icon

Aká je cena extrakcie zuba v Risorius klinike?

Dnes o 07:46

Ahojte, prosím vás viete mi dať približnú cenu kolkov vás vyšla extrakcia osmičky, ktorá je trochu už vyrastena z ďasná ale v podstate leží alebo je teda naklonená kolmo? Chodim do Risorius kliniky v Dúbravke v BA. Asi iné podobne kliniky budú mat cca rovnaké ceny. Zaujimalo by ma koľko cca si pripraviť keďže v cenníku sú ceny ,,od”. Stačí mi tak odhadom v stovkách eur či sa bavíme o 300 či o 600€ (aj take som už počula zial 🙈). Ešte nikdy mi netrhali zub a bojím sa celkom aj tej rekonvalescencie. Koľko ste boli bez športu zhruba? Ďakujem

zanka777
Dnes o 08:10

@anonym_autor si si istá že to píšeš do správnej skupiny???

princessivi
Dnes o 08:12

@anonym_autor Rekonvalescencia zalezi od toho ci je to horna alebo dolna 8-cka. Dolne 8-cky su viac komplikovane. Pri dolnych mozes ratat tak 2 tyzdne v bolestiach a pri hornych je to rychlovka. Teda aspon moje skusenosti su take. Ja som si nechala vytrhut vsetky 8-ky preventivne. Vsetky 8-cky mi trhal Dr. Hutan na Mytnej v BA a velmi som bola spokojna. Cenu si uz nepamatam.

princessivi
Dnes o 08:15

Este dodam, ze pri dolnych som mala aj ATB, pri hornych nebolo treba. Vsetky 8-ky som si nechala vytrhut postupne, nie naraz.