icon

Ako sa zbaviť komárov v sude s vodou?

23. júl 2026

Ahoj. Potrebujem poradit.
Otvorila som sud s dazdovou vodou a skoro ma porazilo, kolko lariev tam plava. Vodu mame na polievanie, takze do nej nechcem liat nic, co by potom islo k zelenine.
Ma zmysel ju este nejako zachranit, alebo rovno vypustit cely sud?

anonym_cdba16
23. júl 2026

@anonym_autor tak s tým polej čo treba. Máme 3 1000 k nádoby na dažďovú vodu a už sa dávno.minula, lebo polievam čo treba

tilly
23. júl 2026

Nemáte ten bio postrek na komáre? My sme ho dostávali z miestneho úradu. Presne do súdov, bazénov apod. Je to ekologické.

sagitta33
23. júl 2026
@anonym_cdba16

@anonym_autor tak s tým polej čo treba. Máme 3 1000 k nádoby na dažďovú vodu a už sa dávno.minula, lebo polievam čo treba

@anonym_cdba16 Skvělé krmení pro rybičky. 😀

autor
23. júl 2026
@tilly

Nemáte ten bio postrek na komáre? My sme ho dostávali z miestneho úradu. Presne do súdov, bazénov apod. Je to ekologické.

@tilly Nie, ale idem pozrieť 👍

anonym_d66bbe
23. júl 2026

@anonym_autor vsak s nou normalne polievaj. Vobec nevadia ale dala by som na sud sito, aby tam nelietali a nekladli vajicka. Vystaci aj take, co sa pouziva na okna. Alebo priviaz snurkou okolo suda staru zaclonu

anonym_c7d1e8
23. júl 2026

tiez som mala..sud som neachala pootvoreny aby odleteli a kapla tam trocha oleja ... ten spravil na povrchu film a larvy zdechli ... a vodu normalne pouzila na zahradu

tilly
23. júl 2026
@anonym_autor

@tilly Nie, ale idem pozrieť 👍

@anonym_autor

aniele
23. júl 2026

My máme v sudoch rybky, karasy a koi. Práve kvôli komárom. Na zimu ich vyberáme do akvária v podkroví.

marianarem
23. júl 2026

@anonym_autor Manzel tu prave nie je, ze by som sa ho spytala, ale mam pocit, ze to minuly rok riesil troskou oleja (nejakeho bezneho kuchynskeho), ktory pridal do tej vody.

patus_2
24. júl 2026

@anonym_autor tiež mám súdy plne komárov, vôbec to neriešim, polievam s tým, čo mám 😊

katarinka963
Včera o 10:50

@anonym_autor zeby zakryt dany sud?