icon

Poloha pri pôrode v Bardejove: Aké máte skúsenosti?

mariana98
23. jún 2026

Ahojte, mám otázku na všetky ženy, ktoré rodili v bardejovskej nemocnici od roku 2024, či vás nútili ísť na kozu, respektíve na chrbát, už keď ste cítili, že potrebujete vytlačiť bábätko, alebo vás nechali rodiť v akejkoľvek polohe? Budem vďačná za každú odpoveď 🙏🏼

anonym_7b8190
23. jún 2026

@mariana98 nechali ma ako mne samej bolo najlepsie

mariana98
autor
24. jún 2026
@anonym_7b8190

@mariana98 nechali ma ako mne samej bolo najlepsie

@anonym_7b8190 a prosím vás, pôrodné asistentky boli k vám aké? A keď sa môžem opýtať na meno lekára/lekárky, kto mal vtedy službu? Ďakujem ! 🙂

anonym_623556
24. jún 2026

Az do uplne samotneho tlacenia som bola, ako som chcela. Potom pri prvom na kozu (problemovy porod) a pri druhom som len lezala na chrbte. Ked vies normalne komunikovat s lekarmi aj sestrickami, nevidim dovod, preco by mali byt na teba neprijemni. Rodili ma Bartko a Katanik. sestricky nepamatam po mene ani jednu, ale v pohode vsetky.

mariana98
autor
24. jún 2026
@anonym_623556

Az do uplne samotneho tlacenia som bola, ako som chcela. Potom pri prvom na kozu (problemovy porod) a pri druhom som len lezala na chrbte. Ked vies normalne komunikovat s lekarmi aj sestrickami, nevidim dovod, preco by mali byt na teba neprijemni. Rodili ma Bartko a Katanik. sestricky nepamatam po mene ani jednu, ale v pohode vsetky.

@anonym_623556 ohľadom komunikácie mi to je jasné, len som chcela vedieť ako veľmi sú otvorení rodiť ženu aj pri iných polohách ako na koze. Vďaka za zdieľanie vašej skúsenosti 🙏🏼