš, ale chce to párkrát si to prejsť. Niekomu stačí prebehnúť 3-4 razy a vie, niekto ani po 10 pokuse to nedokáže.
@anonym_ae462d jazdy sú celkom v pohode ale to cvičisko som už oplakala, mám chuť to vzdať,4x som bola🥲chcela by som robit všetko naraz a neviem čo skôr..neviem si to ani v hlave premietnuť.a najviac je, že inštruktor na mňa kričí
@anonym_ae462d jazdy sú celkom v pohode ale to cvičisko som už oplakala, mám chuť to vzdať,4x som bola🥲chcela by som robit všetko naraz a neviem čo skôr..neviem si to ani v hlave premietnuť.a najviac je, že inštruktor na mňa kričí
@anonym_d28a2a zober niekoho, kto má lepšie nervy (otec, priateľ, manžel...) a choď to trénovať sama v kľude. V sobotu, nedeľu nerobia viacerí inštruktori, tak nebudeš nikomu zavadzať. Neponáhľaj sa, nastav poriadne späťáky a nesnaž sa naučiť hneď všetko. Dookola opakuj len slalom a kolmé státie, nechoď na pozdĺžne. Až keď toto zvládneš, skúšaj pozdĺžne a tú 'garáž'. Skús sa, po dobrom zaparkovaní, pozrieť na to aj zvonku, vystúp z auta a ľahšie pochopíš, čo si vlastne urobila, do akého priestoru sa máš dostať. Neboj sa, zvládneš to.
@anonym_d28a2a zober niekoho, kto má lepšie nervy (otec, priateľ, manžel...) a choď to trénovať sama v kľude. V sobotu, nedeľu nerobia viacerí inštruktori, tak nebudeš nikomu zavadzať. Neponáhľaj sa, nastav poriadne späťáky a nesnaž sa naučiť hneď všetko. Dookola opakuj len slalom a kolmé státie, nechoď na pozdĺžne. Až keď toto zvládneš, skúšaj pozdĺžne a tú 'garáž'. Skús sa, po dobrom zaparkovaní, pozrieť na to aj zvonku, vystúp z auta a ľahšie pochopíš, čo si vlastne urobila, do akého priestoru sa máš dostať. Neboj sa, zvládneš to.
@anonym_ae462d ďakujem za podporu🤗..ja som prosila inštruktora nech mi to prejde aby som videla postup z vonku,odmietol.. musím podľa videí si to postupne vytĺcť do hlavy..inak šoférovanie v pohode, myslím že keby som mala nejakú poruchu nezvladnem ani šoférovať v premávke ale už som aj nad tým rozmýšľala ísť k odborníkovi..

@anonym_autor tebe radsej vodicak zatial nedavat, pre dobro vsetkych na ceste.