Pomoc s rozvrhom na fakulte aplikovaných jazykov?
Ahojte potrebujem vysvetliť pár vecí, lebo včera na zápise to bol strašný zmätok a nebolo priestoru na otázky. Moja otázka sa týka primárne predmetov. Jedná sa o to, že na študijnom mi bolo povedané, že predmety mám už zapísané a už sa musím prihlásiť budúci týždeň len na telesnú a to je všetko, no keď som si otvoril Ais tak tam som mal len povinné a povinne voliteľné predmety (čo robí 44 kreditov) a žiadne výberové, tak sa chcem spýtať to v prváku na fakulte aplikovaných jazykov nie sú žiadne voliteľné predmety? Lebo však priemerne by som mal mať za každý rok okolo 60 kreditov tak mi to nesedí. Preto sa obraciam sem lebo na študijné nemám možnosť zavolať ani prísť nakoľko v tej dobe pracujem a v robote mi voľno nedajú.
Za každú odpoveď budem rád
Pozri si na ich stranke studijny plan, tam mas vsetky predmety a kredity k tomu az po 3.rocnik. Tam uvidis ci mate aj tie volitelne. Mozno ich mate az v letnom semestri.
@ivana11155 Ahoj ten som si pozrel, no nejde mi do hlavy aby som tam nemal žiadne výberové predmety. Alebo je to možné?
Pozri si na ich stranke studijny plan, tam mas vsetky predmety a kredity k tomu az po 3.rocnik. Tam uvidis ci mate aj tie volitelne. Mozno ich mate az v letnom semestri.
@ivana11155 Ahoj tiež by som odporúčal túto cestu, no dal som si do vyhľadávača túto fakultu a tam je síce študijný plán, no z minulého roka. Berme to tak, že by sa nezmenil, no napriek tomu nie sú tam uvedené žiadne výberové predmety ako píše didik_12. Nerozumiem tomu lebo na STU si mal hneď na zápise papier, kde si si vypísal všetky predmety a bolo hotové. Ak toto Didik_12 čítaš skús zavolať na študijné oddelenie a spýtať sa tam, že čo s tým.
@didik_12 Hmm, pozerala som tie vase plany a veru je to divne. Mozno mate naozaj len povinne a zvysok kreditov si nazbierate z povinne volitelnych.
Ak nemozes prist ani zavolat na studijne, tak stale mozes napisat mail.
@didik_12 Hmm, pozerala som tie vase plany a veru je to divne. Mozno mate naozaj len povinne a zvysok kreditov si nazbierate z povinne volitelnych.
Ak nemozes prist ani zavolat na studijne, tak stale mozes napisat mail.
@chlebikova zajtra haha vlastne dnes tam zavolám lebo mi to nejde do hlavy