Ako sa zbaviť komárov v sude s vodou?
Ahoj. Potrebujem poradit.
Otvorila som sud s dazdovou vodou a skoro ma porazilo, kolko lariev tam plava. Vodu mame na polievanie, takze do nej nechcem liat nic, co by potom islo k zelenine.
Ma zmysel ju este nejako zachranit, alebo rovno vypustit cely sud?
Nemáte ten bio postrek na komáre? My sme ho dostávali z miestneho úradu. Presne do súdov, bazénov apod. Je to ekologické.
@anonym_autor tak s tým polej čo treba. Máme 3 1000 k nádoby na dažďovú vodu a už sa dávno.minula, lebo polievam čo treba
@anonym_cdba16 Skvělé krmení pro rybičky. 😀
Nemáte ten bio postrek na komáre? My sme ho dostávali z miestneho úradu. Presne do súdov, bazénov apod. Je to ekologické.
@tilly Nie, ale idem pozrieť 👍
@anonym_autor vsak s nou normalne polievaj. Vobec nevadia ale dala by som na sud sito, aby tam nelietali a nekladli vajicka. Vystaci aj take, co sa pouziva na okna. Alebo priviaz snurkou okolo suda staru zaclonu
tiez som mala..sud som neachala pootvoreny aby odleteli a kapla tam trocha oleja ... ten spravil na povrchu film a larvy zdechli ... a vodu normalne pouzila na zahradu
My máme v sudoch rybky, karasy a koi. Práve kvôli komárom. Na zimu ich vyberáme do akvária v podkroví.
@anonym_autor Manzel tu prave nie je, ze by som sa ho spytala, ale mam pocit, ze to minuly rok riesil troskou oleja (nejakeho bezneho kuchynskeho), ktory pridal do tej vody.
@anonym_autor tiež mám súdy plne komárov, vôbec to neriešim, polievam s tým, čo mám 😊

@anonym_autor tak s tým polej čo treba. Máme 3 1000 k nádoby na dažďovú vodu a už sa dávno.minula, lebo polievam čo treba