Ako kontaktovať CPP Brnianska Bratislava a získať termín?
Ahojte boli sme v CPP a odporučili nám ,že máme ísť sem. Poznáte to niekto? Písala som mail a neodpísali mi 🥴 Viete mi poradiť ako ich kontaktovať? Kde presne poslať mail ,aby nám dali termín na vyšetrenie k nim? Ako to tam prebieha?
Ďakujem
@hrasocek12
Ja som to par rokov dozadu riesila. Najprv som volala, ale kazali mi napisat mail a potom sa oni ozvali uz rovno s terminmi. Neviem uz, po akej dobe volali, ale cca tyzden dva? Uz si nepamatam. Potom uz chodis ku konkretnemu cloveku, na ktoreho dostanes kontakt a riesis uz priamo s nim.
@hrasocek12
Ja som to par rokov dozadu riesila. Najprv som volala, ale kazali mi napisat mail a potom sa oni ozvali uz rovno s terminmi. Neviem uz, po akej dobe volali, ale cca tyzden dva? Uz si nepamatam. Potom uz chodis ku konkretnemu cloveku, na ktoreho dostanes kontakt a riesis uz priamo s nim.
@kivivi ďakujem ,ja som už bola v CPP u nás. Oni nás posielajú na upresnenie úprav v škole. Máte aj s tým skúsenosti? Sú tam väčší odborníci?
Ďakujem za informácie. Nevedela som. Ja som písala mail ,ale na zlé maily. Tak som napísala dneska na ten klienti@,tak snáď sa ozvú,lebo september sa blíži 😐
@hrasocek12 klineti@nasaporadna.sk je všeobecná adresa. Zvyčajne 1x v týždni sa prerozdeľujú klienti tak môže trošičku trvať kým odpisu
@anonym_204b4c ďakujem ❤️ písala som im na tento mail. Ja som im poslala mail predtým na tie dve druhé,kde bol sekretariát a riaditeľka. 😐 Tak som im poslala aj na to klienti. 😐 Mohli to tam mať ako kontakt k nim tiež v kontaktoch 😐

@hrasocek12 klineti@nasaporadna.sk je všeobecná adresa. Zvyčajne 1x v týždni sa prerozdeľujú klienti tak môže trošičku trvať kým odpisu