icon

Je vyšetrenie v CPP jednorazová záležitosť?

20. mar 2026

Poradite mi, ci je vysetrenie v CPP 1razova zalezitost? V nasom meste su cakacie doby 3 a viac mesiacov. V meste vzdialenom hodinu od nas tyzden az mesiac. Len ci tam nebude treba behat ako na klavir.. dakujem.

biba_18
20. mar 2026

ak budete mať nejaký problém - tak budete chodiť. možno by som teraz išla tam kde je voľné a počkala na termín kde to mám bližšie (ak by sa to tak dalo…)

sara07
20. mar 2026

niekedy stačí jedno , niekedy dva
v pripade ak teda budu nejaké dg alebo niečo tak podla potreby , väčšinou 3/4 ročník a potom 8/9
ak tam idete len pre odklad je to iné ak tam niečo vybehne podla testov je to zas ine

kacena4
20. mar 2026

min. 2 sedenia, niekedy 3-4 podla schopnosti dietata sustredit sa
termin 3 mes je super

anonym_3c7be8
20. mar 2026

U nás sú dve CPP. Jedno "štátne", druhé súkromné. Volala som v rámci objednania sa do štátneho, tam čakačka pol roka, podmienky akoby som išla moje dieťa zbaviť svojprávnosti. Zavolala som do súkromného, čakacia doba mesiac, priebeh úplne v pohode a bez problémov, platili sme nejakých 40e. Tak je asi najlepšie odvolať si viacero a vybrať si. Čo sa týka frekvencie, záleží od toho načo tam idete.

thirstymonk
20. mar 2026

Nemýľte si pojmy s dojmami. CPP je len jedno a príslušnosť k nemu je podľa okresu. To znamená, že nemôžeš si len tak svojvoľne ísť z okresu Bratislava do okresu Nitra do CPP. Nevezmu ťa.

Súkromné CPPčka sú prd platné, nemajú príslušnú autoritu. Tzn. ak CPPčko povie, že tvoje dieťa má mať rok odklad školu, tak ju bude mať, ale ak to povie súkromné CPP, tak to nikoho nezaujíma.

Na CPP sa chodí pravidelne, my asi raz do mesiaca k špeciálnej pedagogičke. K logopedičke sme chodili takisto raz mesačne.

autor
20. mar 2026
@thirstymonk

Nemýľte si pojmy s dojmami. CPP je len jedno a príslušnosť k nemu je podľa okresu. To znamená, že nemôžeš si len tak svojvoľne ísť z okresu Bratislava do okresu Nitra do CPP. Nevezmu ťa.

Súkromné CPPčka sú prd platné, nemajú príslušnú autoritu. Tzn. ak CPPčko povie, že tvoje dieťa má mať rok odklad školu, tak ju bude mať, ale ak to povie súkromné CPP, tak to nikoho nezaujíma.

Na CPP sa chodí pravidelne, my asi raz do mesiaca k špeciálnej pedagogičke. K logopedičke sme chodili takisto raz mesačne.

@thirstymonk toto sa mylis, kamoska je z nr a isli do cpp v lv a vsetko v pohode. Prave ma o tom info.

thirstymonk
20. mar 2026
@anonym_autor

@thirstymonk toto sa mylis, kamoska je z nr a isli do cpp v lv a vsetko v pohode. Prave ma o tom info.

@anonym_autor Zaujimave, lebo ja som sa sťahoval z okresu a zaraz ma vyhodili z CPP pôvodneho okresu a musel som sa prihlasiť do noveho... teda syna, chapeš.

anonym_161a73
21. mar 2026

@thirstymonk vôbec nemáte pravdu. V CPPcku pracujem. Súkromné ma presne takú istú relevanciu ako štátne a môžete si vybrať aj z iného okresu.
Autorka, závisí čo od toho čakáš, resp prečo tam idete. Ak o diagnózu a papiere tak to nebude na viac ako raz ročne. Ak chcete aj nejaké reedukačky tak závisí od dohody.

autor
21. mar 2026
@anonym_161a73

@thirstymonk vôbec nemáte pravdu. V CPPcku pracujem. Súkromné ma presne takú istú relevanciu ako štátne a môžete si vybrať aj z iného okresu.
Autorka, závisí čo od toho čakáš, resp prečo tam idete. Ak o diagnózu a papiere tak to nebude na viac ako raz ročne. Ak chcete aj nejaké reedukačky tak závisí od dohody.

@anonym_161a73 dakujem🙏🙂