icon

Ako sa vyhnúť chybám pri kužeľoch v autoškole?

14. apr 2026

Zdravím , odpiekol už niekto na testoch kuželky ?:D Bola som už spať vo vychodiskovej pozicíí , ale nejak som zabudla že tam nie je kužel pri ktorom som mala zastaviť a tak som dalej cuvala a zrazial za sebou kuželku. Celá som nahnevaná na seba a vystresovaná na dalšie kuželky.

anonym_4b908b
•
14. apr 2026

@anonym_autor tebe radsej vodicak zatial nedavat, pre dobro vsetkych na ceste.

alianko9
•
14. apr 2026

@anonym_autor tak to aj mozes byt nahnevana na seba, ved si zober, ze v reale by namiesto kuzela bolo auto, tak rozbijes niekomu auto

cairka
•
14. apr 2026

No jasné ! Nie sme všetci dokonalí ako poniektoré na MK 😉Ja som zaparkovala, aj zastavila, ale zdalo sa mi, že som krivo, tak reku to vyrovnám... No, stálo ma to termín skúšok. 😅 Neboj nič, nabudúce si dáš pozor a zosústrediš sa lepšie.

autor
•
14. apr 2026
@anonym_4b908b

@anonym_autor tebe radsej vodicak zatial nedavat, pre dobro vsetkych na ceste.

@anonym_4b908b no počkať , ja som prešla všetky kužele aj obydve parkovania. Ja už som bola opäť na začiatku , len som sa riadila tým že mám pri lavej kuželi zastaviť a vypnuť auto. Ale ta kužela tam ta nebola, zo stresu som si to neuvedomila.

edinka126
•
14. apr 2026

to je jedno či si zo stresu neuvedomila..zo stresu si neuvedomiť znamená niekoho zraziť alebo narazit do auta... chce to cviik mozno doplnkove jazdy a mozno viac krát zopakovať skusky...tiez som neurobila na prvy krat...a mala som problemy s cvičiskom.......a odstupom času zistujem že dobre že to tak bolo....niekomu to ide hned niekto naopak potrebuje testy či jazdu urobiť na 2.-3 krát aby zistil.......stres ta neospravedlnuje ale uči ťa..nikto nie je zlý ani inštruktor ani policajt....vždy je to o Tebe

autor
•
14. apr 2026
@edinka126

to je jedno či si zo stresu neuvedomila..zo stresu si neuvedomiť znamená niekoho zraziť alebo narazit do auta... chce to cviik mozno doplnkove jazdy a mozno viac krát zopakovať skusky...tiez som neurobila na prvy krat...a mala som problemy s cvičiskom.......a odstupom času zistujem že dobre že to tak bolo....niekomu to ide hned niekto naopak potrebuje testy či jazdu urobiť na 2.-3 krát aby zistil.......stres ta neospravedlnuje ale uči ťa..nikto nie je zlý ani inštruktor ani policajt....vždy je to o Tebe

@edinka126 kuželky neboli , tak jak sú vždy. Keby tam boli jak každé cvičisko čo som robila tak by som spravila.

edinka126
•
14. apr 2026

prepáč, nechcem ťa uraziť ale nevyhováraj sa na "ine" chybu si mala ty....ked zaparkuješ auto lebo vedla teba nikto nebol, a prídeš k autu tak čo? nevyparkuješ lebo zaparkovala si len preto že tam auto nebolo??!! zaplat si doplnkove jazdy skušaj cvičisko...... kresli si to doma.....hladaj chybu v sebe..ver mi viem o čom píšem

barborab1411
•
14. apr 2026
@anonym_autor

@edinka126 kuželky neboli , tak jak sú vždy. Keby tam boli jak každé cvičisko čo som robila tak by som spravila.

@anonym_autor ale v reálnom svete nie sú veci tak ako vždy v reálnom svete sa veci neustále menia a ty ako vodič auta musíš vedieť vnímať a reagovať na tieto veci naraz a v reálnom čase....daj si prosím kondičné jazdy...minimálne....

anonym_ae462d
•
14. apr 2026

Autocvičisko je presne dané, musíš mať kužele tak, ako si to cvičila. Nikto ti zrazu nevezme napr. 2 kužele zo slalomu. Nemáš nejakú poruchu pozornosti, sústredenia? Aj tvoj písomný prejav je chaotický, nejasný.

anonym_ae462d
•
14. apr 2026

Voláš sa E.V.?

autor
•
15. apr 2026
@anonym_ae462d

Autocvičisko je presne dané, musíš mať kužele tak, ako si to cvičila. Nikto ti zrazu nevezme napr. 2 kužele zo slalomu. Nemáš nejakú poruchu pozornosti, sústredenia? Aj tvoj písomný prejav je chaotický, nejasný.

@anonym_ae462d písala som to znechutená , smutná. Pri svalome boli ale na východiskovej pozícii nie.

anonym_d28a2a
•
16. apr 2026
@anonym_ae462d

@anonym_ae462d ako sa dá zistiť potvrdiť porucha pozornosti?🤔to ma zaujíma🙃

maryetta
•
16. apr 2026

Tazko na cvicisku.... lahsie na bojisku. Chce to hlavne trening a hlavne sa nesustredit staticky len na danu vec. Lebo realita v premavke ta prefacka inac ako nejaky kuzel na cvicisku.

anonym_ae462d
•
16. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_ae462d písala som to znechutená , smutná. Pri svalome boli ale na východiskovej pozícii nie.

@anonym_autor tá východisková pozícia je akože tá 'garáž', odkiaľ začínaš aj končíš? Tam tiež musíš mať predné aj zadné kužele. Vchádzaš do vymedzeného priestoru. Ako mohli kužele nebyť?

anonym_ae462d
•
18. apr 2026
@anonym_d28a2a

@anonym_ae462d ako sa dá zistiť potvrdiť porucha pozornosti?🤔to ma zaujíma🙃

@anonym_d28a2a psychiater, klinický psychológ, školský psychológ. ADHD/ADD nie je porucha pozornosti? Nechápem tvojej otázke, čomu sa čuduješ.

anonym_d28a2a
•
18. apr 2026
@anonym_ae462d

@anonym_d28a2a psychiater, klinický psychológ, školský psychológ. ADHD/ADD nie je porucha pozornosti? Nechápem tvojej otázke, čomu sa čuduješ.

@anonym_ae462d neviem čo je nepochopiteľné.. normálne sa pýtam kde sa to dá zistiť, tiež mám problém veľký s kuželkami tak či mám vyhľadať odborníka či....

anonym_ae462d
•
18. apr 2026
@anonym_d28a2a

@anonym_ae462d neviem čo je nepochopiteľné.. normálne sa pýtam kde sa to dá zistiť, tiež mám problém veľký s kuželkami tak či mám vyhľadať odborníka či....

@anonym_d28a2a najprv skús viac trénovať. Neviem, koľkú jazdu máš, ale chce to párkrát si to prejsť. Niekomu stačí prebehnúť 3-4 razy a vie, niekto ani po 10 pokuse to nedokáže.

anonym_d28a2a
•
18. apr 2026
@anonym_ae462d

@anonym_d28a2a najprv skús viac trénovať. Neviem, koľkú jazdu máš, ale chce to párkrát si to prejsť. Niekomu stačí prebehnúť 3-4 razy a vie, niekto ani po 10 pokuse to nedokáže.

@anonym_ae462d jazdy sú celkom v pohode ale to cvičisko som už oplakala, mám chuť to vzdať,4x som bola🥲chcela by som robit všetko naraz a neviem čo skôr..neviem si to ani v hlave premietnuť.a najviac je, že inštruktor na mňa kričí

anonym_ae462d
•
18. apr 2026
@anonym_d28a2a

@anonym_ae462d jazdy sú celkom v pohode ale to cvičisko som už oplakala, mám chuť to vzdať,4x som bola🥲chcela by som robit všetko naraz a neviem čo skôr..neviem si to ani v hlave premietnuť.a najviac je, že inštruktor na mňa kričí

@anonym_d28a2a zober niekoho, kto má lepšie nervy (otec, priateľ, manžel...) a choď to trénovať sama v kľude. V sobotu, nedeľu nerobia viacerí inštruktori, tak nebudeš nikomu zavadzať. Neponáhľaj sa, nastav poriadne späťáky a nesnaž sa naučiť hneď všetko. Dookola opakuj len slalom a kolmé státie, nechoď na pozdĺžne. Až keď toto zvládneš, skúšaj pozdĺžne a tú 'garáž'. Skús sa, po dobrom zaparkovaní, pozrieť na to aj zvonku, vystúp z auta a ľahšie pochopíš, čo si vlastne urobila, do akého priestoru sa máš dostať. Neboj sa, zvládneš to.

anonym_d28a2a
•
18. apr 2026
@anonym_ae462d

@anonym_d28a2a zober niekoho, kto má lepšie nervy (otec, priateľ, manžel...) a choď to trénovať sama v kľude. V sobotu, nedeľu nerobia viacerí inštruktori, tak nebudeš nikomu zavadzať. Neponáhľaj sa, nastav poriadne späťáky a nesnaž sa naučiť hneď všetko. Dookola opakuj len slalom a kolmé státie, nechoď na pozdĺžne. Až keď toto zvládneš, skúšaj pozdĺžne a tú 'garáž'. Skús sa, po dobrom zaparkovaní, pozrieť na to aj zvonku, vystúp z auta a ľahšie pochopíš, čo si vlastne urobila, do akého priestoru sa máš dostať. Neboj sa, zvládneš to.

@anonym_ae462d ďakujem za podporu🤗..ja som prosila inštruktora nech mi to prejde aby som videla postup z vonku,odmietol.. musím podľa videí si to postupne vytĺcť do hlavy..inak šoférovanie v pohode, myslím že keby som mala nejakú poruchu nezvladnem ani šoférovať v premávke ale už som aj nad tým rozmýšľala ísť k odborníkovi..