icon

Koľko kreditov a predmetov na UMB aplikovaná informatika?

Dnes o 15:36

Caute, tento rok v septembri nastupim na UMB a mam si pridavat predmety, povinne blok A, povinne volitelne B a volitelne C, avsak velmi tomu nerozumiem ako to cele spravit, viem ze mam mat minimalne 60 kreditov ale celkovo nechapem vlastne kolko predmetov si mozem vybrat a v povinnych volitelnych mam len odporucane na druhy rocnik tak ci si ich mam vyberat alebo nie. Bol by som rad ak vy ste mi to vysvetlili aby som v tom nemal zmatok.
Prihlasil som sa na aplikovanu informatiku, Bc.

dorizzz
Dnes o 16:08

@anonym_autor povinne si musis dat vsetky ktore mas tam uvedene… povinne volitelne si vyberies ktore chces- tak aby si mal dostatok kreditov (tych 60- spolu s povinnymi dokopy). volitelne su na inych fakultach, tie su dobre na to, ze ked nahodou ti nevychadzaju kredity, napriklad neurobis nejaky predmet a nepustilo by ta to do dlasieho rocnika skrz toho ze mas malo kreditov, tak tam si to vies tymi volitelnymi zachranit..

dorizzz
Dnes o 16:12

@anonym_autor mozes si dat aj viac predmetov, ze budes mat viac kreditov v prvom rocniku, ak vsetko spravis tak v druhom si potom z povinne volitelnych mozes vybrat menej.. a tym padom budes mat menej toho na dlasi rok menej.. hlavne je aby si mal dostatok kreditov na postup do dalsieho rocnika, aj keby si v prvom mal 70 kreditov tak v druhom ti uz staci len 50