Hľadám gynekologičku s empatickým prístupom
Ahojte prosim poradte mi gynekologicku Bardejov/Bardejovske kupele/ pripadne este Presov.. je to pre mladu slecnu 19r. ktora ma velky strach z doktorov. Uprednostnila by som pre nu mily,empaticky pristup lekarky a aj sestricky. Skvele prostredie.. pripadnu online komunikaciu bolo by to idealne. Ďakujem
@eli221 to su vsetko lekari co robia v nemocnici
Sukromnu gynekologicku s takymi kriteriami v bj asi skor skuste www.gynekologiapresov.sk dr majernikova
Zdravím, 2 spomínané lekárky sú mladšie a ešte samostatne neambulujú. Ja za seba môžem na 100% odporučiť dr Madzina. Je tiež v nemocnici. Na ambulancii 2 je aj sestrička s úplne úžasným prístupom. Veľmi milá a profesionálna. Aj sestra, ktorá mala tiež obrovský strach z gynekológov si dr Madzina pochvaľovala. Naozaj ľudský, pokojný prístup a všetko pekne vysvetlí. Tiež som hľadala ženu, v Bj momentálne sa nedá, ale neľutujem.
Ja som dlhe roky chodila do Giraltoviec. Dr.Bača.
Mam za sebou 4 porody. Rovnako som kvoli stahovaniu gyn menila a.... lepsieho dr som nenasla.
Uplne ochotny komunikoval aj cez spravy.
Aj ja odporúčam Bartka atď čo sa striedaju v jednej ambulancii pri tej najlepšej sestričke akú som kedy stretla.

Zenu v Bj, co berie novych pacientov a je taka ako potrebujes pre dceru neviem ci najdes. Ja mozem odporučiť doktorku Podhorovu a Hvaťovu ale sestričky nepoznam a neviem ci beru novych, a doktora Katanika alebo Bartka, su to úžasní lekari, mili, usmievaví. Sestricka na ich ambulancii je hotový poklad.