icon

Máte skúsenosti s kondičnými jazdami v Žiline?

t1nusa
8. mar 2026

Ahojte, mám vodičák už niekoľko rokov, ale jazdila som autom veľmi malo. Po rokoch sa chcem vrátiť za volant, ale cítim sa za ním neistá. Premýšľam nad kondičnými jazdami a chcem sa preto spýtať či s nimi máte niektorá skúsenosti a ak áno kde? Autoškola? Alebo som videla projekt “Konečne za volantom” - s ním náhodou nemáte skúsenosti? Ďakujem krásne.

mia667
8. mar 2026

@t1nusa Autoškola Kodaj. Najlepší prístup. Naučí, vysvetlí, a hlavne nieje nervózny. A asi aj najlacnejší

anonym_e05631
8. mar 2026

Neporadím v Žiline, ale určite sa odhodlaj. Čím skôr, tým lepšie. Na staré kolená sa všetko oveľa ťažšie učí.

anonym_aceb2d
8. mar 2026

@t1nusa podľa mňa ti stačí jazdiť chvíľu s mužom

t1nusa
autor
8. mar 2026
@anonym_aceb2d

@t1nusa podľa mňa ti stačí jazdiť chvíľu s mužom

@anonym_aceb2d nestačí, ak by stačilo nepýtala by som sa 🤭 potrebujem niekoho, kto mi pokojne vysvetlí čo robim zle, bez poznámok a vyčítavého tónu… preto hľadám odborníkov, ktorý majú skúsenosti s ľuďmi ako som ja

t1nusa
autor
8. mar 2026
@anonym_e05631

Neporadím v Žiline, ale určite sa odhodlaj. Čím skôr, tým lepšie. Na staré kolená sa všetko oveľa ťažšie učí.

@anonym_e05631 o to sa snažím, len teda potrebujem, aby mi s jazdením pomohol niekto, kto má skúsenosti s ľuďmi ako som ja

anonym_e05631
8. mar 2026

Skús nájsť autoškolu, ktorá má inštruktorku. Žena je trpezlivejšia a viac chápavá aj k niekomu, kto nerobí ihneď to, čo mal ukázané a vysvetlené.

t1nusa
autor
9. mar 2026
@anonym_e05631

Skús nájsť autoškolu, ktorá má inštruktorku. Žena je trpezlivejšia a viac chápavá aj k niekomu, kto nerobí ihneď to, čo mal ukázané a vysvetlené.

@anonym_e05631 robila som vodičák v autoškole, kde som mala pár jázd aj so ženou a bola veľmi nepríjemná… takže v tomto prípade mi na pohlaví inštruktora nezáleží

anonym_e05631
9. mar 2026
@t1nusa

@anonym_e05631 robila som vodičák v autoškole, kde som mala pár jázd aj so ženou a bola veľmi nepríjemná… takže v tomto prípade mi na pohlaví inštruktora nezáleží

@t1nusa áno, neplatí na 100%, ale chlapi sú všeobecne viac výbušnejší.

parvinka0001
9. mar 2026

Minule tu baby radili že na insta je profil tento skús ich osloviť

anonym_aceb2d
9. mar 2026
@t1nusa

@anonym_aceb2d nestačí, ak by stačilo nepýtala by som sa 🤭 potrebujem niekoho, kto mi pokojne vysvetlí čo robim zle, bez poznámok a vyčítavého tónu… preto hľadám odborníkov, ktorý majú skúsenosti s ľuďmi ako som ja

@t1nusa nuž, ja som jazdila pár jázd s kamarátkou, kým som nabrala odvahu

t1nusa
autor
9. mar 2026
@parvinka0001

Minule tu baby radili že na insta je profil tento skús ich osloviť

@parvinka0001 píšem o tom v popise, či s nimi nemá niekto skúsenosti

t1nusa
autor
9. mar 2026
@anonym_aceb2d

@t1nusa nuž, ja som jazdila pár jázd s kamarátkou, kým som nabrala odvahu

@anonym_aceb2d ešte raz zopakujem - ja nepotrebujem kamarátku ani manžela na jazdy, keby mi to stačí, nepytam sa tu

parvinka0001
9. mar 2026
@t1nusa

@parvinka0001 píšem o tom v popise, či s nimi nemá niekto skúsenosti

@t1nusa aha prepáč

anonym_8164b1
9. mar 2026
@t1nusa

@anonym_aceb2d ešte raz zopakujem - ja nepotrebujem kamarátku ani manžela na jazdy, keby mi to stačí, nepytam sa tu

@t1nusa ved si pozri recenzie.
Ako vidim z tvojho prejavu, budes mat problem s autoritami.

t1nusa
autor
9. mar 2026
@anonym_8164b1

@t1nusa ved si pozri recenzie.
Ako vidim z tvojho prejavu, budes mat problem s autoritami.

@anonym_8164b1 tak to ti ďakujem krásne za radu a zhodnotenie... ty asi tiež nie si najostrejšie ceruzka v peračníku keď sa skrýváš za anonym ☺️ nemám prečo mať “problém s autoritami”… normálne si pýtam radu a reálne skúsenosti od ľudí, ktorí boli na tom ako ja

anonym_8164b1
Včera o 06:46
@t1nusa

@anonym_8164b1 tak to ti ďakujem krásne za radu a zhodnotenie... ty asi tiež nie si najostrejšie ceruzka v peračníku keď sa skrýváš za anonym ☺️ nemám prečo mať “problém s autoritami”… normálne si pýtam radu a reálne skúsenosti od ľudí, ktorí boli na tom ako ja

@t1nusa tiez by si potrebovala v urcitych veciach zastruhat 😉 Zeny ti tu daju radu a ty hned na nich ako nadriadena.

t1nusa
autor
Včera o 07:16
@anonym_8164b1

@t1nusa tiez by si potrebovala v urcitych veciach zastruhat 😉 Zeny ti tu daju radu a ty hned na nich ako nadriadena.

@anonym_8164b1 tak prepáč, že sa obhajujem prečo to, čo napísali nie je pre mňa 😃 pýtala som sa na autoškolu a nie na to, či mám jazdiť s manželom alebo kamarátkou 🙈